Kassekredit Loading...

Kassekredit - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 125.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.298 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 125.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.298 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 125.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.298 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. på din kassekredit


Kendt fra TV

 • Kassekredit ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Kassekredit modtag flere lån Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv den kassekredit der passer dig bedst.

 • Kassekredit vælg det bedste tilbud Vælg bedste kassekredit

  Det er altid gratis og uforpligtende og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • Kassekredit let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave ansøgningen og så klarer vi arbejdet.

 • Kassekredit altid gratis Gratis og uforpligtende

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Kassekredit altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om Kassekredit & Letfinans

Læs mere om Kassekredit herSidst opdateret: 15/08-2023 | Læsetid: 22 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Kassekredit

Er kontoen tom, og har du brug for hurtige penge til at dække for eksempel en uforudset udgift? Så kan en kassekredit være løsningen. En kassekredit opdeles typisk i to forskellige typer: kassekredit i banken og online kassekredit. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige muligheder for lån gennem en kassekredit og dermed få mulighed for at træffe din beslutning om, hvilken type kassekredit du vil optage på et oplyst grundlag. Inden du går ud og optager denne type lån er der en række ting, du bør være opmærksom på. Bliv klogere på kassekredit og dens fordele og ulemper i afsnittene nedenfor. Her kan du også læse mere om, hvordan vi hos Letfinans kan hjælpe dig med at finde den bedste kassekredit for dig.


kassekredit - Kassekredit

Kassekredit i banken

Får du en kassekredit i din bank, så fungerer det som et bevilget overtræk, hvor det bliver muligt for dig at trække over på kontoen. Her får du stillet en kredit til rådighed, som du løbende kan vælge at hæve fra, hvis behovet opstår. Har du en kassekredit på 10.000, så kan du gå 10.000 i minus, før der er tale om et reelt overtræk. Når dette beløb er overskredet, så kan banken kræve overtræksgebyrer eller i værste fald spærre dit kort. Med en kassekredit får du en økonomisk buffer, som du kan lave et overtræk på din konto med, uden at der er fare for, at banken spærrer dit kort. En kassekredit i banken adskiller sig særligt på et punkt fra andre typer af gæld, ved at der kun skal betales renter af det beløb, du bruger af kassekreditten. Gør du ikke brug af din kassekredit, vil du altså ikke blive opkrævet for det fulde beløb, som din kassekredit er godkendt til. En kassekredit i banken er således en meget fleksibel løsning, da du selv er herre over, hvor meget du vil bruge. Samtidig er det en langsigtet løsning, der kan bruges til at dække uventede udgifter af den ene eller anden slags. Det er muligt at få tilknyttet kassekreditten til lønkontoen. På den måde bliver gælden gjort mindre, hver gang du får udbetalt løn. Derudover skal du ikke betale en fast månedlig ydelse for at have en kassekredit i banken, som det er tilfældet med et forbrugslån. Du vil dog skulle betale et oprettelsesgebyr, hvis du vælger at benytte dig af denne type kassekredit. Renten på en kassekredit i banken vil være variabel. Det betyder, at den kan variere løbende gennem lånets løbetid, og den kan derfor både blive billigere og dyrere end et lån med en fast rente. Den rente, du kan få på kassekredit i banken, afhænger også af dit øvrige forretningsomfang i banken. Beløbet af en kassekredit i banken vil variere. Deres mindstesats er som regel på 5000 kroner, og nogle steder er det muligt at få kassekredit på op til flere hundrede tusinde kroner. Ønsker du at låne et højt beløb, så vil de fleste banker dog anbefale dig at optage et traditionelt banklån, da der er en anden sikkerhed forbundet med denne type lån for dem som låneudbydere. Som alternativ til kassekredit i banken er det også muligt at låne penge via en online kassekredit.


kassekredit - Kassekredit i banken

Online kassekredit

Som alternativ til kassekredit i banken er det muligt at optage en online kassekredit. Dette er en nyere lånetype, hvor hele lånebeløbet udbetales til din konto. Med denne type lån er der ikke en specificeret løbetid, som det er tilfældet med et forbrugslån. En online kassekredit har en månedlig minimumsrente, som tager udgangspunkt i en vis procentdel af lånebeløbet. En online kassekredit fungerer på samme måde som en kassekredit i banken, idet du betaler renter ud fra, hvor stort er beløb af kassekreditten du bruger. Men med den online type bliver hele kreditten udbetalt i et samlet beløb, og derfor betaler du for hele kreditten, indtil du har betalt af på en del af den. Skulle du have mulighed for at betale din online kassekredit helt ud, så kan du gøre det når som helst. Med en online kassekredit kan du lynhurtigt få penge ind på din konto. Du skal betale en månedlig ydelse for at opretholde din online kassekredit, så hvis du ikke skal bruge så mange penge og kun skal bruge dem i en kort periode, så kan en online kassekredit meget vel være en god løsning for dig. Der kan være flere forskellige faktorer, der er afgørende for renten på en online kassekredit, og det er derfor en god idé at læse vilkårene grundigt igennem, inden du optager en online kassekredit.

Online kassekredit har ikke nogen løbetid, som det ses med et forbrugslån, og det kan derfor være fristende at optage denne type lån. Men som med alle andre lån, så skal pengene betales tilbage før eller siden, og du bør tjekke op på, om din økonomi kan klare et lån.


kassekredit - Online kassekredit

Få overblik over din økonomi

Hvis du ønsker at låne penge, så vil der blive set på din økonomi. Jo bedre økonomi du har, jo bedre lånebetingelser har du, og jo højere et beløb vil banken ofte være villig til at låne dig. Du kan dog også selv drage fordel af at danne dig et overblik over din økonomi. På den måde kan du bedre regne ud, hvor meget du er i stand til at afdrage på dit lån hver måned, og dermed også hvor højt et beløb det vil være forsvarligt for dig at låne. For at få et overblik over din økonomi kan du udregne dit rådighedsbeløb. Det finder du ved at trække dine månedlige udgifter fra dine indtægter. Dine indtægter er de penge, der går ind på din konto hver måned. Det kan være din løn, boligsikring, SU, børnepenge og så videre. Enkeltbeløb som feriepenge og restskat tæller også med i dine indtægter. Udgifterne er det, du betaler fast til hver måned såsom husleje, forsikring, vand, gas, el, transport og abonnementer til for eksempel mobil og fitnesscenter. Du kan også med fordel regne de variable udgifter med, som kan variere fra måned til måned. Det kan for eksempel være penge til mad, medicin, tandlægebesøg, pleje til husdyr og så videre. Når du har dannet dig et godt overblik over din økonomi og har fundet frem til dit rådighedsbeløb, så er du bedre rustet til at låne penge gennem for eksempel en kassekredit, da du nu ved, hvor meget du er i stand til at afdrage på lånet.

Har du brug for tips til, hvor du kan spare penge i din privatøkonomi, så kan du med fordel gøre brug af vores ØkonomiTjek. Når du logger ind med NemID indhenter vi automatisk informationer om dine lån og forsikringer, og ud fra det beregner vi, hvor meget du har mulighed for at spare. Herefter kan du selv vælge, hvilke besparelser du ønsker at gå videre med for at sikre en sund økonomi.


kassekredit - Få overblik over din økonomi

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Værd at vide om kassekredit

Der vil altid være omkostninger forbundet med lån af penge, og det gælder også for en kassekredit, hvor der betales renter af det skyldige beløb. Det er værd at være opmærksom på, at renten på en kassekredit typisk er højere end på andre typer af lån, men til gengæld betales der kun renter af det brugte beløb. En kassekredit kan bruges til at give ekstra fleksibilitet og plads i økonomien. En kassekredit er et alternativ til dig, der ikke ønsker at optage et forbrugslån, men som har brug for et større økonomisk råderum til for eksempel uforudsete udgifter, som der ikke er penge på kontoen til at dække. Hvis din vaskemaskine for eksempel går i stykker, eller hvis du har fået en stor tandlægeregning, så kan kassekreditten bruges til at dække dette. Hvad du vil bruge pengene til, er helt og aldeles op til dig i modsætning til for eksempel et bil- eller boliglån, som er øremærket henholdsvis køb af bolig og bil.


kassekredit - Værd at vide om kassekredit

Hvad er forskellen på kassekredit og et lån?

Den helt store forskel på en kassekredit og et forbrugslån er, at der ikke er et fast afdrag på en kassekredit, og at du kun betaler renter af de penge, du har brugt. En kassekredit er derfor en meget fleksibel lånetype, hvor du ikke på forhånd behøver at tage stilling til, hvor mange penge du har brug for at låne. Det er dog også værd at være opmærksom på, at kreditloftet på disse lån er lavere end ved forbrugslån. Skal du låne mere end 15.000 kroner, kan det bedre betale sig at optage et forbrugslån. Uanset om du søger et forbrugslån eller en kassekredit, så kan Letfinans hjælpe dig med at finde det bedste lån for dig.


kassekredit - Hvad er forskellen på kassekredit og et lån

Hvilke banker er bedst til kassekredit?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde den bedste kassekredit.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Hvad koster en kassekredit?

Ligesom med alle andre lån, så er renten på en kassekredit individuelt tilpasset til hver enkelt låntager. Prisen på din kassekredit vil være baseret på, hvor stor en kredit du ønsker, og hvordan din økonomi ser ud. Da du løbende betaler renter af det beløb, du har trukket på kassekreditten, så vil de omkostninger, der er forbundet med lånet, være variable. En online kassekredit kan betales af, når du ønsker det. Prisen afhænger derfor også af, hvor hurtigt du kan betale de lånte penge tilbage. Her vil der blive set på din månedlige indtægt og eventuel gæld. Vil du have en favorabel rente på din kassekredit, så kan du med fordel indhente tilbud fra flere forskellige banker, da renten vil variere meget fra udbyder til udbyder. Betingelserne for en kassekredit kan også variere meget udbyder, og det giver derfor ganske god mening at afsøge markedet grundigt, inden du opretter en kassekredit. Vil du slippe for besværet med at skulle kontakte flere forskellige låneudbydere, så står vi hos Letfinans klar til at hjælpe dig.

Skulle du være registreret som dårlig betaler, så kan du blive meldt ud igen ved at betale din gæld. Skylder du penge til flere forskellige kreditorer, så kan du skabe mere overskuelighed over dine lån med et samlelån. Du kan også forsøge at tale med dine kreditorer om en afdragsordning, der på sigt kan bringe dig ud af din gæld, så du kan få slettet din registrering i RKI.

Når du søger efter den billigste kassekredit, så vil du med garanti støde på udbydere, der lokker med rente- og gebyrfri kassekredit. Det betyder dog kun, at du i en periode af lånet slipper for at betale renter og gebyrer, det kan for eksempel være de første 30 dage. Hvis du trækker over på din kassekredit og betaler pengene tilbage igen inden for de 30 dage, kan du altså slippe for renterne og gebyrerne. Hvis der bliver reklameret med en rentefri kassekredit, så bør du være opmærksom på de gebyrer, der kan være forbundet med lånet. Kort sagt er det en god idé altid at læse det med småt, inden du låner penge – også når det gælder en kassekredit.

Derudover er det vigtigt ikke at acceptere det første tilbud på en kassekredit, som banken kommer med. Måske kan du forhandle renten længere ned, og måske er der mulighed for at få rabat på stiftelsesgebyret eller på de løbende gebyrer.


kassekredit - Hvad koster en kassekredit

Kassekredit uden sikkerhed

Når der optages et lån, kan det gøres med eller uden sikkerhed. Et lån med sikkerhed betyder, at der stilles noget i sikkerhed for, at lånet kan betales tilbage. Det kan for eksempel være en bil eller et hus. Hvis låntageren ikke er i stand til at tilbagebetale lånet, så kan långiveren indløse det, der er stillet i sikkerhed, og dermed tilbagebetales lånet med den værdi, som aktivet har. Et lån med sikkerhed bliver ofte belønnet med en mere favorabel rente, idet kreditor får stillet sikkerhed for at få sine penge tilbage. Opretter du som privatperson en kassekredit hos banken, så vil der som udgangspunkt altid være tale om et lån uden sikkerhed. Det forholder sig sådan, fordi loftet på en kassekredit ofte er lav, og derfor er det ikke nødvendigt for låneudbyderen at få stillet en sikkerhed. Det er også grunden til, at det beløb, du har mulighed for at låne, bliver afgjort af din indkomst, da den kan fungere som en indikator for, hvorvidt du er i stand til at tilbagebetale lånet. En online kassekredit vil ligeledes være uden krav om sikkerhed.


kassekredit - Kassekredit uden sikkerhed

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.ÅOP, rente og løbetid

Uanset om du ønsker at låne penge gennem et forbrugslån eller via en kassekredit, så er der nogle termer, som du bør kende til for bedst muligt at kunne navigere mellem de forskellige lån og ikke mindst gennemskue, hvilket lån der vil være den bedste løsning for dig.

ÅOP er en vigtig forkortelse at kende til, når det kommer til lån. Det står for Årlige Omkostninger i Procent og er et udtryk for den samlede pris for et lån i procent pr. år. Med andre ord dækker ÅOP over den totale pris for lånet eller kreditten i procent af det beløb, som du får stillet til din disposition. Når du låner penge, så kan der være følgende udgifter forbundet med lånet:

 • Stiftelsesgebyr
 • Ekspeditionsgebyr
 • Tinglysningsafgift
 • Dokumentgebyr
 • Renter
 • Renters rente

Disse omkostninger vil variere meget fra udbyder til udbyder, og det er her, ÅOP kan bruges til at give et overblik over de samlede omkostninger, som hvert enkelt lån har. Det er derfor også ÅOP, du skal kigge på, når du sammenligner de forskellige lån, da du her får et overblik over den samlede pris for lånet inklusive renter, gebyrer og stiftelsesomkostninger. Når du sammenligner forskellige lån, er det vigtigt, at de forskellige lån har det samme lånebeløb og den samme løbetid.

Alle lån kommer med en rente, men der skelnes mellem den faste og den variable slags. Optager du et lån med en variabel rente, så følger den markedsrenten, som bliver bestemt af Nationalbanken, der videre følger renten fra den Europæiske Centralbank. Et lån med en variabel rente vil således kunne ændre sig fra måned til måned. Dette står i kontrast til en fast rente, som vil være den samme i hele lånets løbetid. Om du skal vælge en fast eller variabel rente handler således om, hvor risikovillig du er. Når du optager en kassekredit gennem Letfinans, så vil det være med en variabel rente.

Lånets løbetid er perioden mellem lånets stiftelse og tidspunktet for den sidste betaling. Løbetiden er med andre ord den tid, du har til at tilbagebetale dit lån. Låner du penge gennem Letfinans, så kan løbetiden på lånet variere fra 12 måneder til 12 år. Vælger du at optage en online kassekredit, så behøver du dog ikke at bekymre dig om lånets løbetid, da der som oftest ikke er en sådan på denne type lån.


kassekredit - ÅOP, rente og løbetid

Fordele og ulemper ved kassekredit

Den helt klare fordel ved en kassekredit er den økonomiske frihed, som den giver dig. Hvis du skulle få en større uventet udgift, så behøver du ikke at bekymre dig om, hvordan du skal betale den, da du altid har mulighed for at gøre brug af din kassekredit. Mange bruger netop deres kassekredit som en økonomisk buffer til uventede udgifter. Hvis du har kassekredit gennem banken, så betaler du kun renter, provision og gebyrer, hvis du trækker over. Samtidig er renten på en kassekredit i banken typisk lavere end renten for et overtræk. Det kan derfor spare dig for penge at indgå en aftale med din bank om kassekredit frem for bare at lave et overtræk på kontoen. Gør du ikke brug af din kassekredit, så vil den ofte være gratis at have. En tredje fordel ved en kassekredit er den frihed, du har til at afdrage på dit lån. Når du trækker et beløb over, så bestemmer du selv, om du vil tilbagebetale det på en gang eller af flere omgange. Det gør, at du kan tilpasse tilbagebetalingen til din økonomi, hvilket især kan være brugbart, hvis der er nogle måneder, hvor du tjener flere penge end andre. Men da du ikke afdrager et fast beløb om måneden, som det er tilfældet med et forbrugslån, så er det vigtigt, at du har et godt overblik over din økonomi, og at du selv husker at afdrage på din kassekredit, så gælden ikke ender med at stige dig over hovedet.

En af ulemperne ved en kassekredit er, at renten som oftest er højere end på et almindeligt forbrugslån. Det kan være fristende at gøre brug af sin kassekredit, og derfor kræver det også en god portion økonomisk fornuft at have en kassekredit tilgængelig for sig. Dens store frihed i forhold til tilbagebetalingen af en kassekredit kan også ende med at være en ulempe, da der ikke bliver afdraget med et fast månedligt beløb, som det er tilfældet med andre typer lån. Det er derfor op til dig at afdrage med det beløb, som din økonomi kan holde til. Ligesom med andre typer af lån, så er det ikke gratis at låne pengene, og gør du tit brug af din kassekredit, så vil du også komme til at tilbagebetale mange penge i renter, provision og gebyrer. Der er derfor god grund til at tænke dig grundigt om, inden du opretter en kassekredit, ligesom det giver god mening at tage et grundigt kig på de forskellige udbyderes tilbud til dig, så du har mulighed for at finde den billigste løsning på markedet for dig netop nu.


kassekredit - Fordele og ulemper ved kassekredit

Lad Letfinans hjælpe dig med kassekredit

Hos Letfinans kan vi hjælpe dig med at indhente lånetilbud fra en lang række banker. Det er helt gratis at benytte sig af vores service, og det kræver kun, at du udfylder en enkelt ansøgning, og den tager kun ganske få minutter at udfylde. Herefter gør vi arbejdet for dig med at indhente tilbud på kassekredit, og kort tid efter får du dem tilsendt, så du i ro og mag kan udvælge det bedste tilbud. Skulle lånene ikke være noget for dig, så står det dig frit for at takke nej til tilbuddene. En kassekredit er et af du hurtigste lån at optage, men det kan godt betale at sætte sig grundigt ind i tingene og sammenligne forskellige udbydere, inden du optager et lån. Gør du brug af vores service om sammenligning af lån, så kan det spare dig for mange penge, som du kan bruge på langt sjovere ting. Har du spørgsmål til os, så besøg gerne vores kundecenter, hvor du kan finde mere information samt finde svar på det, du er i tvivl om. Ved at gøre brug af Letfinans til at finde den helt rigtige kassekredit, kan du nemt skabe større råderum i din økonomi og have en økonomisk buffer til uventede udgifter.Hvem kan få en kassekredit?

Når det kommer til at optage lån, så vil kravene være forskellige fra udbyder til udbyder, og det gælder også, hvis du har planer om at optage en kassekredit. Vil du tegne en kassekredit hos en specifik bank, så vil banken typisk kræve, at du er kunde hos dem. Samtidig kan der være visse krav til din alder, ligesom mange udbydere ikke ønsker at låne dig penge, hvis du er registreret i RKI. Ønsker du at optage et lån gennem Letfinans, så har vi følgende krav til dig:

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller i debitorregistret.
 • Du skal have et CPR-nummer.

Når du udfylder en ansøgning hos os, så vil vi ligeledes foretage en kreditvurdering af dig. Denne vurdering tager udgangspunkt i din økonomi, og her ser vi blandt andet på din gældsfaktor, som er din gæld i forhold til din indkomst, ligesom vi også ser på dine ejerforhold – det vil sige, om du om du ejer noget af værdi såsom et hus, en lejlighed eller en bil. Ved at foretage en grundig kreditvurdering kan vi sikre, at du som låntager får den lavest mulige rente og de lavest mulige omkostninger på dit lån og dermed får et lån, der er så billigt som muligt med din privatøkonomi taget i betragtning. Hvis din ansøgning om lån bliver afvist, så kan du se det som en mulighed for at give din økonomi et eftertjek. Du kan også vælge at sænke lånebeløbet, næste gang du ansøger.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her