Loading...

De bedste telefonabonnement udbydere - samlet ét sted

Sammenlign priser og få det bedste telefonabonnement i dag

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi

Find det bedste telefonabonnement til den bedste pris på vores samlede liste af udbydere.

  • telefonabonnement ansøg gratis Sammenlign udbydere

    Benyt vores liste over telefonabonnementer og find det match der passer dig bedst.

  • telefonabonnement modtag flere tilbud Vælg ønsket udbyder

    Vælg din ønskede udbyder ved at klikke på den grønne Vælg knap.

  • telefonabonnement vælg det bedste tilbud Spar tid & penge

    Vi har samlet de bedste udbydere ét sted – så du kan spare tid & penge.

Det siger Letfinans brugere

Prøv vores gratis ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi – Gratis og uforpligtende.

Opret her

Læs mere om teleabonnement herSidst opdateret: 20/08-2023 | Læsetid: 11 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Sådan finder du det bedste telefonabonnement

Når du skal finde det bedste telefonabonnement, så er god forberedelse vejen frem. Du kan nemlig med fordel tjekke op på dit mobilforbrug og herigennem finde frem til, hvilket abonnement der vil give mening for dig. Her kan du printe mobilregninger ud for det seneste år og herigennem danne dig et godt overblik over dit faktiske forbrug, både når det kommer til taletid, data og roaming. På den måde undgår du at betale for meget for ydelser, du reelt ikke gør brug af, ligesom du ikke risikerer at ende med et abonnement, som ikke har nok tale eller data inkluderet, hvilket kan resultere i dyre ekstraregninger. Opbruger du din mængde af data, så vil nogle selskaber blot lade dig gå ned i hastighed, men også det kan være irriterende. Derfor er det mest ideelle altid at have et abonnement med nok data og tale, uden at du betaler for noget, du ikke gør brug af. Vil du have gode tips til, hvordan du nemmest finder det bedste telefonabonnement, så kan du med fordel læse videre i de følgende afsnit.


Spar penge på A-kasse, Bredbånd, Mobilabonnement og Strøm her

A-kasse

Her finder du de bedste og billigste A-kasser - samlet ét sted.

Følg linket herunder og vælg din nye A-kasse i dag.

Bredbånd

Find billigt bredbånd med høj hastighed på vores liste over udbydere herunder.

Sammenlign og vælg din ønskede udbyder via linket her.

Mobilabonnement

Sammenlign markedets bedste udbydere af mobilabonnementer ét sted.

Vælg din udbyder herunder.

Strøm

Har du brug for billig grøn strøm?

Vi har fundet klimavenlige abonnementer på grøn strøm til dig herunder.Sådan læser du prisen på et telefonabonnement

Når du kigger på priser på telefonabonnementer, så vil det udelukkende være prisen på selve abonnement, som du får oplyst. Priser på de gebyrer, der er forbundet med betaling med kort eller giro er ikke inkluderet, ligesom fremsendelse af fysisk mobilregning heller ikke er det. Mobilselskaberne er dog pålagt at oplyse om priser og gebyrer, hvis der betales via Betalingsservice. Hvis du bliver fristet af prisen på et telefonabonnement hos et specifikt mobilselskab, så er det altså værd at tjekke op på, hvad det vil koste dig at betale din mobilregning. Det er nemlig nemt at lade sig forblænde af en lav pris på selve abonnementet, hvor du så ender med at betale en unødvendig høj pris for at få lov til at betale din mobilregning. Derudover bør du tjekke op på, om der er en opsigelsesperiode i tilfælde af, at du ønsker at skifte til et andet telefonabonnement. Visse selskaber kører med 30 dages opsigelse, så der altså går 30 dage, fra du opsiger dit abonnement, og til du er ude af det. Bindingsperiode vil dog variere fra udbyder til udbyder og kan være på helt op til seks måneder.


Inden du skifter telefonabonnement

Hvis du overvejer at skifte fra et telefonabonnement til et andet, så er der to ting, du først og fremmest bør være opmærksom på. Først skal du sikre dig, at abonnementet dækker dit behov. Det kan være fristende at købe et billigt telefonabonnement med en lille mængde taletid og data, men det kan hurtigt resultere i irritation, hvis du midt på måneden ikke længere kan ringe til nogen eller være online, fordi du har allerede har opbrugt det, der var inkluderet i dit abonnement. Derfor er det en god idé at danne dig et overblik over dit forbrug det seneste år og på den måde finde frem til, hvor meget data og taletid dit abonnement skal indeholde. Denne oversigt vil du let kunne få ved at logge ind på din personlige side hos det selskab, du har dit nuværende telefonabonnement hos. Har du opbrugt alt din taletid, så vil du ofte skulle betale 1 kr. pr. minut for taletid, og det kan derfor godt blive dyrt, hvis du tegner et telefonabonnement, som ikke matcher dit behov, og netop derfor giver det god mening at tage et kig på dit forbrug over de seneste måneder, inden du vælger dit nye telefonabonnement.

Du har sikkert oplevet irritationen ved ikke at have noget dækning, når du befinder dig bestemte steder, så du hverken kan sende beskeder eller ringe rundt. Vil du undgå, at dette sker, så tjek gerne op på, om det selskab, du overvejer at skifte til, har god dækning der, hvor du bruger den mest. Det er altså ikke nok, at det dækker der, hvor du bor. Tjek også gerne op på, hvordan dækningen er på din arbejdsplads og andre steder, du ofte befinder dig. Det er ikke meget værd at have fri tale og data og en lækker, ny telefon, hvis du ikke har noget dækning der, hvor du befinder dig.


Telefonabonnement - Inden du skifter telefonabonnement

Bør jeg købe ny mobil med eller uden telefonabonnement?

Når du skal have en ny telefon, så kan du vælge at købe den med eller uden telefonabonnement. Køber du den uden, så vil du fortsætte med dit nuværende abonnement. Det vil ofte være muligt at få en god rabat på købet af en ny telefon, hvis du samtidig vælger at binde dig til et telefonabonnement for en vis periode. Det kan give god mening at få rabat på købet af din nye telefon ved at binde dig til et telefonabonnement, men kun hvis abonnementets indhold af taletid, data og roaming matcher dine behov. Hvis der er for lidt af disse i abonnementet til dit behov, så kan du ende med dyre ekstraregninger, og er der alt for meget taletid eller data inkluderet i abonnementet, så betaler du for noget, som du reelt ikke bruger og vil i stedet kunne nøjes med et billigere abonnement. Hvis du ofte køber ny mobil, det vil sige hver 18. måned eller oftere end det, så kan du spare mange penge ved at købe mobiltelefon og telefonabonnement i en samlet løsning og dermed opnå rabat på købet af din telefon. Relativt hyppige køb af nye mobiler med denne rabat vil nemlig kunne retfærdiggøre, at prisen på dit nye telefonabonnement er noget dyrere end de billigste løsninger på markedet. Køber du kun sjældent ny mobiltelefon, så vil du i stedet kunne spare penge ved at tilmelde dig et telefonabonnement hos et af de billigere selskaber og fremover købe dine nye telefoner uden binding, så du på den måde overfører dit nuværende abonnement til din nye telefon.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til de bedste udbyder. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste tjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Find dit nye telefonabonnement gennem Letfinans

Hos Letfinans her vi gjort det nemt for dig at spare penge i din privatøkonomi med vores ØkonomiTjek. Her kan du få gennemgået dine forsikringer, lån og telefonabonnementer og få tilbudt billigere alternativer, der kan spare dig for mange penge årligt. Du kan nemt danne dig et overblik over de forskellige udbydere, og herefter er det blot op til dig at vælge den udbyder, du ønsker at benytte dig af, ved at trykke på den grønne knap. Herefter vil du blive ledt direkte til udbyderens hjemmesiden, så du kan tilmelde dig det ønskede telefonabonnement direkte hos dem.

Kilde: Letfinans.dk


De bedste udbydere samlet ét sted

Vi har samlet de bedste udbydere i markedet til dig ét sted – Sammenlign, Vælg og spar penge i dag.

Find udbyder