Loading...

MC-lån - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. på dit MC-lån


Kendt fra TV

 • MC-lån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • MC-lån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det MC-lån der passer dig bedst.

 • MC-lån vælg det bedste bil tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om MC-lån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • MC-lån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • MC-lån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • MC-lån helt sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om MC-lån & Letfinans

Læs mere om MC-lån herSidst opdateret: 13/08-2023 | Læsetid: 18 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


MC-lån

Har du indset, at økonomien ikke rækker til købet af den motorcykel, du går og drømmer om, så fortvivl ej. Et MC-lån kan gøre det muligt for dig alligevel at blive ejer af motorcyklen. Men husk på, at det første MC-lån, du finder, ikke nødvendigvis er det bedste eller billigste. Hos Letfinans anbefaler vi i stedet, at du afsøger markedet grundigt, inden du beslutter dig for, hvilket MC-lån du ønsker at optage. Nedenfor har vi lavet en lille guide, så klæder dig godt på til at gå på jagt efter det bedste MC-lån for dig.


MC-lån - MC-lån

Optag et MC-lån gennem et samlelån

Har du allerede optaget flere små lån, som du fortsat afdrager på, så kan du overveje, om et samlelån kunne være noget for dig. Med et samlelån optager du et lån, som du bruger til at betale dine små lån ud med. Det kan virke ulogisk at låne penge for at betale andre lån ud, men faktisk kan et samlelån ende med at spare dig for penge på den lange bane. Med et samlelån skal du kun betale renter på et enkelt lån frem for flere. Et samlelån kan derfor være med til at give dig et bedre overblik, da du kun skal betale til en enkelt udbyder frem for flere. Når du optager et samlelån, så kan du vælge at ansøge om et større beløb end det, der skal bruges til at udbetale dine nuværende lån. Disse ekstra penge kan du bruge til at finansiere det, du går og drømmer om og ved at gøre det gennem et samlelån får du ikke en ekstra kreditor, som du skal betale til, men i stedet har du mulighed for at få alle lån samlet hos en enkelt udbyder.

Hos Letfinans tilbyder vi også samlelån, ligesom du har mulighed for at låne et ekstra beløb, som for eksempel kan bruges til købet af en motorcykel.


MC-lån - Optag et MC-lån gennem et samlelån

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Sikrede og usikrede MC-lån

Når du skal optage et MC-lån, så vil du blive stillet over for valget om, hvorvidt du ønsker at optage et sikret eller et usikret lån. Et MC-lån med sikkerhed betyder, at den bank, du optager lånet hos, får pant i motorcyklen. Skulle du ikke være i stand til at betale af på dit lån, så kan banken kræve, at du sælger din motorcykel og bruger disse penge til at indfri lånet på din motorcykel. Når banken får stillet denne sikkerhed for lånet, så vil de som oftest belønne det med en mere favorabel rente, end det er muligt at få med et MC-lån uden sikkerhed.

Et helt traditionelt MC-lån udgør kun 80% af motorcyklens pris, da det påkræves, at du selv kan lægge 20% af prisen som udbetaling for lånet. Det giver banken en sikkerhed i form af et aktiv, og du får dermed en bedre rente ved at lægge en udbetaling.

Rækker økonomien ikke til en udbetaling, så kan du vælge at låne hele lånebeløbet hos en bank eller en anden udbyder. Gennem Letfinans har du mulighed for at optage MC-lån på mellem 15.000 og 400.000 kroner, og en udbetaling på MC-lånet er ikke påkrævet.


MC-lån - Sikrede og usikrede MC-lån

Hvilke banker er bedst til MC-lån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste MC-lån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.MC-lån med fast eller variabel rente

Et MC-lån med en fast rente bliver af mange betragtet som den trygge løsning, fordi renten ikke ændrer sig, og du ved derfor, hvad du betaler fra start til slut. Et lån med fast rente er derfor et godt valg, hvis du ikke ønsker at bekymre dig om, om renten stiger.

En variabel rente vil typisk være billigere, når du optager lånet, men er også mere usikker, da den kan gå op og ned, så længe du betaler af på lånet. Fordelen ved den variable rente er, at du får et billigere lån nu og her, mens ulempen er, at du ikke ved, hvad du kommer til at betale for lånet fremover. Med et lån med en variabel rente vil rente blive tilpasset løbende, alt efter hvilken lånetype der er tale om.


MC-lån - MC-lån med fast eller variabel rente

Hvor kan jeg optage et MC-lån?

Der findes flere forskellige udbydere af MC-lån på markedet. Hvis der er tale om et lille beløb, så har du mulighed for at låne pengene gennem et såkaldt kviklån. Her vil du kunne have pengene inden for ganske kort tid, men til gengæld vil renterne på disse lån også typisk være forholdsvis høje. Samtidig vil der som oftest ikke blive foretaget en kreditvurdering af dig som låntager, og det er derfor vigtigt, at du selv har et godt overblik over din økonomi, så du ikke ender med et lån, som du ikke er i stand til at tilbagebetale.

Du kan også vælge at optage et MC-lån hos din bank. Her har de i forvejen et godt overblik over din økonomi og kan derfor rådgive dig i forhold til, hvor stort et beløb, det vil give mening for dig at låne. Dog vil det oftest kræve, at du møder personligt op i banken og redegør for, hvad pengene skal bruges til. Du kan også vælge at optage dit MC-lån gennem en online udbyder. Det vil være tilfældet, hvis du vælger at låne gennem Letfinans. Vi samarbejder med en række forskellige banker, og da hele ansøgningsprocessen foregår online, så er det nemt både at ansøge om lånet og få pengene udbetalt direkte til din konto. Uanset hvor du foretrækker at optage dit MC-lån, så vil vi hos Letfinans anbefale dig at afsøge markedet grundigt og indhente tilbud fra flere forskellige udbydere, inden du træffer dit endelige valg.


MC-lån - Hvor kan jeg optage et MC-lån

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Inden du optager et MC-lån

Inden du går ud og optager et lån, så er der en række ting, du kan gøre for at sikre dig selv bedst muligt økonomisk fremover. Det gør du ved at lægge et budget for din økonomi ved at lægge alle månedlige indtægter sammen og efterfølgende trække alle dine udgifter fra. Resultatet af dette er dit rådighedsbeløb, og det giver dig en god mulighed for at vurdere, hvor meget du har mulighed for at afdrage på lånet om måneden. Når du budgetterer i forhold til et lån, så er det en god idé at tage højde for uforudsete udgifter. Det er jo umuligt at vide, om der opstår uventede udgifter såsom reparationer på din nye motorcykel, og her er det godt at have lidt ekstra luft i økonomien til lige netop det.

Kravene til dig som låntager vil variere meget fra udbyder til udbyder, og det kan være krav om blandt andet alder og indtægt. Ønsker du at optage et lån gennem Letfinans, så skal du som minimum være fyldt 21 år og have en indkomst på 180.000 om året. Derudover vil du med en registrering hos RKI ikke kunne blive godkendt til at optage et lån hos Letfinans, og det vil ligeledes være svært for dig at blive godkendt til at låne penge hos andre udbydere.


MC-lån - Inden du optager et MC-lån

Rente, løbetid og ÅOP

Rente, ÅOP og løbetid er tre vigtige begreber at kende, når du planlægger at optage et lån. Renten er det beløb, du betaler låneudbyderen for at låne dig pengene. Den udgør en procentdel af lånebeløbet, som du skal betale tilbage sammen med lånebeløbet. Dine økonomiske forhold vil typisk have indvirkning på den rente, du vil blive tilbudt. Har du en høj indtægt og er boligejer, så vil det for eksempel sikre dig en bedre rente, end hvis du har en lavere indtægt og ikke ejer noget, der kan stilles som sikkerhed for lånet.

Løbetiden er den tidsperiode, du har til at tilbagebetale lånet. Ønsker du at have en lav månedlig ydelse på dit lån, så skal du gå efter et lån med en lang løbetid. Ønsker du derimod, at lånet skal være tilbagebetalt så hurtigt som muligt, så skal du vælge en kortere løbetid, som vil resultere i, at du afdrager med et højere beløb om måneden. Det er i høj grad din økonomiske situation, der afgør, hvilken løbetid der vil være det bedste valg for dig. Har du et højt rådighedsbeløb, så vil du have mulighed for at tilbagebetale et højere beløb på dit lån hver måned og dermed hurtigere blive gældfri. Samtidig må du ikke sætte dig så stramt, at eventuelle uforudsete udgifter vil være ensbetydende med, at du ikke er i stand til at afdrage på dit lån, da det vil resultere i dyre rykkere og i værste fald en registrering i RKI.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent og er et udtryk for de udgifter, der er forbundet med lånet. Det kan blandt andet være stiftelsesomkostninger og betalingsgebyrer. ÅOP giver dig mulighed for at sammenligne forskellige MC-lån med samme løbetid og lånebeløb, men med forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.


MC-lån - Rente, løbetid og ÅOP

En ansøgning – flere tilbud på MC-lån

Har du læst de ovenstående afsnit, så kan du med stor sandsynlighed også se værdien i at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere, inden du beslutter dig for, hvilket MC-lån du ønsker at optage. Vil du slippe for besværet med at kontakte en række forskellige udbydere for at høre, hvilket lånetilbud de kan tilbyde dig, så kan du med fordel overlade det til os hos Letfinans. Du skal blot udfylde en enkelt ansøgning med dit ønskede lånebeløb og løbetid, så sørger vi for at indhente tilbud fra en række anerkendte banker, som vi sender direkte til dig. Herefter er det blot op til dig at udvælge det MC-lån, du ønsker at optage. Når du har skrevet under på låneansøgningen, så vil pengene stå på din konto inden for få hverdage.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her