Spørgsmål & Svar

Vi indhenter tilbud på bankskifte – Gratis og uforpligtende

Hvordan fungerer Letfinans Skift Bank?

Letfinans Skift Bank gør det lettere og mere enkelt for dig at få personlige tilbud på bankskifte. Det tager kun 3 minutter og er altid gratis og uforpligtende.

Vi gør arbejdet for dig og sender din ansøgning ud til vores bankpartnere. De vurderer din ansøgning, dine behov og ønsker, og vender tilbage hurtigst muligt med tilbud. Vi giver dig besked hurtigst muligt og du kan herefter vælge den bank der passer dig bedst. Du sparer derfor både tid og penge når du benytter Letfinans Skift Bank.

Koster det penge at benytte Letfinans Skift Bank?

Det er altid gratis og uforpligtende at benytte vores tjeneste – Du bestemmer selv hvilke tilbud du ønsker at gøre brug af, og du er ikke forpligtet til at benytte nogle af tilbuddene om bankskifte.

Hvilke bankprodukter kan jeg få tilbud på?

Ved at benytte Letfinans Skift Bank vil dine samlede bankforhold blive skiftet over til den nye bank. Du vil derfor kunne få tilbud på alt fra boliglån, andelsboliglån, investeringer, konti, opsparing og kreditter.

Hvor lang tid tager det at indhente tilbud?

Det tager kun 3 minutter at lave ansøgningen om bankskifte – herefter kan der gå op til 1-2 hverdage før alle banker har behandlet din ansøgning. Vi vender tilbage til dig så snart vi får dine tilbud ind.

God fornøjelse!

prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her