Loading...

Sammenlign bredbånd priser – bedste udbydere samlet ét sted

Se bredbånd priser og få lynhurtigt bredbånd i dag

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi

Find de bedste bredbånd priser på vores samlede liste af udbydere.

  • bredbaand-priser ansøg gratis Sammenlign udbydere

    Benyt vores liste over bredbånd priser og find det match der passer dig bedst.

  • bredbaand-priser modtag flere tilbud Vælg ønsket bredbånd

    Vælg din ønskede udbyder ved at klikke på den grønne Vælg knap.

  • bredbaand-priser vælg det bedste tilbud Spar tid & penge

    Vi har samlet de bedste udbydere ét sted – så du kan spare tid & penge.

Det siger Letfinans brugere

Prøv vores gratis ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi – Gratis og uforpligtende.

Opret her

Læs mere om bredbånd priser herSidst opdateret: 18/08-2023 | Læsetid: 18 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Bredbånd priser

De fleste af os bruger internettet dagligt både på job og derhjemme. For at få internet er der behov for bredbånd, men hvordan forholder det sig egentlig med bredbånd priser? Det er noget, de færreste har sat sig ind i, men det kan vi på det kraftigste anbefale dig, hvis du er på udkig efter en ny bredbåndsløsning. Ved at vide mest muligt om bredbånd priser kan du sørge for, at du ikke betaler for meget for dit bredbåndsabonnement. Derfor kan vi anbefale dig at læse afsnittene nedenfor, hvor vi giver dig en grundig indførsel i alt det, du bør være opmærksom på. Samtidig kan du høre mere om, hvordan vi hos Letfinans hjælper dig med at finde vej gennem junglen af bredbåndsudbydere og direkte til dem med de bedste bredbånd priser.


Værd at vide om bredbånd priser

Bredbånd priser kan variere meget fra udbyder til udbyder, ligesom også de forskellige typer af bredbånd har forskellige priser. Det er vigtigt at vide, hvis du har et ønske at skifte bredbåndsudbyder, eller hvis du er flyttet og derfor skal tegne et abonnement hos en ny udbyder.

Nogle udbydere tager flere hundrede kroner i oprettelse, og så vil der ikke være meget tjent, når du vælger at skifte. Hvis du vil sænke din bredbånd pris, så se i stedet først på, om din nuværende udbyder har mere favorable bredbånd priser. Måske har du mulighed for at sænke din hastighed, og måske er der et abonnement, som er på tilbud netop nu, så du derigennem kan få en bedre bredbånd pris, end du har nu. Du kan også ringe til din udbyder og fortælle, at du overvejer at skifte. Mange af dem vil så tilbyde dig en lavere bredbånd pris for at fastholde dig som kunde. Ønsker du at skifte til en ny udbyder, så kan du med fordel danne dig et overblik over de forskellige udbydere her på siden, hvor også bredbånd prisen er angivet, så du nemt kan finde frem til det billigste bredbånd. Og vil du spare mest muligt, så gå gerne efter en udbyder, der har gratis oprettelse.

Hvis du vil have en ekstra god bredbånd pris, så kan du overveje at kombinere bredbåndsabonnement og TV-pakke i en samlet løsning hos samme udbyder. Her kan der nemlig være penge at spare. På den måde kan du få skabt internetforbindelse gennem de kabler, som du allerede modtager TV-signalet igennem, og du slipper på den måde for, at der skal graves ud, for at du kan få internet, som det vil være tilfældet, hvis du ønsker at få fibernet.


Bredbånd Priser - Værd at vide om bredbånd priser

Priser på de forskellige typer af bredbånd

Prisen på bredbånd vil variere meget, alt efter hvilken type der er tale om. Når det kommer til bredbånd, så kan du vælge mellem blandt andet COAX, DSL og fiber.

DSL er en bredbåndsforbindelse, der fungerer via et kobberkabel, og som også er kendt som den traditionelle løsning. DSL bredbånd er kendetegnet ved, at der ikke er en garanteret hastighed, og afstanden fra din tilslutning til din udbyders central kan derfor have indvirkning på, hvor god en forbindelse du har. DSL bredbånd gør brug af telefonstikket, hvilket førhen ikke var noget problem, da alle havde en fastnettelefon i deres hjem. Men smartphonen har mange steder udkonkurreret denne løsning, og det er derfor ikke alle huse, der i dag har et telefonstik. DSL bredbånd er kendt som den teknologi med de laveste bredbånd priser.

Vælger du i stedet COAX, så vil du få internet gennem antennestikket. Førhen købte mange tv-pakke og internet via samme udbyder, men det er ikke er påkrævet i dag. Har du slet ingen kanaler, men gør i stedet brug af streamingtjenester, så er det stadig muligt at få COAX bredbånd. COAX bredbånd har været anvendt i mange år og udgør en både effektiv og stabil forbindelse. COAX består af et kobberkabel, der er omgivet et lag tyk plastik, som sikrer kablet mod skader. Også COAX er en billig løsning, og her har du mulighed for at få gode bredbåndspriser. COAX er dog ved at blive udkonkurreret af fibernet, som ofte omtales som fremtidens valg indenfor både internet og tv-forbindelser. Det gode ved COAX er, at du kan få alt i din bredbåndspakke i et og samme stik, det vil sige både telefon, tv og internet. De udbydere, der tilbyder COAX, dækker så godt som hele landet, og der er derfor god mulighed for, at du kan gøre brug af lige præcis denne teknologi, og også her har du mulighed for at finde lave bredbånd priser.

Vil du have hurtigt og stabilt internet, og er du villig til at betale en lidt højere bredbåndspris, så er det fibernet, du skal vælge. Her får du den samme download/upload-hastighed, hvorimod COAX har en lavere uploadhastighed i forhold til download. Ulempen ved fibernet er, at det er en forholdsvis ny teknologi, og at den derfor endnu ikke dækker hele landet. Der er derfor ikke garanti for, at du kan få fibernet i lige præcis din husstand. Inden du forelsker dig i ideen om fibernet, bør du derfor tjekke på de enkelte udbyderes hjemmesider, om de tilbyder det der, hvor du bor. Udbyderne af fibernet arbejder dog hårdt på at gøre det tilgængeligt for alle, og det er derfor kun et spørgsmål om tid, før også beboere i de mindre byer rundt om i Danmark har mulighed for at gøre brug af fibernet. Skulle det ikke være muligt for dig nu, så er der altså håb i forhold til at få det i fremtiden.


Spar penge på A-kasse, Bredbånd, Mobilabonnement og Strøm her

A-kasse

Her finder du de bedste og billigste A-kasser - samlet ét sted.

Følg linket herunder og vælg din nye A-kasse i dag.

Bredbånd

Find billigt bredbånd med høj hastighed på vores liste over udbydere herunder.

Sammenlign og vælg din ønskede udbyder via linket her.

Mobilabonnement

Sammenlign markedets bedste udbydere af mobilabonnementer ét sted.

Vælg din udbyder herunder.

Strøm

Har du brug for billig grøn strøm?

Vi har fundet klimavenlige abonnementer på grøn strøm til dig herunder.Det bedste bredbånd

I jagten på det bedste bredbånd er der flere forskellige ting, du bør have for øje. Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at det bedste abonnement på bredbånd højst sandsynligt ikke vil være det samme for dig, din ven og din nabo. Der er nemlig flere forskellige faktorer, der spiller ind, når det kommer til valg af bredbånd. De fleste vil nok se på, hvad de forskellige bredbåndsløsninger koster i forhold til, hvilken hastighed de kan få. Det bedste bredbånd vil dog være det, hvor høj hastighed, dækning på din adresse, en god pris og eventuelle kundefordele går op i en højere enhed. Derudover det også vigtigt at tage højde for typen af bredbånd. Måske har du kun mulighed for at få bredbånd via telefonstik, og måske er du udelukkende på udkig efter priser på bredbånd via antennestikket. Spørger du eksperterne, så vil de næsten med garanti anbefale dig fibernet, da du her får lynhurtigt internet. Fibernet dækker dog endnu ikke hele Danmark, og det er derfor vigtigt at tjekke op på, om du har mulighed for at få det, lige der hvor du bor. Selvom du har fundet det, du mener er det det bedste bredbånd, så er det altså vigtigt også at tjekke op på, om det overhovedet er muligt at få denne type bredbånd på din bopæl, og om den pågældende udbyder har god dækning i dit område.


Bredbånd Priser - Det bedste bredbånd

Bredbånd til dit behov

Der er flere ting, der er vigtige at have øje for, når du skal finde den rette bredbåndsløsning til dit behov, og det er teknologien, hastighed, dit forbrug og bredbåndsprisen vigtige faktorer.

Teknologien – Bredbånd er ikke bare bredbånd. Som du kan læse mere om i afsnittene ovenfor, så er der mulighed for at vælge mellem COAX, DSL og fibernet. Hvilken af dem du skal vælge, afhænger både af dækningen i lige præcis dit område, og af hvor mange der skal bruge det på samme tid. Er I en større familie, der alle er hyppige brugere af internettet, så kan I med fordel overveje at tilmelde jer fibernet.

Hastigheden – Hastigheden er også en vigtig faktor at tage højde for, når du sammenligner de forskellige bredbåndsløsninger. Også her vil en større familie kunne drage nytte af en højere hastighed, mens en person, der bor alene, kan nøjes med en lavere hastighed. Du har mulighed for at foretage en hastighedstest på dit bredbånd for at blive klogere på, hvad du får netop nu. Det kan gøres på mange forskellige hjemmesider, så prøv blot at søge på ”hastighedstest”, så vil der dukke en masse muligheder op.

Dit forbrug – Dit og de andre i husstandens forbrug er også afgørende for, hvilket bredbåndsabonnement der er det helt rigtige for jer. Bruger I kun nettet til at tjekke mails, de sociale medier og diverse nyhedssites, så gør jeres forbrug, at I kan nøjes med færre Mbit og dermed et bredbåndsabonnement med en lavere pris. Bruger I derimod nettet til at streame og spille spil online med avanceret grafik, så har I brug for et bredbåndsabonnement med flere Mbit. Måske er et eller flere af børnene flyttet hjemmefra, og husstandens forbrug har derfor ændret sig. Det er vigtigt at holde øje med denne slags ændringer i forbruget, så du er sikker på at have en bredbåndsløsning, der passer dig og resten af husstanden bedst muligt.

Bredbåndsprisen – Prisen er højst sandsynligt det, du kigger på som det første, når du skal finde en ny bredbåndsudbyder, og den er bestemt også vigtig. Dog er det vigtigt at huske, at en lav bredbåndspris kan hænge sammen med dårlig dækning. Det er derfor vigtigt, at du også tjekker de enkelte udbyderes dækning i lige præcis dit område, når du ser på deres bredbåndspriser.


Priser på hurtigt bredbånd

Hvis du er på udkig efter en ny udbyder af bredbånd, så har du med stor sandsynlighed også spurgt dig selv, hvor hurtigt bredbånd det egentlig er muligt at få på din adresse. For de fleste ønsker selvfølgelig at få bredbånd, der er så hurtigt som muligt og til en så skarp pris som muligt. Men her er det vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er alle hastigheder, der er tilgængelige på alle adresser. Men ønsker du en hurtig bredbåndforbindelse, så vil det være en god idé at tjekke op på, om du har mulighed for at få fiberbredbånd i din husstand. Det er nemlig den hurtigste forbindelse netop nu, og den hurtige forbindelse gør, at fibernet er et yderst populært valg i mange danske hjem. Når du går efter hurtigt bredbånd, bør du dog også være opmærksom på, at det matcher dit behov. Der er ingen grund til at betale for lynhurtigt bredbånd, hvis du blot skal bruge din forbindelse til at tjekke mails og gå på de sociale medier. I så vil fald vil du komme til at betale en alt for høj pris for dit bredbånd. Til gengæld vil du selvfølgelig gerne undgå, at din film går i hak, og derfor er det vigtigt at tjekke den enkelte udbyders dækningskort, så du er helt sikker på, at dækningen er optimal på din bopæl. Hvis du derimod ofte ser film i HD, og du eller en anden i husstanden spiller onlinespil med avanceret grafik, så vil den lidt højere pris på hurtigt bredbånd være godt givet ud. Sammenligner du priser på bredbånd her hos Letfinans, så vil hastigheden også være angivet, så du nemt kan se, hvilken hastighed du får til den pågældende pris.


Bredbånd Priser - Priser på hurtigt bredbånd

Mål hastigheden på dit bredbånd

For at være sikker på, at du ikke betaler for noget, du reelt ikke får, er det en god idé fra tid til anden at tjekke din bredbåndsforbindelse. Det er ganske gratis at foretage denne hastighedstest, og det kan gøres på flere forskellige hjemmeside. Du tester bedst dit internet ved at tilslutte computeren til din router med et lan-kabel, der som regel følger med ved køb af ny computer. Herefter skal du slukke for alle de enheder i hjemmet, der er koblet på internettet. Det kan både være computere, smartphones, tablets, printere og digitalkameraer. Det er også vigtigt for testens resultat, at du slukker for alle de programmer på computeren, som bruger internet. Det kan både være selve browseren, men også antivirusprogrammer og Skype. Til sidst skal du blot slukke for Wi-Fi på computeren, og herefter er du klar til at gennemføre testen.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til de bedste udbyder. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste tjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Sammenlign bredbånd priser

Hvis du har problemer med dårligt internet, eller hvis du synes, du betaler for meget for dit bredbånd, så kan du med fordel kaste dig ud i at sammenligne bredbånd priser. På den måde kan du være sikker på at finde bredbånd til den bedst mulige pris, så du får mest muligt for dine penge. Til lige præcis det formål har vi skabt denne platform, hvor vi har stået for at indhente de nødvendige informationer fra de forskellige udbydere, så du blot skal sætte dig godt til rette i sofaen og sammenligne de forskellige bredbånd priser. De forskellige udbydere ligger konstant i konkurrence, og den enkelte udbyder vil gerne kunne tilbyde bedre bredbånd priser end konkurrenten, og det er lige præcis det, du kan udnytte ved at sammenligne bredbånd priser. Her kan du være heldig at finde din nuværende hastighed til en lavere pris, ligesom du kan finde en hurtigere hastighed til den bredbånd pris, du betaler nu. Måske kan du endda finde begge dele kombineret og med en række fordele inkluderet hos en anden udbyder, og så er det bare om at slå til. Der er altså mange gode grunde til at give sig i kast med at sammenligne bredbånd priser, og det kan heldigvis klares nemt lige her hos Letfinans.


Bredbånd Priser - Sammenlign bredbånd priser

Når du sammenligner bredbånd priser

Der findes mange forskellige udbydere af internet, som alle ønsker, at du tegner et abonnement hos lige præcis dem. Det kan du gøre til din fordel ved at lade dem konkurrere om dig. Det gør du ved at sætte de forskellige bredbåndsudbydere op mod hinanden. Når du gør det, så er der flere forskellige ting, du bør være opmærksom på udover deres bredbånd priser. Dem kan du blive klogere på i de nedenstående afsnit.

Hvordan er udbyderens dækning?
Den enkelte udbyders dækning er altafgørende for din oplevelse, og vil du slippe for, at din film går i hak, og at det tager flere minutter at loade en hjemmeside, så er det vigtigt, at du har øje for, hvordan den enkelte udbyders dækning er i lige præcis dit område. Dette er ganske nemt at tjekke. Du klikker dig blot ind på udbyderens hjemmeside og finder dækningskortet. Her kan du indtaste din adresse og herved se, hvor god eller dårlig denne udbyders dækning er i dit område. En udbyders bredbånd priser kan være nok så gode, men hvis deres dækning er helt elendig i dit område, så vil den lave pris slet ikke være det værd. Husk derfor også at tjekke udbydernes dækning, når du sammenligner bredbånd priser.

Er der en bindingsperiode?
Hvis du overvejer at gøre brug af flere forskellige abonnementer på bredbånd, så kan du med fordel tjekke op på, om der er binding på abonnementerne. Er du bundet af en bindingsperiode, så vil det være sværere for dig at skifte til en anden udbyder, hvis du ikke er tilfreds med løsningen, eller hvis du finder et billigere alternativ. Du kan i så fald risikere at skulle betale til to forskellige udbydere, eller også skal du betale et gebyr for at få bindingsperioden ophævet. Netop derfor er der god grund til at gå efter bredbåndsabonnementer uden binding, hvis du ikke er sikker på, at det pågældende abonnement er den rette løsning for dig.

Er der en oprettelsespris?
Det varierer meget fra udbyder til udbyder, om de kører med oprettelsespris eller ej. Hvis der er en oprettelsespris på det pågældende abonnement, så vil det typisk være mellem 200 og 300 kroner. Selvom der er tale om et engangsbeløb, så vil en eventuel oprettelsespris altså også have indflydelse på bredbåndsprisen.

Hvilke fordele er der?
Mange bredbåndsudbydere vil forsøge at få kunderne til at vælge lige præcis dem ved at lokke med forskellige fordele såsom billige biografbilletter eller en særlig lav pris på abonnementet i de første tre eller seks måneder. Det kan være fristende at vælge et bredbåndsabonnement med gode fordele, men husk også at forholde dig kritisk til, om prisen og dækningen giver mening for dig. Det er nemlig let at lade sig forblænde af specifikke fordele og glemme at tjekke op på, om bredbåndsprisen i det lange løb også er favorabel, eller om der er ordentlig dækning på din bopæl.

Hvordan er udbyderens kundeservice?
Hvis du ellers ikke regner med at kunne klare dig selv, når det kommer til at få din bredbåndsforbindelse til at fungere optimalt, så er det godt at have kundeservice ved hånden. Og desværre er det jo ikke altid sådan, at problemerne opstår mellem 8 og 16 på hverdage. Derfor er det en fordel at vælge en udbyder med længere åbningstider, så du også i weekender og om aftenen kan få hjælp, hvis dit internet ikke fungerer optimalt. Du kan også tænke over, om det kan give mening for dig at betale en ekstra høj bredbånd pris for at kunne få hjælp på de mere skæve tidspunkter af døgnet.

Hvad er bredbåndsprisen?
Prisen er sikkert noget af det første, du kigger på, når du skal sammenligne bredbåndsudbydere, og den er bestemt også vigtig. Men det er også vigtigt at huske på, at lave bredbåndspriser kan være ensbetydende med dårlig dækning. Huske derfor altid at tjekke op på, hvor god dækningen er på lige præcis din bopæl, når du finder en udbyder med gode bredbåndspriser.


Få et godt overblik over bredbånd priser

Hos Letfinans har vi gjort det nemt at finde frem til de bedste bredbånd priser. Vi har nemlig indhentet priser fra en lang række af forskellige udbydere og samlet dem på et sted. Det bliver derfor ikke nemmere at danne sig et godt overblik og udvælge den udbyder, der passer til både pengepung og behov. Udbydernes vilkår er sat op, så du også nemt kan se, om du skal betale noget i oprettelse, og hvad den samlede pris for seks måneder bliver. Ved at sammenligne bredbånd priser her på siden kan du spare både tid og penge. Det er gratis at sammenligne bredbånd priser hos os, når du har fundet det helt rette match, så klikker du blot på den grønne knap, og så vil du blive ledt videre til den pågældende udbyders hjemmeside, så du kan tjekke deres dækningskort og se, hvornår du har mulighed for at få fat på deres kundeservice. Vi sætter en ære i at gøre det så nemt og overskueligt som muligt at sammenligne bredbånd priser hos os, så du kan finde frem til det allerbedste match for dig. Skulle du få brug for hjælp undervejs, så er du altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice, som vil sørge for at hjælpe dig godt videre.

Kilde: Letfinans.dk


De bedste udbydere samlet ét sted

Vi har samlet de bedste udbydere i markedet til dig ét sted – Sammenlign, Vælg og spar penge i dag.

Find udbyder