Cookie politik

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies er virusfri og ikke skadelige, og der er ingen personlige oplysninger gemt i de cookies som lagres i din browser

Formål

Letfinans benytter cookies til følgende formål:

  • ● Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og dermed optimere siden og din brugeroplevelse.
  • ● Statistik, så vi ved hvor mange, der besøger siden og hvordan. Her benytter vi f.eks. Google Analytics.
  • ● Konverteringsmålinger, i forbindelse med evt. reklamekampagner fra Google AdWords.
  • ● Marketing, således vi kan bruge informationen om dine søge – og læsevaner til brug i marketingsøjemed, f.eks. tilrettede nyhedsbreve og målrettet annoncering.


Tredjepartscookies

Når du benytter Letfinans’ tjenester, ønsker tredjeparter at indsamle information omkring din adfærd. Første gang du besøger et af vores sites eller tjenester, vil du derfor blive præsenteret for en samtykke-boks, som giver dig muligheden for at acceptere eller afvise at tredjeparter placerer cookies. Selvom informationen indsamles via Letfinans’ tjenester og sites, så har Letfinans ikke adgang til disse data. Det er udelukkende information, som indsamles af tredjeparter.

Herunder kan du se hvilke tredjepartscookies Letfinans benytter, og læse privatlivspolitikken for disse:


Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores side.

Sådan slettes eller undgås cookies

Du kan selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies, eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt website. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger. Hvordan du gør, afhænger af din browser, og du bedes derfor læse dokumentationen for din browser for at finde ud af hvordan.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt har givet tilsagn hertil. Se evt. under tredjepartscookies. Letfinans indsamler aldrig personoplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, ansøgning, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Samtidig bruges oplysningerne til at give Letfinans et bedre kendskab til dig som kunde til brug for bl.a. undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, beslutningsprocesser, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Beskyttelse af personoplysninger

Letfinans gemmer dine personlige oplysninger fortroligt og sikkert på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende. Sikkerheden ved dataoverførsler over internettet kan ikke garanteres, hvilket betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Henvendelse omkring dine personlige oplysninger

Såfremt du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Letfinans, skal du rette henvendelse til os. I henhold til Persondataloven kan du gøre indsigelser overfor de data vi har registreret på dig. Evt. indsigelse bedes du rette til Letfinans på info@letfinans.dk

Din foretrukne lånemægler

Letfinans vil være danskernes og din foretrukne lånemægler. Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste lånetilbud – Let, trygt og sikkert.

Ansøg her