Loading...

Sammenlign udbydere af bedste mobilabonnement - ét sted

Sammenlign priser og få det bedste mobilabonnement i dag

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi

Find bedste mobilabonnement på vores samlede liste af udbydere.

  • bedste-mobilabonnement ansøg gratis Sammenlign udbydere

    Benyt vores liste over mobilabonnementer og find det match der passer dig bedst.

  • bedste-mobilabonnement modtag flere tilbud Vælg bedste udbyder

    Vælg din ønskede udbyder ved at klikke på den grønne Vælg knap.

  • bedste-mobilabonnement vælg det bedste tilbud Spar tid & penge

    Vi har samlet de bedste udbydere ét sted – så du kan spare tid & penge.

Det siger Letfinans brugere

Prøv vores gratis ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi – Gratis og uforpligtende.

Opret her

Læs mere om bedste mobilabonnement herSidst opdateret: 07/08-2023 | Læsetid: 20 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Bedste mobilabonnement

Går du med overvejelser om at skifte til et andet mobilabonnement, eller skal du for første gang tegne et mobilabonnement? Så kan vi kun anbefale dig at læse videre, så du er bedst muligt klædt på til at finde det bedste mobilabonnement for dig, både når det kommer til prisen og dine konkrete behov.


Find det bedste mobilabonnement til dit behov

Det er meget individuelt, hvad det bedste mobilabonnement er for den enkelte, og derfor kan du med fordel lave en prioriteret liste over, hvad der betyder noget for dig, når du skal vælge dit mobilabonnement. Nedenfor har vi samlet nogle af de ting, som kan have betydning, når man skal vælge mobilabonnement, og du kan herefter nemt sætte dem i rækkefølge efter, hvad der betyder mest for dig.

Prisen – Prisen på et mobilabonnement er en dealbreaker for mange og med god grund. Betaler du 100 kroner mere for dit abonnement, end du ville kunne gøre et andet sted, så er det altså 1200 kroner om året. Det kan derfor også give god mening at gennemsøge markedet en gang imellem for at se, om der findes en billigere løsning for dig. Samtidig er mange tilmeldt et mobilabonnement med alt for meget data og taletid, og de betaler derfor noget, de ikke får glæde af. Her kan det give særligt god mening at skifte til et mobilabonnement med mindre taletid og data, hvilket også vil betyde en lavere pris.

Dækningen - Hvis du for eksempel bor i en større by og befinder dig her det meste af tiden, så er du godt dækket ind i forhold til dækningen. Men befinder du dig ofte længere ude på landet, så vil du kunne drage nytte af at vælge et lidt dyrere abonnement, der ofte dækker bedre uden for de større byer. Du har mulighed for at tjekke dækningen på de forskellige udbyderes mobilnet for at se, hvordan du er dækket i det område, hvor du bor. Vil du have bedst mulig dækning, så kan du med fordel overveje et mobilabonnement fra et af de mobilselskaber, der gør brug af TDCs net. De er nemlig blevet kåret som de bedste i Danmark flere år i træk.

Opsigelse – Med nogle mobilabonnementer vil der være mulighed for at opsige det fra dag til dag, og andre mobilabonnementer vil være med opsigelse ved den nuværende eller næste måneds udgang. Et mobilabonnement uden binding og med kort opsigelsesperiode vil være et godt valg for dig, der foretrækker at have et fleksibelt abonnement. Hvis du for eksempel er lidt usikker på, hvilke behov du egentlig har, så vil det være godt at kunne opsige eller tilpasse dit abonnement med kort varsel, hvis du skulle ende med et abonnement, der viser sig ikke at være den rette løsning for dig. Her vil det være træls at være bundet af et abonnement, der ikke er det rette for dig i op mod seks måneder. Det er i det hele taget en god idé at læse abonnementsvilkårene grundigt igennem, inden du skriver under på aftalen hos et mobilselskab, så du ved, præcis hvad du går ind til og ikke støder på ubehagelige overraskelser i form af uventede gebyrer eller andet senere hen.

Udlandstelefoni – Rejser du ofte i din fritid eller i forbindelse med dit arbejde, så kan det give god mening for dig at vælge et mobilabonnement med fri roaming i udlandet. På den måde kan du bruge både taletid og data, uden at du skal frygte for at komme hjem til en tårnhøj ekstraregning. Her er det værd at være opmærksom på, at der er forskel på roaming inden for og uden for EU's grænser, og det er derfor også kun nogle udbydere, der tilbyder fri roaming i lande uden for EU. Rejser du ofte uden for EU, så er det altså værd at holde øje med, hvad mulighederne er hos det pågældende selskab.

Andre fordele – Der kan også være andre fordele forbundet med det enkelte mobilabonnement. Det kan være, at du med abonnementet får adgang til bestemte musiktjenester eller magasiner. Dette er også værd at holde øje med, når du skal finde det bedste mobilabonnement for dig.

Når du skal finde det bedste mobilabonnement, så vil du helt sikkert gerne slippe for uventede gebyrer og omkostninger. Det kan nemlig være yderst frustrerende at modtage en regning med skjulte gebyrer og ekstraomkostninger, som du ikke havde regnet med. Derfor anbefaler vi dig altid at læse betingelserne grundigt igennem. Her kan du også bliver klogere på, om du binder dig for en specifik periode, når du tegner mobilabonnementet, eller om du har mulighed for at skifte, som det passer dig. Her vil du også kunne se, om der er gratis oprettelse. Hvis ikke, så vil også oprettelsesprisen have indflydelse på prisen for det pågældende mobilabonnement.


Bedste mobilabonnement - Find det bedste mobilabonnement til dit behov

Bedste mobilabonnement til børn

Alle udbydere har sammensat en række forskellige mobilabonnementer, og der er således også rig mulighed for at finde det bedste mobilabonnement til familiens yngste, der for første gang skal have deres egen telefon.

Husk også på, at det er muligt at lave indstillinger, der blokerer bestemte apps for barnet, og som gør, at han eller hun ikke kan downloade og købe forskellige spil. Du kan derudover begrænse adgangen til musik med stødende indhold samt film og TV-serier med specifikke aldersgrænser, så du er sikker på, at dit barn ikke tilgår noget, han eller hun ikke skal. Også når det kommer til det bedste mobilabonnement for børn kan du med fordel tage kontakt til de enkelte udbydere og høre, hvilket abonnement og hvilken pris de kan tilbyde dig, som bedst muligt matcher dit barns behov.


Spar penge på A-kasse, Bredbånd, Mobilabonnement og Strøm her

A-kasse

Her finder du de bedste og billigste A-kasser - samlet ét sted.

Følg linket herunder og vælg din nye A-kasse i dag.

Bredbånd

Find billigt bredbånd med høj hastighed på vores liste over udbydere herunder.

Sammenlign og vælg din ønskede udbyder via linket her.

Mobilabonnement

Sammenlign markedets bedste udbydere af mobilabonnementer ét sted.

Vælg din udbyder herunder.

Strøm

Har du brug for billig grøn strøm?

Vi har fundet klimavenlige abonnementer på grøn strøm til dig herunder.Bedste mobilabonnement til teenagere

Mange teenagere er flittige brugere af deres mobiltelefoner, og det stiller visse krav til mobilabonnementet. Ofte vil det bedste mobilabonnement for denne aldersgruppe være et med masser af data, der giver mulighed for at streame film og musik, ligesom der kan likes og kommenteres en masse på de sociale medier.

Det bedste mobilabonnement til din teenager afhænger selvfølgelig af dennes konkrete behov. Måske surfer han eller hun mest i hjemmet og i skolen, hvor der er tilkobling til et netværk, og i så fald vil store mængder data ikke være nødvendigt. Taler han eller hun meget i telefon, så kan et abonnement med meget eller endda fri tale også være en god idé. Ofte klarer unge mennesker dog deres kommunikation over sociale medier og vil derfor kun have brug for meget lidt taletid og en større mængde data. Det er nemt at se de seneste måneders forbrug hos din nuværende udbyder, og disse oplysninger kan du med fordel bruge til at vælge et nyt abonnement, der opfylder behovet.

Nogle udbydere af mobilabonnementer har specifikke mobilabonnementer, som de anbefaler specifikt til unge, og andre vil med garanti kunne anbefale dig en god løsning, hvis du kontakter dem og fortæller dem om teenageren i husets behov. På den måde kan I i fællesskab finde frem til det bedste mobilabonnement.


Bedste mobilabonnement - Bedste mobilabonnement til teenagere

Bedste mobilabonnement til seniorer

I modsætning til familiens yngre medlemmer, så har seniorer typisk brug for mere taletid og mindre mængder af data. Denne type mobilabonnement findes der heldigvis også mange af. Ligger forbruget på et absolut minimum, så vil et forbrugsafregnet abonnement typisk være det bedste mobilabonnement. Her betaler du en fast pris pr. minut, du taler i telefon, og en fast pris på afsendelse af SMS’er og MMS’er samt pr. MB brugt data. Har du ikke noget forbrug overhovedet i en måned, så betaler du altså ikke noget for dit abonnement. Bruger du mere, end du lige regner med, så kan prisen på dette abonnement dog også hurtigt løbe løbsk. Det er derfor en god ide at tænke over dine konkrete behov, inden du vælger dit mobilabonnement.


Bedste mobilabonnementer med film, TV-serier og musik

Smartphonen har gjort det muligt at bruge telefonen til langt mere end bare at tale og sms’e, og det har udbyderne af mobilabonnementer selvfølgelig også fået øjnene op for. Derfor er det hos mange af dem muligt at få streamingtjenester som Netflix, Viaplay, HBO Nordic og TV2 Play med i pakken, ligesom du også kan få adgang til forskellige musiktjenester såsom Spotify, Telmore Musik eller YouSee Musik. Benytter du dig ofte af disse tjenester i forvejen, så vil det give god mening at vælge et mobilabonnement, hvor de er inkluderet, for der vil typisk være penge at spare på den måde. Samtidig skal du kun koncentrere dig om at betale en enkelt regning frem for flere forskellige til de forskellige tjenester og til udbyderen af dit mobilabonnement.


Bedste mobilabonnement - Bedste mobilabonnementer med film, TV-serier og musik

Hvad gør jeg, når jeg har fundet det bedste mobilabonnement?

Når du har fundet den udbyder, du vil skifte til, så er det ganske nemt. Du skal nemlig bare tilmelde dig via den valgte udbyders hjemmeside, eller du kan vælge at ringe til dem, hvis du foretrækker dette. Derefter vil din nye udbyder tage sig af arbejdet med at afmelde dit abonnement hos den nuværende udbyder. Og når det nu er så nemt at skifte, så er der jo ikke nogen undskyldning for ikke at gå på jagt efter det bedste mobilabonnement for dig.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til de bedste udbyder. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste tjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Taletidskort

Der er stadig rig mulighed for at købe taletidskort både online og i butikker over hele Danmark. Taletidskortet giver mulighed for at få et forbrugsafregnet abonnement, hvor du kun betaler for det, du reelt bruger. Det kan derfor være en fordel at gøre brug af et taletidskort, hvis du har et lavt forbrug og kun sjældent bruger din telefon til udgående opkald. Et taletidskort kan også være et godt valg, hvis du har et barn, der netop har fået sin første mobiltelefon, og som ikke kommer til at bruge den ret ofte. Ligesom med mobilabonnementerne, så findes der mange forskellige taletidskort på markedet, og det kan derfor godt give mening at se lidt nærmere på dine muligheder, inden du træffer dit endelige valg.


Bedste mobilabonnement - Taletidskort

Mobilabonnement afhængigt af bopæl

Det kan godt give mening at vælge dit mobilabonnement ud fra, hvor du bor. Bor du centralt i en større by, så burde der ikke være nogle problemer, men bor du længere ude på landet, så er der nogle udbydere af mobilabonnementer, som har bedre dækning end andre. Du kender sikkert godt det med, at du næsten ikke kan høre den, du taler i telefon med på grund af dårlig dækning, eller at det er helt umuligt at få sendt en besked afsted. Vil du undgå dette, så tjek gerne op på, hvad hver enkelt udbyder kan tilbyde dig, når det kommer til dækning.


Gør brug af Letfinans, når du skal finde det bedste mobilabonnement

Hos Letfinans kan vi hjælpe dig med at sammenligne priser på en lang række forskellige mobilabonnementer, så du nemt kan finde det bedste mobilabonnement for dig. Du danner dig nemt et overblik i listen over mobilabonnementer og kan herefter vælge den, du foretrækker, ved at trykke på den grønne knap. Ved at have samlet overblik over alle mobilabonnementer på markedet har du mulighed for at spare både tid og penge. Det ganske gratis at sammenligne mobilabonnementer her hos Letfinans og ved at bruge få minutter på det, kan du gøre dig store besparelser, som du i stedet kan bruge på andre og sjovere ting. Vi sørger for løbende at opdatere vores liste af udbydere, så du får et opdateret overblik over de mobilabonnementer, som du kan vælge mellem. Samtidig har vi gjort det nemt for dig at gå specifikt efter det, du søger. Er det det ultimativt billigste mobilabonnement, du er på udkig efter, så vælger du nemt det øverst i menuen. Er det i stedet et mobilabonnement med fri data, så klikker du blot på ikonet med Fri data, og du vil få vist alle vores tilgængelige abonnementer med fri data. Skulle du blive i tvivl om noget, så står vi klar til at lede dig godt videre på vejen mod dit nye mobilabonnement. Stil gerne dit spørgsmål i vores chat, som du finder nederst i højre hjørne. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Kilde: Letfinans.dk


De bedste udbydere samlet ét sted

Vi har samlet de bedste udbydere i markedet til dig ét sted – Sammenlign, Vælg og spar penge i dag.

Find udbyder