Spørgsmål & Svar

Vi indhenter forsikringstilbud til dig – Gratis og uforpligtende

Hvordan fungerer Letfinans Forsikring?

Letfinans Forsikring gør det lettere og mere enkelt for dig at få personlige forsikringstilbud ud fra kun èn ansøgning. Det tager kun 5 minutter og er altid gratis og uforpligtende.

Vi gør herefter arbejdet for dig og indhenter tilbud fra vores partnere. De vurderer med det samme din forsikrings ansøgning og vender tilbage hurtigst muligt med tilbud. Vi giver dig besked så snart dine tilbud kommer ind og du kan herefter vælge den forsikring der passer dig bedst. Du sparer derfor både tid og penge når du benytter Letfinans Forsikring.

Koster det penge at benytte Letfinans Forsikring?

Det er altid gratis og uforpligtende at benytte vores tjeneste – Du bestemmer selv hvilke tilbud du ønsker at gøre brug af, og du er ikke forpligtet til at benytte nogle af tilbuddene.

Hvilke forsikringer kan jeg få tilbud på?

Gennem Letfinans Forsikring kan du indhente tilbud på en lang række forsikringer – heriblandt Indbo, Hus, Ulykke, Motorcykel, Bil, Rejseforsikring og mange andre forsikringer.

Hvor lang tid tager det at indhente tilbud?

Det tager kun 5 minutter at lave ansøgningen og indhente tilbud på de forsikringer de ønsker – herefter kan der gå op til 1 hverdag før alle forsikringsselskaber har behandlet din ansøgning. Vi vender tilbage til dig så snart vi får dine forsikringstilbud ind.

Hvad er kravene for at indhente forsikringstilbud?

- Du skal være fyldt 21 år.

- Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

- Du skal have et CPR-nummer.

God fornøjelse!

prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her