Loading...

Billån - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. på dit billån


Kendt fra TV

 • Billån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Billån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det billån der passer dig bedst.

 • Billån vælg det bedste bil tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om billån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • Billån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Billån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Billån helt sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billån & Letfinans

Læs mere om billån herSidst opdateret: 12/08-2023 | Læsetid: 28 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Mere om billån?

Er du på udkig efter ny bil? Har du ikke pengene til selv at finansiere dit bilkøb? Så er et billån en løsning du bør overveje. Det kan overordnet deles i to kategorier: Lån med sikkerhed i bilen, og lån uden sikkerhed. Forskellen består i den långivende bank eller finansieringsselskab kan tilbyde lån med sikkerhed i bilen, hvor der tinglyses pant i bilen. Hvis du som kunde ikke kan overholde dine betalingsforpligtelser, kan långiveren med sikkerhed i bilen tage bilen tilbage og sælge den, for dermed at kunne indfri dit lån.

Lån med sikkerhed er som oftest billige, da risikoen for misligholdelse og afskrivning af tabte lån reduceres for långiveren. Omkostningen for denne sikkerhed vil du som kunde dog stadig skulle betale for, da omkostningerne til tinglysning af pant mv. pålægges dig som kunde der optager et lån med sikkerhed.

Den anden type billån, er lån uden sikkerhed. Her vil renten typisk være lidt højere, da långiver ikke på samme måde har sikkerhed for sit lån, og långiver derfor vil have ekstra betaling for den øgede risiko for misligholdelse og afskrivning af lånet. Du slipper dog som kunde for at betale tinglysningsafgift mv., hvilket du skal have med i dine overvejelser inden du vælger hvilken type lån du ønsker. Derfor skal du kigge på de totale omkostninger i forbindelse med optagelse af lånet, herunder stiftelsesomkostninger, evt. afgifter for tinglysning, ÅOP etc.

Er du at betragte som en god kunde med god økonomi, og er du f.eks. boligejer, vil et billån uden sikkerhed i mange tilfælde kunne vise sig konkurrencedygtig med et lån med sikkerhed.Lån med udbetaling eller uden?

Du har mulighed for at optage et billån med eller uden udbetaling. Udbetaling betyder, at du ved et bilkøb selv stiller med en del af købsprisen, f.eks. 20%, og at du derfor optager lån for de resterende 80% af købsprisen. Ligesom billån med sikkerhed, betyder udbetaling en lavere risiko for tab på lånet for långiver, hvilket som oftest vil afspejle sig i renten på lånet til resterende del af købsprisen.

Mange låneselskaber og banker kræver ikke nødvendigvis udbetaling på dit lån i forbindelse med bilkøb. Dermed kan du som kunde have større frihed til at vælge den bil, du ønsker, og som måske viser sig som et godt tilbud, uden du forinden behøver at spare op til bilkøbet. Et billån uden udbetaling giver dig mulighed for at købe drømmebilen, selvom du måske ikke har en opsparing, der kan finansiere købet. Ønsker du at optage et billån gennem Letfinans, så vil der være tale om et billån uden udbetaling.


billån - Lån med udbetaling eller uden

Renter på billån

Generelt er renter på lån du optager enten fastforrentede eller variable. Renten er den omkostning du betaler til långiver for at have pengene til rådighed i en given periode (løbetid). Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. långivers behov for indtjening og kreditvurderingen af dig som kunde, alt efter hvor god en kunde långiver anser dig for at være.

Fastforrentede lån har fast rente i hele lånets løbetid. Dermed kan der ikke komme overraskelser for dig som låntager i form af evt. rentestigninger. Modsat kan du risikere rentestigninger med variabel rente. I øjeblikket er der dog generelt tale om lave renter, som ikke forventes at stige særlig meget over den næste årrække.Indhent flere tilbud

Uanset om du planlægger at optage et boliglån, billån eller et helt tredje lån, så vil vi hos Letfinans anbefale dig at indhente flere forskellige lånetilbud, så du har mulighed for at sammenligne og se, hvor du får det bedste tilbud, og dermed undgår at betale for meget på dit lån. Vær opmærksom på, når du sammenligner, at præmisserne er de samme. Det vil sige, at lånebeløb og løbetid skal være på det samme. Hos Letfinans hjælper vi dig med at indhente flere lånetilbud på dit billån gennem kun én ansøgning, og vi sender dem direkte til dig, så du selv kan udvælge det tilbud, der passer dig bedst. Du sparer dermed tid og penge på en let og overskuelig måde. Ansøg her. Det er helt gratis at gøre brug af vores tjeneste, og du bestemmer selv, om du vil benytte dig af et af tilbuddene.

Vi har hjulpet tusindvis af kunder med at finde det bedste og billigste lån, og vi hjælper også gerne dig. Er du i tvivl om noget i forbindelse med processen, så tøv ikke med at tage kontakt til os enten over mail eller via telefon. Du er også velkommen til at gøre brug af vores chatfunktion, så vender vi tilbage med et svar, så hurtigt vi kan.


billån - Indhent flere tilbud

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Lånebeløb og løbetid på billån

Lånebeløbet og løbetid er to afgørende faktorer for dit lån. Lånebeløbet er det beløb, du låner af udbyderen. Det er dog ikke det beløb, der skal tilbagebetales, da der vil være renter og gebyrer forbundet med lånet. Lånets løbetid er den tid, du har til at betale lånet plus disse omkostninger tilbage til udbyderen. Når du vil optage et billån, så kan det være fristende at vælge en kort løbetid, så lånet derved hurtigt er tilbagebetalt. Det er dog vigtigt, at du tager højde for, at din økonomi skal kunne bære, at du sætter penge af til de månedlige afdrag på lånet. En kort løbetid vil betyde et højere månedligt afdrag på dit lån, og er du ikke i stand til at betale disse afdrag, så kan det være ensbetydende med dyre rykkere og i værste fald en registrering i RKI. Er du først registreret i RKI, så vil det være svært for dig at optage nye lån, indtil din registrering igen er blevet fjernet.

Dit billåns løbetid bør også afgøres af, hvor mange kilometer du planlægger at køre i bilen. Jo flere kilometer du kører, jo mere vil du slide på bilen, og jo hurtigere vil der opstå behov for at skifte den ud. Vælger du en løbetid på 10 år, men skifter bilen ud efter 5 år, så vil du skulle betale af på lånet til en bil, som du ikke længere har. Du kan vælge at gøre brug af nedenstående tommelfingerregel, når du skal fastsætte løbetiden på dit billån:

 • Planlægger du at tilbagelægge 40.000-60.000 km årligt i din bil, så kan du gå efter en løbetid på 3-5 år ved et billån uden udbetaling
 • Regner du med at køre mellem 10.000 og 20.000 km årligt, så vil en løbetid på 6-8 år ved et billån uden udbetaling være hensigtsmæssig

Lånebeløbet på dit billån vil selvsagt afhænge af, hvilken bil du har kastet din kærlighed på, og om der er tale om en fabriksny eller brugt model. Skulle din låneansøgning blive afvist, så kan du overveje, om du kan nøjes med en billigere model og dermed et lavere lånebeløb.Hvad koster et billån?

Der er flere forskellige faktorer, der er afgørende for, hvad prisen på dit billån vil blive. Lånebeløbet har selvsagt indvirkning på lånets pris, de disse penge med garanti skal betales tilbage. Herudover har lånets løbetid også indflydelse på prisen – jo kortere en løbetid dit lån har, jo færre renter vil du som udgangspunkt betale. Ønsker du at optage dit lån gennem en bank, så vil du typisk have mulighed for selv at lægge en udbetaling på for eksempel 20%. Er du i stand til dette, så vil banken typisk belønne dig med en lavere rente, og en udbetaling vil derfor kunne være med til at sænke prisen på dit billån. Når du ønsker at optage et billån, så vil mange udbydere foretage en såkaldt kreditvurdering af dig, hvor der bliver set på din økonomi, herunder om du skylder penge andre steder, og hvordan forholdet mellem dine indtægter og udgifter er. Dette er også gældende, hvis du ønsker at optage et billån gennem Letfinans. En god økonomi udgør en ekstra sikkerhed for, at udbyderen får sine udlånte penge igen, og en god økonomi kan derfor også være med til at give dig en bedre rente på dit lån. Et højere rådighedsbeløb kan give dig mulighed for at spare penge på dit billån, og et højere rådighedsbeløb får du enten ved at ved at skære ned på dine udgifter eller øge dine indtægter. Måske har du abonnementer, du ikke bruger? Og måske kan du skære ned på forbruget af takeaway? Med få ændringer i din hverdag kan du spare penge, som vil være med til at øge dit rådighedsbeløb. Du kan også tjekke op på mulighederne for at tage ekstra vagter på dit arbejde eller på andre måder øge din indtjening – Det kan være en afgørende faktor for, at du får en bedre kreditvurdering og dermed et billigere lån.

Vil du vide mere om, hvor du kan spare penge i din privatøkonomi, så kan du med fordel gøre brug af vores ØkonomiTjek, der giver dig et overblik over, hvilke af dine nuværende boliglån, banklån og forsikringer du har mulighed for at spare penge på. Du opretter dig gratis med dit NemID, hvorefter vi indhenter informationer om dine bolig- og banklån samt dine forsikringer og efterfølgende sender dig en række tilbud, som du frit kan vælge mellem.


billån - Hvad koster et billån

Hvilke banker er bedst til billån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste billån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Find det rette billån med en enkelt ansøgning

Hos Letfinans har vi gjort det nemt for dig at danne dig et overblik over de forskellige lånetilbud, der er tilgængelige for dig. For at få adgang til disse lånetilbud skal du blot bruge et par minutter på at udfylde vores låneansøgning, hvor du angiver dit ønskede lånebeløb og løbetid på lånet. Du har mulighed for at ansøge om et billån på mellem 15.000 og 300.000, mens løbetiden kan være på mellem 1 og 10 år. Hos Letfinans samarbejder vi blandt andet med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, og vi vil løbende knytte flere banker til tjenesten. Vi sætter en ære i at samarbejde med nogle af de bedste banker i landet, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige pris på dit billån. Det hele foregår online, og du vil derfor også få sendt de udvalgte lånetilbud direkte til din indbakke, så du kan se dem igennem og udvælge det bedste tilbud for dig.Hvem kan optage et billån?

Kravene til dig som låntager vil i høj grad variere fra udbyder til udbyder. Der kan blandt andet være specifikke krav til din alder og din indtægt, ligesom mange udbydere ikke vil låne dig penge, hvis du er registreret i RKI og dermed tidligere har været en dårlig betaler.

Ønsker du at optage et billån gennem Letfinans, så vil der være følgende krav til dig som låntager:

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år
 • Du skal have en fast årlig indkomst på minimum 180.000 kroner om året
 • Du må ikke være registreret hos RKI og Debitorregistret

Når du ansøger om lån gennem Letfinans, så vil vi i den forbindelse foretage en kreditvurdering af dig, hvor vi blandt andet vil se på din gæld i forhold til din indkomst og dine ejerforhold. Denne grundige kreditvurdering vil være med til at sikre, at du får den lavest mulige rente samt omkostninger på dit lån.


billån - Hvem kan optage et billån

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Sådan kommer du ud af RKI

Har du tidligere stiftet gæld, som du ikke har været i stand til at tilbagebetale, så kan det have resulteret i, at du i dag er registreret i RKI. En registrering i RKI betyder, at mange låneudbydere vil være forbeholdne over for at låne dig penge. Ønsker du at låne penge gennem de banker, vi hos Letfinans samarbejder med, så vil det ligeledes være med et krav om, at du ikke er registreret i RKI. Der er dog klare regler for, hvornår du kan blive registreret i RKI. Du skal have modtaget tre rykkere, og de skal være skriftlige. De første to rykkere må ikke varsle om RKI og skal være sendt med minimum 10 dages mellemrum. Derudover er der krav om, at den tredje rykker varsler om indberetning til RKI. Bliver pengene ikke betalt efter denne rykker, så kan du blive indberettet til RKI. Hvis du skylder penge til det offentlige, så skal beløbet være på minimum 7.500 kroner, og unge under 18 år må ikke registreres i RKI.

Skylder du mere end 1000 kroner væk, så vil du blive registreret i RKIs åbne register, hvor alle RKIs kunder har mulighed for at se, at du er registreret som dårlig betaler. Det vil blandt andet sige alle større virksomheder og banker, der arbejder med lån og kredit. Lyder din gæld på mellem 200 kroner og 1000 kroner, så vil du i stedet blive registreret i RKIs lukkede register, hvilket betyder, at du er registreret, men at denne registrering ikke er synlig for offentligheden. En registrering i RKI vil gøre det svært at låne penge, ligesom mange håndværkere ikke vil ønske at arbejde for dig. Registreringen i RKI kan du derfor også vælge at se som en sikkerhed for, at du ikke gældsætter dig yderligere.

For at få fjernet din registrering hos RKI kræver det, at du betaler din gæld. Har du flere forskellige kreditorer, som du skylder penge til, så tag gerne kontakt til hver enkelt af dem og få lavet en realistisk afbetalingsaftale med dem. Dine kreditorer er selvsagt også interesserede i at få deres udlånte penge igen, og de vil derfor ofte være åbne for at forhandle med dig omkring forholdene for tilbagebetalingen. Har du ikke råd til at tilbagebetale pengene her og nu, så vil nogle kreditorer være villige til at give dig henstand – det vil sige, at betalingerne pauses for en periode. For at kunne afdrage systematisk på din gæld fremover er det vigtigt med et godt overblik over din økonomi. Her kan du med fordel skrive dine indtægter og udgifter op en for en. Måske er der nogle udgifter, der kan spares væk, så disse penge i stedet kan bruges på at afdrage på dit lån? Du kan også overveje at øge din indtægt ved for eksempel at tage ekstra vagter på arbejdet og på den måde få ekstra luft i økonomien, som kan bruges til hurtigere at blive gældfri.

En RKI-registrering gælder kun i fem år, hvorefter du vil blive slettet. Selvom din registrering bliver slettet, så bliver din gæld det ikke, og den skylder du derfor stadig. Det er ikke muligt for en kreditor at registrere dig flere gange for den samme gældspost, men den samme kreditor har mulighed for at registrere dig flere gange, hvis du har flere gældsposter hos denne. Du kan derfor godt være registreret i RKI i mere end fem år, men det vil ikke være for den samme gældspost.

Når du har betalt din gæld af, så skal du bede din kreditor om at få RKI til at slette dig.Værd at vide, inden du optager et billån

Når du optager et billån, så vil det have betydning for din økonomi fremadrettet. Derfor er det også vigtigt, at du tænker dig grundigt om, inden du optager et billån eller et hvilket som helst andet lån. I den forbindelse kan du overveje, om der er plads til den ekstra post i din økonomi, som et billån udgør. Det gøres bedst ved, at du danner dig et overblik over din privatøkonomi. Her kan du liste alle dine indtægter op i en række enten i et Excel-ark eller på et stykke almindeligt papir. Herefter laver du en anden række med alle dine udgifter. Trækker du alle dine udgifter fra dine indtægter, så får du dit rådighedsbeløb, og det kan du bruge til at vurdere, hvorvidt du har luft i økonomien til også at skulle afdrage på et billån. Mange netbanker har mulighed for at opdele dine udgifter efter for eksempel ”mad og drikke” og ”husleje”, så du nemt kan få beregnet, hvad dine penge helt præcist går til. Måske er der nogle af dine udgifter, som kan undværes, og som i stedet kan bruges til at betale af på et billån? Det kan dette overblik over din økonomi hjælpe dig med at vurdere.

Vurderer du, at der er luft i din økonomi til et billån, så er det vigtigt, at du ikke vælger det første lån, der byder sig. Sæt i stedet tid af til at gennemsøge lånemarkedet for tilbud på billån. Der er et væld af forskellige udbydere af lån, der ønsker, at du vælger lige præcis dem, og denne konkurrence blandt låneudbyderne kan du nemt vende til din fordel. Det gør du ved at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere og sætte dem op imod hinanden. Tilbuddene vil variere meget og ved at sammenligne flere forskellige tilbud har du således mulighed for at spare mange penge. Vil du spare tid på at kontakte flere forskellige udbydere, så kan vi hos Letfinans hjælpe dig. Du skal blot bruge to minutter på at udfylde vores ansøgning med dit ønskede lånebeløb og løbetid, så sørger vi for at indhente tilbud på billån fra en række forskellige banker og sende dem videre til dig. Herefter er det bare op til dig at beslutte, hvilket billån du ønsker at optage. Det er ganske uforpligtende at ansøge om lån gennem Letfinans, og det står dig derfor frit for, om du vil benytte dig af de tilsendte tilbud eller ej.


billån - Værd at vide, inden du optager et billån

FAQ

Hvilken bank har det billigste billån?
Hvilken bank der kan tilbyde dig det billigste billån afhænger af flere faktorer - herunder bankens kreditvurdering af dig som kunde, om der er tale om billån med sikkerhed i bilen, hvor meget du har lagt i udbetalingsamt om der er tale om et såkaldt grønt billån til el-biler.

Hvis der er tale om billån uden sikkerhed i bilen er Express Bank billigst med en rente fra 4,49%, og hvis du ligger 10% udbetaling samt stiller sikkerhed i bilen vil du kunne opnå en rente fra 2,79% hos Danske Bank.
Hvad koster det at låne 300000 til en bil?
Det er helt individuelt og afhænger af din kreditvurdering hvad det vil koste dig at låne 300000 kr. til en bil. Gennem vores tjeneste vil Express Bank være billigst med en lavest mulig månedlig ydelse på 2.228,- kr. over 15 år.
Hvad koster et bil lån i banken?
Et bil lån i banken vil typisk koste mellem 2-9% og afhænger af din individuelle kreditvurdering samt hvilken bil du ønsker at låne til.
Hvor får man det bedste billån?
Du får altid det bedste billån ved at afsøge markedet, og indhente lånetilbud fra flere banker. Du skal ligeledes tage højde for hvor meget du skal ligge i udbetaling samt hvad omkostningen til tinglysning osv. løber op i.

Kig derfor altid efter ÅOP (Årlige omkostninger i Procent), når du skal finde det bedste billån.


Hvor er det bedst at optage et billån?

Når du skal optage et billån, så kan det gøres gennem flere forskellige udbydere. Køber du din bil gennem en forhandler, så vil du typisk få tilbudt finansiering gennem et lån. Vælger du at optage dit billån gennem bilforhandleren, så husk altid på, at betingelserne for lånet er til forhandling, og du kan derfor altid forsøge at forhandle dig til en bedre rente. Søger du et billån med en fast rente, så vil det typisk være bilforhandleren, du skal optage det gennem. Der er nemlig mange banker, der udelukkende tilbyder billån med variabel rente. Hos bilforhandleren kan du udfylde din låneansøgning og samme dag få svar på, om du er godkendt til lånet. Ønsker du at optage et billån gennem en bilforhandler, så husk altid at læse lånebetingelserne grundigt igennem. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser form af ekstra gebyrer og andre uforudsete udgifter i forbindelse med lånet. Derudover er det en god idé at se lidt nærmere på det finansieringsselskab, som bilforhandleren samarbejder med. Tjek gerne, om finansieringsselskabet er anerkendt og fremstår troværdigt, inden du skriver under på låneaftalen.

Hvis du foretrækker at have dine lån samlet et sted og gerne vil have løbende rådgivning omkring din økonomi, så kan du vælge at optage billånet gennem din egen bank. Her vil du dog skulle redegøre for, hvad de lånte penge skal bruges til, og der kan gå noget tid, før din låneansøgning bliver godkendt. Har du brug for pengene nu og her, så kan du i stedet vælge at optage et billån gennem Letfinans. Vi sørger for at gennemgå din låneansøgning samme dag, og hvis vi godkender den, så vil du kunne have pengene på din konto indenfor få hverdage. Uanset hvor du foretrækker at låne penge, så anbefaler vi, at du indhenter tilbud fra flere forskellige udbydere. På den måde har du mulighed for at finde det bedste lånetilbud på markedet for dig netop nu.Billån via samlelån

Har du optaget lån tidligere, som du stadig betaler af på, og overvejer du nu at optage et billån, så kan du overveje at gøre det med et samlelån. Et samlelån fungerer på den måde, at du optager ét stort lån, som du bruger til at betale de forskellige små lån ud med. På den måde skal du kun fokusere på en kreditor fremover, ligesom du slipper for at betale renter på flere forskellige små lån. Samtidig vil du med et samlelån have mulighed for at få en bedre rente på dit lån, og et samlelån kan derfor spare dig for penge i sidste ende.

Når du optager et samlelån, så har du mulighed for at låne et beløb ud over det, du skal bruge til at betale dine andre lån ud med. Har du planer om at låne penge til en bil, så kan du således låne et beløb til finansiering af bilen i forbindelse med dit samlelån. På den måde får du råd til den bil, du går og drømmer om, samtidig med at du kun skal betale af på et samlet lån fremover.

Gennem Letfinans har du også mulighed for at optage et samlelån. Dette skal blot angives i låneansøgningen. Herefter sørger den udbyder, du optager lånet hos, for at betale dine andre lån ud, og du skal herefter kun afdrage til denne udbyder.


billån - Billån via samlelån

Forskellen på billån og forbrugslån

Et billån betyder, at de lånte penge er øremærket købet af en bil. Optager du i stedet et forbrugslån, så kan pengene bruges til lige præcis det, du ønsker. Optager du et forbrugslån, så har du altså også mulighed for at dele de lånte penge op og bruge halvdelen til en rejse og den anden halvdel til købet af en bil. Ønsker du at optage et lån til køb af bil gennem Letfinans, så vil der være tale om et forbrugslån, og du behøver således ikke at redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Et billån vil du typisk skulle optage hos din bank, mens et forbrugslån kan optages online via NemID.Billigste billån

Ønsker du billigste billån med lav rente er det altid en god idé, at indhente lånetilbud fra flere banker.

Renten på billån kan variere meget fra bank til bank, og det er altid individuelt hvad du kan opnå som ansøger hos de forskellige banker.

Blandt de banker der tilbyder billigste billån finder du:

Express Bank - Rente fra 4,49%
Resurs Bank - Rente fra 6,99%
Remember - Rente fra 7,18%
Resurs Billån - Rente fra 8,08%
Bank Norwegian - Rente fra 8,83%

Du kan ansøge om billigste billån ved at benytte Letfinans, og få tilbud fra flere banker - helt gratis og uforpligtende.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her