Loading...

Lån 50000 - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker.

Start ansøgning  Letfinans ansøgning

Lånebeløb 50.000 kr.

10.000 kr.    350.000 kr.

500.000 kr.

Løbetid 8 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 677 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på lån, og vælge det bedste tilbud.


Kendt fra TV

 • Lån 50000 ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Lån 50000 modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det lån der passer dig bedst.

 • Lån 50000 vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om lån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

30.830 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • Lån 50000 let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Lån 50000 altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Lån 50000 altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån & Letfinans

Læs mere om lånLån 50000 kr.

Mange kender det sikkert. Man ser på en vare eller ydelse som man ikke selv umiddelbart kan finansiere. Nu har du mulighed for at låne 50000 kr. gennem Letfinans. Når du låner, optager du et Forbrugslån, hvor du får stillet et beløb til rådighed af en långiver, som betales tilbage med renter og afdrag over en bestemt løbetid. Hos Letfinans laver du blot én gratis og uforpligtende ansøgning, og herefter modtager du flere personlige tilbud fra bankerne, hvor du vælger det bedste og billigste lån. Du vælger selv hvad du ønsker at bruge dit lån på 50000 kr. til, hvad enten det er til depositum til en bolig, en lang rejse eller noget helt tredje.


lån 50000 - Lån 50000 kr.

Rente ÅOP og Løbetid

Renten er den omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten udgør en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Renten kan enten være fast eller variabel, hvor variabel rente betyder, at renten kan ændre sig igennem lånets løbetid.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som regel også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP. Ved at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne lån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

Løbetid på et lån er den periode, som lånet skal betales tilbage over. Ønsker du at låne 50000 kr. skal du derfor være opmærksom på at en lang løbetid kan give en lavere månedlige ydelse, da udgifterne på lånet spredes over en længere periode, men at en kortere periode ganske vist gør de månedlige ydelser større, men at du med en kortere løbetid til gengæld betaler færre renteomkostninger på dit lån.


Sammenlign dine lånetilbud

Hvis du overvejer at optage et lån 50000, bør du altid indhente flere tilbud. Hos Letfinans laver du kun én ansøgning og får flere personlige tilbud fra bankerne, som du let kan sammenligne, bl.a. med hjælp fra vores låneberegner. Når du sammenligner, skal du være opmærksom på, om vilkårene for lånene er de samme, f.eks. om lånebeløbet, løbetiden og rentetypen (fast eller variabel) er den samme.


lån 50000 - Sammenlign dine lånetilbud

Hos Letfinans låner du trygt og sikkert

Når du låner gennem Letfinans er det utroligt vigtigt for os hos Letfinans, at du låner trygt og sikkert. Vi sørger blandt andet for, at dine data som du indtaster i forbindelse med din ansøgning opbevares sikkert og henhold til gældende lovgivning på området. Ligeledes sendes din ansøgning videre til bankerne i vores samarbejde gennem en sikker forbindelse.

Du kan trygt låne 50000 kr. gennem Letfinans, da vi kun samarbejder med banker og finansieringsselskaber som underlagt Kreditaftaleloven. Kreditaftaleloven sikrer dig som forbruger ved at angive en række høje standarder, som bankerne skal efterleve for at kunne tilbyde dig lån. Desuden fører Forbrugerombudsmanden tilsyn med om loven overholdes.

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her