Loading...

Boliglån udenom banken – Få personlige lånetilbud med kun én ansøgning

Vælg dit ønskede behov

house

Lån til ny bolig

house

Lån i friværdi

Lad Letfinans gøre arbejdet – Du laver kun én ansøgning

Spar penge ved at indhente personligt tilbud på dit Boliglån - Vi samarbejder med flere långivere så du selv kan vælge det bedste tilbud.

 • Ansøg gratis på 2 minutter Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til valgte långiver.

 • Modtag flere tilbud Modtag personligt tilbud

  Du modtager personligt lånetilbud, og vælger selv det boliglån der passer dig bedst.

 • Vælg dit bedste tilbud Vælg dit bedste tilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om boliglån gennem Letfinans. Du bestemmer selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring, Boliglån & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Få tilbud
 • Ansøg gratis på 2 minutter Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud på boliglån.

 • Modtag flere tilbud Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du behøver ikke gøre brug af dine tilbud.

 • Vælg det bedste lånetilbud Din sikkerhed

  Din datasikekrhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret.

Nyheder om Boliglån & Letfinans

Læs mere om Boliglån her

Hvordan fungerer Letfinans Ejendomslån?

Få et ejendomslån uden om banken let og enkelt gennem Letfinans – du laver kun èn låneansøgning og vælger herefter selv den ønskede låneudbyder du ønsker personligt lånetilbud fra. Vi samarbejder bl.a. med Vexa, Udenom Banken og Jysk Ejendomskreditselskab som har mange års erfaring med at hjælpe ifm. Boligkøb og lån i friværdi, når banken ikke vil godkende.

Når du ansøger hos Letfinans bliver dine oplysninger behandlet fortroligt og sikkert – og det er altid gratis og uforpligtende for dig at ansøge.

Ansøg nu

Løbetid, rente og ÅOP

Løbetid er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over, og dermed et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene.

Går man efter en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode, og det gør de månedlige ydelser mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigere ude af sin gæld.

Renten er en omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten udgør en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet.
Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. risiko for misligholdelse af lån, långivers interne omkostninger mv. Gennem en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale på dit lån. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser. Letfinans anbefaler derfor, at du ansøger sammen med en medansøger.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Ved f.eks. at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne lån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

ÅOP er derfor blot et regnestykke, som udtrykker de samlede omkostninger forbundet med lånet, og er derfor ikke en årlig omkostning du har på lånet.

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her