Loading...

Virksomhedslån - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, udvidelse eller lige hvad din virksomhed har brug for. Rente fra 3,95% p.a.

Start ansøgning  erhvervslån ansøgning

Lånebeløb 300.000 kr.

10.000 kr.    10.000.000 kr.

Løbetid 12 måneder

6 mdr. 60 mdr.

Du ansøger om kr.300.000 over12måneder

Indtast virksomhedens CVR-nummer.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Spar penge ved at indhente flere tilbud på dit virksomhedslån - Vi samarbejder med flere banker så du selv kan vælge det bedste tilbud.

 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun én ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til långiverne.

 • Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det virksomhedslån der passer dig bedst.

 • Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om virksomhedslån gennem Letfinans. Du bestemmer selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud. Det tager kun 2 minutter at lave en ansøgning, så klarer vi arbejdet.

 • Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug at lånetilbuddene.

 • Din sikkerhed

  Din datasikekrhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret.

Nyheder om virksomhedslån & Letfinans

Læs mere om virksomhedslån herSidst opdateret: 14/08-2023 | Læsetid: 10 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Virksomhedslån

Et virksomhedslån er det samme som et erhvervslån eller et firmalån, og det dækker ganske enkelt over, at det er en virksomhed og ikke en privatperson, der optager lånet. Mange virksomheder vil på et tidspunkt få brug for et lille økonomisk tilskud i form af et virksomhedslån. Grundlaget for et virksomhedslån kan for eksempel være, at der er tale om en produktionsvirksomhed, som ønsker at udvide produktionen og dermed har brug for nye maskiner. Det kan også være, at der er ønske om at udvide virksomheden i form af nye lokaler eller udvidelse af de nuværende. Der er altså forskellige grunde til at optage et virksomhedslån, ligesom der er forskellige ansøgningsprocesser forbundet med optagelsen af lånet, alt efter hvor det optages henne. Går du med tanker om at optage et virksomhedslån, så kan du med fordel læse de følgende afsnit og blive godt klædt på til finde vej i den jungle, som lånebranchen kan være.


Hvad kan man bruge et virksomhedslån til?

Som ny iværksætter kan det være nødvendigt at låne penge til driften af din virksomhed, hvorimod en mere etableret virksomhed kan have brug for et lille tilskud til en udvidelse. Her skelnes der mellem driftsfinansiering og vækstfinansiering. Ved driftsfinansiering optages der et virksomhedslån, som kan dække udgifterne til de små ting, der bruges til at opretholde driften i virksomheden. Det kan for eksempel være indkøb af varelager eller inventar. Lånet kan også dække nye betalingsterminaler til din butik, som gør det muligt for kunderne at betale med dankort, eller du kan bruge pengene til at hyre et inkassofirma, som kan inddrive penge fra kunder, der mangler at betale dig for din ydelse. Hvis du i stedet ønsker at optage et virksomhedslån, der har til formål at dække udgifter forbundet med virksomhedens vækst, så er der tale om såkaldt vækstfinansiering. Her kan virksomhedslånet bruges på at ansætte flere medarbejdere, købe specifik software eller få lavet en ny hjemmeside, som kan bruges til at markedsføre de produkter, du sælger.


Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Virksomhedslån med eller uden sikkerhed

Ønsker du at optage et virksomhedslån i banken, så vil der typisk være krav om, at du stiller noget i sikkerhed. Denne sikkerhed kan for eksempel være en bil eller fast ejendom, og den fungerer, som navnet antyder, som en sikkerhed for, at banken kan få deres udlånte penge igen. Som lille eller mellemstor virksomhed kan det være svært at overtale banken til at låne dig penge, og derfor er der opstået et marked for virksomhedslån uden sikkerhed, hvor låneudbyderne laver en kreditvurdering ud fra en række andre kriterier. Med et virksomhedslån uden sikkerhed har du mulighed for at få finansieret din investering med et lån, som måske ikke have været muligt at optage i banken. Vælger du at optage et virksomhedslån gennem Letfinans’ samarbejdspartnere, så forventes det ikke af dig, at du kan stille en sikkerhed for lånet.


virksomhedslån - Virksomhedslån med eller uden sikkerhed

Hvilke banker er bedst til virksomhedslån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste virksomhedslån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Hvilken løbetid skal jeg vælge på mit virksomhedslån?

Løbetiden på dit virksomhedslån er i høj grad op til dig selv. Med en lang løbetid får du en lav månedlig ydelse, men det vil samtidig også tage dig længere tid at blive gældfri. Som udgangspunkt vil en længere løbetid give et dyrere lån, da du vil betale et højere beløb i renter, og har du luft i økonomien til det, så vil vi altid anbefale dig at afdrage med et højere beløb månedligt og dermed få en kortere løbetid på dit virksomhedslån. Det er en god idé at tænke grundigt over løbetiden på lånet, da den har indflydelse på renten på lånet og dermed prisen på dit virksomhedslån.

Vælger du at låne penge hos Letfinans, så kan du vælge en løbetid på mellem 6 og 60 måneder, det vil sige 0,5-5 år. Der er derfor god mulighed for at finde en løbetid, der passer til din økonomiske situation.

Inden du optager et virksomhedslån, kan du med fordel danne dig et grundigt overblik over virksomhedens økonomi. Hvilket afkast regner du med, at det, du låner penge til, vil give? Bruger du for eksempel dit lån til at finansiere nye produktionsapparater, så vil du kunne øge produktionen med en vis mængde, hvilket kan øge omsætningen og give et større økonomisk råderum til at betale af på lånet. For at sikre dig selv bedst muligt kan du bruge som tommelfingerregel, at du maksimalt må låne fem procent af den månedlige omsætning i virksomheden. På den måde er du sikret bedst muligt mod at optage et lån, som ender med at stige dig over hovedet. Er du ikke i stand til at afdrage på lånet, så kan det i sidste ende resultere i, at du bliver registreret i RKI. Og med en sådan vil du få svært ved at optage nye lån i fremtiden.Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Find det bedste virksomhedslån med Letfinans

Der findes mange forskellige udbydere af virksomhedslån derude, og netop derfor er tiden med at sammenligne de forskellige lånetilbud godt givet ud, da det kan ende med at spare dig for mange penge i sidste ende. Hos Letfinans står vi klar til at hjælpe dig med at finde det bedste virksomhedslån. Du skal blot udfylde vores ansøgning, hvilket typisk ikke tager mere end et par minutter. Her angiver du dit ønskede lånebeløb og løbetid, og herefter sørger vi for at indhente låneansøgninger fra nogle af landets førende långivere. Vi samarbejder med blandt andet Qred, CapitalBox og Lendino, og vi sender dem direkte til dig, så du selv kan gennemgå dem hjemme fra sofaen og udvælge det lånetilbud, der passer dig bedst.

Hvis du skulle have spørgsmål til os, så er du altid velkommen til at sende os en besked via chatten. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Vi kan også tilbyde at udføre et ØkonomiTjek, hvor vi beregner, hvor meget du har mulighed for at spare på dine boliglån, andelsboliglån, almindelige banklån og forsikringer. Din datasikkerhed er af højeste prioritet for os, uanset om du gør brug af vores ØkonomiTjek, eller om du gør brug af vores tilbud om at indhente lånetilbud fra en række forskellige banker. Vi behandler derfor altid dine data krypteret, så de ikke havner i de forkerte hænder.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her