Loading...

Bådlån - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. på dit bådlån


Kendt fra TV

 • Bådlån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Bådlån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det bådlån der passer dig bedst.

 • Bådlån vælg det bedste bil tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om bådlån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • Bådlån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Bådlån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Bådlån helt sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om bådlån & Letfinans

Læs mere om bådlån herSidst opdateret: 15/08-2023 | Læsetid: 19 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Bådlån

Drømmer du om at sejle afsted i drømmebåden og få masser af vind i håret og skumsprøjt i ansigtet, men rækker økonomien ikke til købet af en ny båd nu og her? Så kan vi hos Letfinans hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed med et bådlån. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når skal optage et bådlån, og hvordan du finder det bedste lånetilbud for dig.


Bådlån - Bådlån

Lån til køb af båd gennem Letfinans

Hos Letfinans har vi hjulpet tusindvis af ansøgere med at spare penge på deres lån, og vi hjælper også gerne dig med at finde det helt rette bådlån. Det tager kun få minutter at udfylde en ansøgning om bådlån. Herefter sætter vi din ansøgning i konkurrence blandt vores udbydere og indhenter tilbud fra dem, som herefter vil blive sendt direkte til din indbakke. Herefter kan du i ro og mag udvælge det bådlån, der passer dig bedst.

Ønsker du at optage et bådlån hos Letfinans, så vil lånet være på mellem 15.000 og 400.000, mens løbetiden vil være på mellem 1 år og 12 år. Der er således stor fleksibilitet i låneforholdene, hvilket gør det nemmere for dig at finde et lån, der passer perfekt til dig og dine økonomiske forhold.

For at optage et bådlån gennem Letfinans skal du som minimum være fyldt 21 år og have en årlig indkomst på 180.000 eller mere. Derudover vil det ikke være muligt at optage et bådlån gennem Letfinans, hvis du er optaget i RKI.


bådlån - Lån til køb af båd gennem Letfinans

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Inden du optager et bådlån

Hvis du har udset dig en specifik båd, så vil købsprisen måske være det, du går efter at låne. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at købsprisen ikke er den eneste udgift, der er forbundet med købet af en båd. Måske er der brug for specielt udstyr til båden, og det kan også være, at du har brug for en bådtrailer, som kan bruges til at fragte båden rundt på land, eller måske skal der sættes penge af til betaling af en bådplads i havnen. Det er med andre ord vigtigt at tage højde for eventuelle ekstraudgifter, der kan være forbundet med købet af en båd, når du ønsker at optage et bådlån.

Når du har besluttet, hvor meget du ønsker at låne, så er det tid til at regne på, hvor lang tid du har brug for til at tilbagebetale lånet – den såkaldte løbetid. Løbetiden på dit bådlån bør i høj grad afhænge af dit rådighedsbeløb, da det er udslagsgivende for, hvor stort et beløb du har mulighed for at afdrage månedligt. Du finder nemt dit rådighedsbeløb ved at trække dine udgifter fra dine indtægter. Med dit månedlige rådighedsbeløb for øje kan du nemmere vurdere, hvor stort et beløb der er luft til at tage ud og bruge på at afdrage på et lån. Er du i tvivl, så vælg hellere en lidt længere løbetid og et lavere månedligt afdrag. Optager du et lån, som du ikke er i stand til at afdrage på, så vil det resultere i dyre rykkere og i værste fald i en registrering i RKI, som vil gøre det svært for dig at optage nye lån fremover.


bådlån - Inden du optager et bådlån

Hvilke banker er bedst til bådlån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste bådlån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Bådlån gennem banken

Et bådlån kan både optages gennem din egen bank eller en anden. Ønsker du at optage et bådlån gennem banken, så vil der typisk blive stillet krav om, at du selv er i stand til at lægge en udbetaling på mellem 20 og 35% af bådens pris. En udbetaling er at foretrække, fordi du med den kan få en bedre rente på dit bådlån og dermed mindske de omkostninger, der er forbundet med lånet. Skulle du ikke have råd eller lyst til at lægge en udbetaling, så er der også mange udbydere, der gerne vil tilbyde dig at låne hele beløbet.


bådlån - Bådlån gennem banken

Sammenligning af bådlån

Der findes et væld af forskellige udbydere af lån, som alle kæmper om låntagernes gunst. Det har vi hos Letfinans valgt at drage fordel af ved at lade de forskellige udbydere konkurrere om dig. Du udfylder blot ansøgningen med dit ønskede lånebeløb og løbetiden, så tager vi os af arbejdet med at indhente lånetilbud fra de forskellige udbydere. Herefter er det blot op til dig at vælge, hvilket af de tilsendte bådlån du ønsker at optage. Når du skal sammenligne bådlån, så er det ÅOP, du især skal holde øje med. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og her er alle udgifter i forbindelse med lånet regnet med – herunder oprettelsesomkostninger, renten og løbende omkostninger. Det er lovpligtigt for låneudbydere at oplyse dig om ÅOP for deres lån, og det er samtidig med til at give dig et godt overblik over lånets pris. Når du skal sammenligne forskellige lån og deres ÅOP, så er det vigtigt, at lånebeløbet og løbetiden er den samme. ÅOP giver dig mulighed for at gennemskue, om et lån med en lav rente, men høje omkostninger i virkeligheden er dyrere end et lån med færre omkostninger og en lidt højere rente.

Ud over ÅOP kan du også med fordel læse lånebetingelserne grundigt igennem, inden du beslutter dig for, hvilket lån der passer dig bedst. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser i form af uforudsete udgifter o.l.


bådlån - Sammenligning af bådlån

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Vigtige begreber i forbindelse med bådlån

I jagten på det bedste bådlån bør du kende til termerne ÅOP, rente og løbetid.

ÅOP er, som nævnt ovenfor, en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent og giver dig mulighed for at få et retvisende billede af, hvad et lån vil koste dig. Udbyderne har pligt til at oplyse dig om dette, så du er sikret fuld gennemsigtighed i forhold til de omkostninger, der er forbundet med lånet. Med ÅOP har du mulighed for at sammenligne lån med forskellige renter og omkostninger. Det er dog vigtigt, at lånene har den samme løbetid og det samme lånebeløb for at ÅOP kan bruges som sammenligningsgrundlag.

Renten er det beløb, du betaler långiveren for at låne dig pengene. Denne kan variere meget fra udbyder til udbyder, men når du sammenligner lån, så husk ikke kun at kigge på renten. Det er nemlig vigtigt også at have øje for de andre omkostninger, der er forbundet såsom oprettelsesgebyr og betalingsgebyrer. Netop derfor er det vigtigt at se på ÅOP, som giver en mere overordnet oversigt over prisen på det pågældende lån.

Løbetiden er den tid, du har til at tilbagebetale lånet til den udbyder, du har optaget lånet hos. Løbetiden fastsættes som udgangspunkt af dig selv, men dette bør altid gøres med udgangspunkt i din økonomi. Har du et højt rådighedsbeløb, så vil du kunne betale mere af på dit bådlån hver måned og dermed også vælge en kortere løbetid, så du hurtigere bliver gældfri. Har du omvendt et lille rådighedsbeløb, så kan du med fordel vælge et lån med en længere løbetid, så du har mere luft i økonomien til at betale af på dit lån. Når løbetiden på et bådlån skal fastsættes, så anbefales det altid at tage højde for uforudsete udgifter, så du har ikke ender med en regning, som du pludselig ikke er i stand til at betale, fordi du har sat dig for stramt økonomisk med dit lån. Ønsker du at optage et bådlån gennem Letfinans, så har du mulighed for at vælge en løbetid på mellem 1 og 12 år.


bådlån - Vigtige begreber i forbindelse med bådlån

FAQ

Kan man låne penge til båd?
Det er bestemt muligt at låne penge til køb af båd os en række banker i Danmark, og det vil typisk være med et lån uden sikkerhedsstillelse.
Hvad koster Bådlån?
Et Bådlån an variere meget i pris og koste mellem 4-25% i ÅOP alt efter kreditvurdering og din samlede privatøkonomi. Fx vil den lavest mulige månedlige ydelse på et bådlån til 300.000,- kr. via vores tjeneste ligge på 4,49% i rente og have en månedlig ydelse på 2.228,- kr. over 15 år.
Kan man låne penge til husbåd?
Det er bestemt muligt at låne penge til køb af en husbåd både hos de fysiske samt de digitale banker.
Hvad koster det at have en båd om året?
Det kan være meget omkostningsfyldt at have en båd og alt efter størrelse af båden kan det koste helt op til 10% af købsprisen hvert år.


Bådlån med fast eller variabel rente

Når du skal optage et lån, herunder også et bådlån, så vil du skulle beslutte, om dit lån skal være med en variabel eller en fast rente. Er der tale om en fast rente, så betyder det, at renten er den samme i hele lånets løbetid. Du er derfor også sikker på, hvor meget du kommer til at betale for dit lån. Vælger du i stedet et bådlån med en variabel rente, så vil den kunne ændre sig i løbet af lånets løbetid, og du kan derfor ikke være sikker på, hvad prisen for dit lån bliver. Om du skal vælge et bådlån med en fast eller variabel rente, er der ikke noget entydigt svar på, men det handler i høj grad om, hvor risikovillig du er. Ønsker du at optage et bådlån gennem Letfinans, så vil der være tale om et lån med variabel rente.


bådlån - Bådlån med fast eller variabel rente

Få tilbud på bådlån gennem Letfinans

I afsnittene ovenfor har du haft mulighed for at blive lidt klogere bådlån, og forhåbentlig føler du dig nu godt klædt på til at bevæge dig ud på lånemarkedet. Hos Letfinans kan vi hjælpe dig med at indhente tilbud fra en række forskellige banker, så du udelukkende skal fokusere på at udvælge det tilbud, der passer dig bedst. Det tager kun få minutter at ansøge om bådlån gennem Letfinans, og når din ansøgning er godkendt, så vil du inden for ganske kort tid, typisk samme dag, få tilsendt tilbud på bådlån, som matcher dine ønsker til lånets løbetid og beløb. Det er ganske uforpligtende at ansøge om lån gennem Letfinans, og det står dig derfor også frit for, om du ønsker at gøre brug af de tilsendte tilbud på bådlån.

Er du i tvivl om noget omkring processen, så sidder vi klar til at hjælpe. Du kan vælge at ringe til os på 31 31 90 00 eller sende en mail til info@letfinans.dk. Du er også velkommen til at kontakte os via vores chatfunktion, som du finder nederst i højre hjørne her på siden. Og ellers vil vi blot ønske dig god fornøjelse med jagten på det bedste og billigste bådlån.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her