Loading...

Få gratis og uforpligtende tilbud på billig indboforsikring

Ansøg på 5 minutter og vælg din ønskede indboforsikring

Indhent tilbud  indboforsikring start økonomitjek

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Letfinans Forsikring gør det nemt for dig at indhente gratis forsikringstilbud

Vi samarbejder med en række anerkendte forsikringsselskaber for at give dig billige tilbud på indboforsikring.

 • indboforsikring ansøg gratis Ansøg gratis på 5 minutter

  Ansøg gratis og uforpligtende på 5 minutter.

 • indboforsikring modtag flere tilbud Se dine priser

  Vi indhenter automatisk forsikringstilbud på indboforsikring.

 • indboforsikring vælg det bedste tilbud Vælg selv de bedste tilbud

  Se hvor billigt du kan forsikre og vælg selv dit ønskede tilbud.

Mest efterspurgte forsikringer

362 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få billige forsikringstilbud – Vi kan også hjælpe dig og det tager kun 5 minutter.

Få tilbud
 • indboforsikring let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at se hvor billigt du kan forsikre dit indbo.

 • indboforsikring altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Letfinans Forsikring.

 • indboforsikring altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret.

Nyheder om Forsikringer & Letfinans

Læs mere om Letfinans Forsikring her

Hvad er en indboforsikring?

En indboforsikring er en forsikring, der dækker dine personlige ejendele, hvis de enten bliver ødelagt eller stjålet. Forsikringen tegnes typisk for husstanden, således personlige ejendele hos alle husstandens beboere dækkes, hvis uheldet er ude. Hos visse forsikringsudbydere kan forsikringen også bliver kaldt en familieforsikring.

Hvem i husstanden er dækket?

Alle personer i husstanden er dækket af indboforsikringen inklusive børn og delebørn i familien. Hvis dine børn flytter hjemmefra, kan det dog være at dækningen bortfalder, og de dermed skal tegne deres egen indboforsikring.

Hvad dækker indboforsikringen?

Forsikringen dækker dit indbo, dvs. dine personlige ejendele som du har i din bolig som f.eks. tøj, møbler, elektronik, værdigenstande og penge.

Forsikringen dækker hvis ovennævnte bliver ødelagt ved vandskade, brand eller hærværk, eller hvis dine ejendele bliver stjålet. Du skal dog være opmærksom på i hvilke tilfælde indboforsikringen dækker og hvilke den ikke gør.

Eksempelvis dækker forsikringen som oftest kun i tilfælde af pludseligt opstået vandskade, som f.eks. et vandrør der sprænger, eller i forbindelse med et skybrud. Vandskader som opstår ved langsomt sivende vand fra f.eks. utætte vandrør dækkes ikke.

Ved brand bliver alle dine ejendele erstattet, ligesom ejendele der bliver ødelagt under slukningsarbejde, også bliver det. Ejendele som med fortsæt sættes ild til, bliver dog ikke dækket.

Indboforsikringen dækker også ved tyveri af dine ejendele, herunder indbrudstyveri, tricktyveri, ran og røveri. Forsikringen dækker som oftest ikke i de tilfælde som kategoriseres som simpelt tyveri, f.eks. tyveri af dine ejendele fordi du har glemt at låse din dør eller vindue i hjemmet.

Udover dækning af personlige ejendele i husstanden samt dækning i forbindelse med vandskade og brand, indeholder indboforsikringen også en ansvarsforsikring, som dækker den skade du eller andre i husstanden evt. måtte forvolde på andres personlige ejendele. Desuden indeholder forsikringen også en retshjælpsforsikring som dækker sagsomkostninger i forbindelse med retssager der involverer dig som privatperson.

Kan jeg få en billig indboforsikring?

Hos Letfinans Forsikring tilstræber vi at give dig et godt tilbud på en billig indboforsikring. Vi indhenter flere tilbud til dig, hvor du selv vælger det der passer dig bedst. Der kan være op til flere tusind kroner at spare på din indboforsikring.

Indboforsikringer er som oftest en mere standardiseret type af forsikring, som betyder, at selvom du finder en billig forsikring, betyder det ikke at du er dårligere dækket. Du kan med de fleste indboforsikringer tilkøbe yderligere dækning på en række områder. De mest almindelige tilkøb er bl.a. elektronik, hvis du f.eks. vælter dit tv ved et uheld, og glas – og kummedækning, som dækker skader på eksempelvis ruder og toilet.

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her