Loading...

De bedste udbydere af billig internet - samlet ét sted

Sammenlign priser og få billig internet i dag

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi

Find billig internet til den bedste pris på vores samlede liste af udbydere.

 • billig-internet ansøg gratis Sammenlign udbydere

  Benyt vores liste over bredbåndsudbydere og find det match der passer dig bedst.

 • billig-internet modtag flere tilbud Vælg ønsket bredbånd

  Vælg din ønskede udbyder ved at klikke på den grønne Vælg knap.

 • billig-internet vælg det bedste tilbud Spar tid & penge

  Vi har samlet de bedste udbydere ét sted – så du kan spare tid & penge.

Det siger Letfinans brugere

Prøv vores gratis ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi – Gratis og uforpligtende.

Opret her

Læs mere om billig internet herSidst opdateret: 03/08-2023 | Læsetid: 17 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Billig internet

Måske har du prøvet at sætte dig godt til rette med en god film, og så bliver oplevelsen forstyrret af, at filmen begynder at hakke. I så fald er det på tide, at du kigger dig om en efter en ny bredbåndsløsning. Du kan vælge at opgradere til internet med højere hastighed hos din nuværende udbyder, eller du kan overveje at skifte typen af bredbånd ud. Hos Letfinans står vi klar til at hjælpe dig med at finde billigt internet, der samtidig dækker dine behov. Hvordan det helt præcist foregår, kan du blive klogere på i afsnittene nedenfor, hvor du også kan læse mere om, hvad det er godt at have øje for på jagten efter billig internet.


Billig internet med fibernet

Fibernet er den dyreste løsning, når det kommer til de forskellige typer af bredbånd, men da der er flere forskellige udbydere at vælge mellem, så har du altså mulighed for at få billig internet med fibernet ved at vælge den udbyder med den laveste pris. Der kan ligeledes være nogle omkostninger forbundet med etableringen af fibernet til dit hjem. Men er du villig til at give en lidt højere pris for dit internet, så kan du til gengæld også nyde godt af en lynhurtig forbindelse. Bor I flere mennesker sammen, og er I ofte på nettet på samme tid, så kan fibernet være et godt valg, da det sagtens kan rumme denne slags belastning. Det er ikke alle, der har mulighed for at få fibernet, men da flere og flere udbydere satser på denne type bredbånd, og fibernettes infrastruktur løbende bliver udbygget, så bliver teknologien også tilgængelig for flere og flere.


Billig internet - Billig internet med fibernet

Billig internet via telefonstik

Internet via telefonstik betyder, at internettet bliver leveret gennem et almindeligt telefonnetkabel. Det kræver altså blot, at der er indlagt et telefonstik i huset, for at man kan få denne type bredbånd, og det er derfor også en mest udbredte løsning herhjemme. Ved hjælp af et DLS-modem bliver det muligt at bruge telefonlinjen som en almindelig telefonforbindelse, samtidig med at den også kan bruges til at skabe forbindelse til internettet. Hvis du er på udkig efter billig internet via telefonstik, så er det godt at vide, at stort set alle udbydere benytter sig af TDCs kobbernetværk, og de vil derfor kunne tilbyde den samme hastighed. Prisen og indholdet vil dog variere meget fra udbyder til udbyder, og derfor er det en god ide at sammenligne de forskellige tilbud, så du kan være sikker på at få billigt internet med gode vilkår for dig som kunde. Den største ulempe ved at vælge billig internet via telefonstik er, at båndbredden er begrænset. Det vil sige, at jo flere der bruger nettet på samme tid, jo dårligere vil forbindelsen blive. Bor I mange i samme husstand, som alle hyppigt bruger nettet, så kan I med fordel ser jer om efter en anden type bredbånd.


Spar penge på A-kasse, Bredbånd, Mobilabonnement og Strøm her

A-kasse

Her finder du de bedste og billigste A-kasser - samlet ét sted.

Følg linket herunder og vælg din nye A-kasse i dag.

Bredbånd

Find billigt bredbånd med høj hastighed på vores liste over udbydere herunder.

Sammenlign og vælg din ønskede udbyder via linket her.

Mobilabonnement

Sammenlign markedets bedste udbydere af mobilabonnementer ét sted.

Vælg din udbyder herunder.

Strøm

Har du brug for billig grøn strøm?

Vi har fundet klimavenlige abonnementer på grøn strøm til dig herunder.Billig internet via mobilt bredbånd

Hvis du vælger billig internet via mobilt bredbånd, så kan du nyde godt af en yderst fleksibel løsning. Her har du nemlig mulighed for at få forbindelse til internettet, uanset hvor du befinder dig. Billig internet via mobilt bredbånd udgør et populært valg for sommerhusejerne, der dermed har mulighed for også at streame film og serier og holde sig opdateret på de seneste nyheder, når de slapper af i sommerhuset. En ulempe ved mobilt bredbånd er dog, at du har en bestemt mængde data hver måned, og når denne mængde er opbrugt, så vil din hastighed blive nedsat, indtil en ny måned starter. Vælger du billig internet med mobilt bredbånd, så husk at være opmærksom på, at der er data nok i abonnementet til at dække dine behov.


Billig internet - Billig internet via mobilt bredbånd

Giver det mening at gå efter billig internet?

Som alle andre vil du med garanti gerne spare penge, hvor det er muligt, og det kan derfor være fristende at vælge billig internet. Men ud over at holde øje med prisen bør du også have øje for hastigheden, så du får internet, der dækker dit behov. En ting er, om der er tale om billig internet, men noget helt andet er, om udbyderen giver dig en solid og sikker forbindelse. Du kan nemlig ikke bruge billig internet til så meget, hvis den pågældende udbyder ikke dækker ordentligt på din bopæl. Derfor bør du tjekke, hvordan dækningen er, inden du vælger, hvilken udbyder af internet du vil gøre brug af. Det kan du nemt gøre på den enkelte udbyders hjemmeside.


Sådan skifter du til en udbyder med billig internet

Hvis du har fundet en udbyder med billig internet, som du ønsker at skifte til, så vil selve proceduren afhænge af, hvordan betingelserne er i dit nuværende bredbåndsabonnement. I forbindelse med et skifte er det vigtigt at være opmærksom på, om der er en bindingsperiode på dit nuværende bredbåndsabonnement. Er der det, så vil du, så længe bindingsperioden løber, være nødsaget til at betale for to abonnementer, dit nye og dit gamle. Og så er der ikke længere tale om billig internet. Hos nogle udbydere kan du dog få lov til at betale et gebyr og dermed afbryde din bindingsperiode før tid. Hvis du blot skifter udbyder og ikke teknologi, så vil det som oftest være nok at kontakte din nye udbyder af internet, som står for at afmelde dit abonnement hos din nuværende udbyder. Skifter du mellem forskellige teknologier, for eksempel fra internet via telefonstik til fibernet, så er det vigtigt, at du selv tager fat i dit nuværende bredbåndsselskab og sørger for at afmelde dit abonnement. På den måde kan du sikre, at du ikke ender med at betale for to bredbåndsforbindelser på samme tid, for så er det igen slet ikke tale om billig internet, som jo var din primære grund til at skifte til at begynde med.


Billig internet - Sådan skifter du til en udbyder med billig internet

Hvordan får jeg billig internet?

Da de forskellige udbydere er i konstant konkurrence om kundernes gunst, vil de ofte forsøge at matche hinandens priser. Det er lige præcis denne indbyrdes konkurrence, som du kan udnytte ved at sætte de forskellige udbydere op mod hinanden, og sammenligning er derfor en effektiv vej til billig internet. Du har mulighed for selv at tage kontakt til hver enkelt udbyder, som med stor sandsynlighed vil forsøge at overbevise dig om, at du skal vælge lige præcis dem. Vil du slippe for diverse salgstaler, så kan du gå efter en uvildig sammenligningstjeneste, som i stedet har dine behov i højsædet. En sådan tjeneste finder du her på siden, hvor vi har samlet en oversigt over forskellige udbydere, så du nemt kan finde billig internet, der samtidig matcher dine behov.

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil opnå forbindelse til internettet ved hjælp af fibernet, så har du mulighed for at lave en aftale med din valgte udbyder om, at du selv står for at nedgrave fiberrøret til din bolig. Ved at du selv står for denne del, kan du være med til at gøre etableringen af dit internet lidt billigere, og hvad der er sparet, er som bekendt tjent.

Først kontakter du udbyderen og laver en aftale med dem om, at du gerne vil stå for at grave fiberrørene ned. Herefter skal du foretage en opmåling af afstanden, og her er det vigtigt at lægge et par meter til, så du ikke risikerer at stå med et rør, der er for kort. Herefter skal du have fat i selve fiberrøret, som du kan få tilsendt eller stå for at hente selv. Fiberrøret skal du grave en halv meter eller mere ned i jorden. Det er vigtigt, at du angiver tydeligt, hvor det er gravet ned henne, og det kan du gøre med det varslingsbånd, der følger med fiberrøret. Varslingsbåndet skal placeres 10 cm under jorden hele vejen hen over fiberrøret. Hvis du eller en anden skulle finde på at grave lige der, så vil I støde på dette bånd, inden I potentielt kommer til at skade røret. Fiberrøret skal ledes hen til det sted i huset, hvor der skal placeres en boks, og denne boks skal stå i et varmt og tørt rum, så kælderen er ikke noget smart valg. Det er selve rørkernen, hvori fibertråden kommer til at løbe, som du skal stå for at grave ned. Herefter vil en tekniker stå for at blæse fibrene igennem røret. Det må du aldrig gøre selv, da det kan være farligt at arbejde med. Når teknikeren har klaret denne del, så er du klar til at nyde dit lynhurtige fiberbredbånd.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til de bedste udbyder. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste tjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.4 tips til billig internet

Nedenfor har vi samlet 4 enkle tips. Følger du dem, så er du godt på vej til billig internet.

 1. Find den rette hastighed – En god måde at få billig internet på er ved at sørge for, at du ikke betaler for en hastighed, du ikke har brug for. Der er nemlig mange, der vælger at købe det hurtigste og dermed også dyreste internet for at være sikker på, at de er godt dækket ind. Har du et helt gennemsnitligt forbrug, så har du slet ikke brug for internet med så høj hastighed, og du vil derfor hver eneste måned betale for noget, du ikke bruger. Det er derfor en god idé først og fremmest at klarlægge, hvilken hastighed du og resten af medlemmerne i din husstand har brug for. Det findes flere forskellige bredbåndstests, der kan bruges til lige præcis det.
 2. Gå efter tilbuddene – Måske er du lidt af en tilbudsjæger, når det handler om at finde dine dagligvarer til en ekstra god pris? Det samme princip kan sagtens overføres til, når du skal vælge internet, og kan være med til at sikre, at du får billig internet. De fleste udbydere kører nemlig med tilbud af den ene eller anden slags fra tid til anden, som kan komme dig som forbruger til gode. Disse tilbud på internet kan for eksempel være gratis oprettelse, eller at du får en Chromecast med i købet af internet hos den pågældende udbyder. Hos nogle udbydere kan du også få ekstra billig internet i form af en nedsat pris de første tre måneder. Når der er tale om et tilbud af denne type, så er det vigtigt, at du har øje for, at prisen også er god, når de tre måneder er gået. Det nytter ikke noget at lade sig forblænde af tre måneder med billig internet, hvis du ender med at betale en langt højere pris resten af tiden, som ender med at gøre denne løsning langt dyrere end alle andre.
 3. Saml dine løsninger – Hos mange udbydere kan du både få internet, telefoni og TV. Vælger du at tilmelde dig flere løsninger hos samme udbyder, så vil du ofte kunne opnå en form for samlerabat. Ønsker du at få billig internet ved også at tilmelde dig en TV-pakke eller telefoni hos en udbyder, så ring dem gerne op og spørg, hvilke priser du kan få ved at samle flere løsninger hos dem. Når du har indhentet priser, kan du nemt regne på, om det kan give mening at skifte til den pågældende udbyder, eller om det giver bedst mening at blive ved din nuværende udbyder.
 4. Gør brug af rabatkoder – Som du måske kender det fra diverse webshops, så er der mulighed for at opnå rabat ved at gøre brug af en rabatkode. Flere udbydere af internet er også begyndt at gøre brug af disse rabatkoder. Det er værd at have øje for, når du er på udkig efter billig internet. Det er værd at bruge nogle få minutter på at søge på rabatkode og udbyderens navn for på den måde at se, om der skulle være en kode, der kan være med til at give dig rabat på dit internet.

Billig internet - 4 tips til billig internet

Billig internet til dit behov

Billig internet er kun godt, hvis det også dækker dine behov. Og hvor mange Mbit har du så brug for? Det har du med stor sandsynlighed nemmere ved at beslutte, når du har læst de nedenstående afsnit om, hvad du helt præcist får med henholdsvis 10 Mbit, 20 Mbit, 50 Mbit og 100+ Mbit.

10 Mbit
Hvis du bor alene, og udelukkende bruger internettet til at surfe lidt rundt på diverse hjemmesider og webshops, tjekke dine mails og måske streame musik, så kan du sagtens nøjes med 10Mbit internet. Og kan du nøjes med det, så er der rig mulighed for at få billig internet.

20 Mbit
Er I to personer i husstanden og bruger I internettet på cirka samme måde som beskrevet ovenfor, så er i godt dækket ind med en bredbåndsforbindelse på 20 Mbit. Med denne forbindelse kan du også streame film i høj kvalitet, så længe det kun er en person ad gangen, der gør dette.

50 Mbit
Hvis I er en større familie, så vil I med fordel kunne vælge 50 Mbit internet. Med 50 Mbit er det ikke noget problem, at fire personer bruger nettet på samme tid, og at der bliver streamet film eller spillet spil online.

100+ Mbit
100 Mbit kan bruges af en virksomhed med 5-10 ansatte. Som privatperson giver internet med 100Mbit eller mere kun mening, hvis der er tale om en stor familie, og det er også her vigtigt at være opmærksom på, om du betaler for mere, end du bruger.

Uanset om du har brug for 10 Mbit, 100 Mbit eller noget derimellem, så kan vi kun anbefale dig at sammenligne priserne hos de forskellige udbydere. Det er den mest effektive vej til billig internet. Sammenligner du de forskellige udbydere her hos Letfinans, så tager det kun ganske få minutter, og det kan være med til at spare dig for mange penge i det lange løb.


Find billig internet med Letfinans

Hos Letfinans ønsker vi at gøre det nemt for danskerne at spare penge i deres privatøkonomi. Det gør vi ved at indhente priser på både lån, mobilabonnementer, el, A-kasser og internet fra en lang række udbydere, så det er nemt at danne sig et overblik over mulighederne. Vi har således skabt en nem måde sammenligne blandt andet internet og herved finde billig internet, som kan give dig en besparelse hver eneste måned. Hos os er du som kunde i centrum, og vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre, hvis du, mod forventning, skulle opleve udfordringer med at finde billig internet hos os. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os via telefon, mail eller i chatten, hvis du har spørgsmål til os. Så sørger vi i fællesskab for, at du i fremtiden kan nyde godt af billig internet, der samtidig matcher dine behov.

Kilde: Letfinans.dk


De bedste udbydere samlet ét sted

Vi har samlet de bedste udbydere i markedet til dig ét sted – Sammenlign, Vælg og spar penge i dag.

Find udbyder