Loading...

Firmalån - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, udvidelse eller lige hvad din virksomhed har brug for. Rente fra 3,95% p.a.

Start ansøgning  erhvervslån ansøgning

Lånebeløb 300.000 kr.

10.000 kr.    10.000.000 kr.

Løbetid 12 måneder

6 mdr. 60 mdr.

Du ansøger om kr.300.000 over12måneder

Indtast virksomhedens CVR-nummer.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Spar penge ved at indhente flere tilbud på dit firmalån - Vi samarbejder med flere banker så du selv kan vælge det bedste tilbud.

 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til långiverne.

 • Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det firmalån der passer dig bedst.

 • Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om firmalån gennem Letfinans. Du bestemmer selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud. Det tager kun 2 minutter at lave en ansøgning, så klarer vi arbejdet.

 • Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug at lånetilbuddene.

 • Din sikkerhed

  Din datasikekrhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret.

Nyheder om firmalån & Letfinans

Læs mere om firmalån herSidst opdateret: 09/08-2023 | Læsetid: 9 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Firmalån

Et firmalån kan være en nødvendig økonomisk vitaminindsprøjtning, og det kan være en afgørende faktor for, om virksomheden får succes, eller om den må dreje nøglen om. Mange danske virksomheder vil i løbet af deres levetid få brug for et firmalån. Planlægger du at optage et firmalån, så kan du med fordel læse med nedenfor, hvor vi sætter dig grundigt ind i det, du som låntager skal være opmærksom på, inden du skriver under på låneaftalen.


Et firmalån - mange muligheder

Når du optager et firmalån, så får du pengene udbetalt og kan dermed bruge dem til det, du ønsker. Et virksomhedslån kan blandt andet bruges til at skaffe startkapital til at starte en ny virksomhed op, og det kan bruges til at dække de omkostninger, der vil være i forbindelse med en udvidelse af forretningen. Måske er der brug for at udvide virksomheden med nye lager- eller produktionslokaler? Et firmalån kan også bruges til at dække helt lavpraktiske ting som nye kontorstole og -borde eller til at finansiere købet af betalingsterminaler til din nye butik, så kunderne ikke bliver nødt til at have kontanter på sig for at foretage et køb. Oplever du ekstra meget travlhed i din virksomhed, så kan et firmalån også bruges til at ansætte flere medarbejdere, eller du kan vælge at bruge pengene på at få lavet en ny hjemmeside eller anden form for markedsføring, der kan udbrede kendskabet til dit produkt.


Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Inden du optager et firmalån

Når du ønsker at optage et firmalån, så bør du først og fremmest overveje, hvad lånebeløbet skal være på, og hvor lang løbetiden skal være. Lånets beløb bør selvfølgelig afhænge af, hvad pengene skal bruges til. Når du kender lånets beløb, så kan du begynde at overveje, hvor lang tid du skal bruge på at tilbagebetale de lånte penge. Løbetiden bør være afstemt med virksomhedens økonomi, så du får en realistisk tilbagebetaling. Det er vigtigt, at du tænker grundigt over dette, da løbetiden både vil have indvirkning på renten på lånet og på din månedlige ydelse. Når du skal optage et firmalån, bør du desuden se på firmaets indtægt. Hvis du forventer, at omsætningen i virksomheden vil stige, så kan du nøjes med et lavere lånebeløb. Til sidst kan du se på, hvor meget du selv har mulighed for at finansiere. Her er det dog også vigtigt at overveje, hvad din økonomi kan klare. Det kan i nogle tilfælde være en god beslutning at udskyde en investering, indtil firmaets omsætning er højere, så du ikke løber en unødigt stor økonomisk risiko.


firmalån - Inden du optager et firmalån

Hvilke banker er bedst til firmalån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste firmalån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Forskellen på et privatlån og et firmalån

Den helt store forskel på et privatlån og et firmalån ligger i, om det optages af en privatperson til privat forbrug, eller om det optages med det formål at finansiere udgifter i en virksomhed. Et privatlån bliver typisk optaget med et CPR-nummer, mens et firmalån bliver optaget gennem virksomhedens CVR-nummer. Når du optager et lån som privatperson, så vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig, hvor der vil blive set på din privatøkonomi og herunder dine jobforhold, din indtægt og dine udgifter. Ønsker du at optage et lån i banken med dit firmas CPR-nummer, så vil der blive set på firmaets erhvervskonto, firmaadresse og ejerkreds.


Firmalån online

Når du skal optage et firmalån, så kan det foregå gennem en bank, men ansøgningsprocessen vil typisk være lang, og der vil også blive stillet den del krav til dig som låneansøger. Ønsker du en kortere ansøgningsproces, så kan du i stedet vælge at optage dit firmalån online. Her vil du få stort fleksibilitet i forhold til lånets vilkår, og du vil typisk kunne få pengene udbetalt langt hurtigere, end hvis du optager lånet gennem en bank. Der findes mange forskellige udbydere af firmalån online, og derfor anbefaler vi hos Letfinans, at du danner dig et grundigt overblik over de forskellige lånetilbud, inden du beslutter dig for, hvilket lån du vil optage. Vil du spare den tid, det tager at kontakte forskellige låneudbydere og få et tilbud fra hver af dem, så kan du med fordel lade os hos Letfinans gøre arbejdet for dig. Du skal blot udfylde dine ønsker til lånebeløb og løbetid, så står vi for at indhente tilbud på online firmalån til dig. Når du har udvalgt lånetilbuddet og underskrevet aftalen, så vil du have pengene på din konto inden for få dage.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Find det bedste firmalån med Letfinans

Hos Letfinans har vi hjulpet tusindvis af brugere med at spare penge på lån til bil, ferie og forskellige typer af forbrug, og vi kan også hjælpe med at finde det rette firmalån. Hos os har du mulighed for at låne mellem 10.000 og 10.000.000, og løbetiden kan være på mellem 6 og 60 måneder. Det tager kun to minutter at udfylde vores låneansøgning, og så er du i gang. Herefter tager vi os af at indsamle lånetilbud fra en række forskellige banker, som vi sender til dig. Herefter er det bare op til dig at sætte de forskellige tilbud op mod hinanden og vælge det firmalån, der passer dig bedst. Ved at afsøge markedet grundigt, inden du optager dit firmalån, er der flere tusinde kroner at spare, og de to minutter, du bruger på låneansøgningen, kan således vise sig at være særdeles godt givet ud. Hos Letfinans har vi gjort det nemt for dig at finde det firmalån, der matcher dine ønsker, når det kommer til lånebeløb og løbetid. Under Spørgsmål og Svar, som du finder nederst på siden, kan du finde svar på mange af de spørgsmål, vi typisk bliver stillet. Skulle der være noget, du ikke kan finde svar på, så er du altid velkommen til at stille dit spørgsmål i chatten nederst på siden, så vender vi tilbage med et svar, så hurtigt vi kan. Og ellers vil vi bare ønske dig god fornøjelse med jagten på det bedste og billigste firmalån. Med Letfinans bliver det ikke nemmere at låne penge til dit firma.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her