Loading...

Låneberegner - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - brug låneberegner og spar 11.723,- kr. i gns. årligt.


Kendt fra TV

 • Låneberegner ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Prøv vores låneberegner og udfyld kun èn låneansøgning, så gør vi arbejdet og sender den til vores bankpartnere.

 • Låneberegner modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det lån der passer dig bedst.

 • Låneberegner vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om lån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • Låneberegner let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Låneberegner altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Låneberegner altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om låneberegner & Letfinans

Læs mere om Letfinans herSidst opdateret: 07/08-2023 | Læsetid: 15 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Skal jeg bruge Letfinans låneberegner?

Det kan være en god idé at benytte Letfinans låneberegner inden du ansøger om lån, da låneberegneren kan give dig et bedre overblik over hvad et evt. lån kommer til at koste dig. Dette gælder f.eks. den månedlige ydelse og de samlede årlige omkostninger i procent (ÅOP). Den månedlige ydelse er vigtig for dig at kende, når du i forbindelse med budgetplanlægning skal se på om du har råd til de månedlige terminer på lånet.

ÅOP er ligeledes vigtig for dig at kende, da dette giver dig et billede af hvor dyrt eller billigt lånet er for dig i den samlede løbetid, og ikke mindst hvor dyrt og billigt lånet er i sammenligning med andre lån, som du har fået tilbud på.


låneberegner - Skal jeg bruge Letfinans låneberegner

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Lav et budget inden du låner

Når du optager et lån og låner penge, anbefaler Letfinans at du skaber et overblik over din økonomi. Dette gøres ved at opstille et budget over din månedlige økonomi. Sammen med låneberegneren vil du dermed kunne danne dig et overblik over hvilket lån du kan sidde for.

Man starter med at opstille de årlige indtægter, man har gennem et år. For langt de fleste vil dette indebære lønindkomst, men der kan være andre indtægter du kan medregne, som f.eks. udlejning af værelse. De årlige indtægter deler du med 12, så du kender dine indtægter pr. måned. Du skal ligeledes medtage alle udgifter i dit budget som bl.a. hus, mad, bil, forsikringer, terminer på lån, andet forbrug etc. Disse udgifter lægger du sammen og deler med 12 for at finde dine månedlige udgifter. Hermed har du et overblik over dine månedlige overskud.

Nu kan du bruge beregningerne fra Letfinans låneberegner, hvor det vigtigste element i forhold til budgettet er den månedlige ydelse. Ved at lægge den månedlige ydelse til sine beregnede månedlige omkostninger kan man se, hvor meget luft der er i økonomien, efter ydelsen på lånet er betalt. På den måde kan man finde frem til, hvor stor en ydelse, man vil kunne have mulighed for at betale hver måned, og evt. se hvor lang eller hvor kort en løbetid, der vil være passende på lånet. Lånet kan beregnes med varierende korte og lange løbetider. Vigtigst af alt finder man ud af, om man overhovedet har råd til at låne og i givet fald hvor stort et beløb.


låneberegner - Lav et budget inden du låner

Hvilke banker er bedst til lån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste lån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Sammenlign dine lånetilbud

Når du overvejer at optage et lån bør du ligeledes altid indhente flere tilbud på lånet og sammenligne dem. Hos Letfinans laver du kun én ansøgning og får flere personlige tilbud fra bankerne, som du let kan sammenligne, bl.a. med hjælp fra vores låneberegner. Når du sammenligner, skal du være opmærksom på, om vilkårene for lånene er de samme, ikke mindst om lånebeløbet, løbetiden og rente-typen er den samme (fast eller variabel). Når du ansøger hos Letfinans vil du få tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne således du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og andre relevante informationer. Du kan også se mere på laaneberegneren.dk


låneberegner - Sammenlign dine lånetilbud

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Løbetid, rente og ÅOP

Løbetid på et lån er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Det er den periode hvor du har dine penge til rådighed. Det er også samtidig et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene.

Går man efter et lån med en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode og det gør de månedlige ydelser eller terminer mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld.

Renten er en omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten udgør en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. risikoen for långiver på lånet ej bliver tilbagebetalt, långivers interne omkostninger mv. Gennem en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Ved f.eks. at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne lån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.


låneberegner - Løbetid, rente og ÅOP

Skab overblik med Letfinans’ låneberegner

En låneberegner kan være et effektivt værktøj, når du vil have et godt overblik over det lån, du overvejer at optage. Låneberegneren kan således bruges som en hjælp til at udregne forskellige scenarier i forhold til din økonomi. Hvis din indtægt for eksempel øges, så kan du med fordel betale mere af på dit lån for på den måde hurtigere at blive gældfri. Med hjælp fra låneberegneren kan du angive den forhøjede ydelse og blive klogere på, hvor hurtigt du vil kunne indfri dit lån. Med låneberegneren kan du også angive en specifik løbetid og ud fra det se, hvad din månedlige ydelse vil ligge på.

Når det kommer til at låne penge, så er grundig research en afgørende faktor for at finde det bedst mulige lån. De forskellige låneudbydere vil selvsagt gerne have, at du låner penge hos lige præcis dem, så hvorfor ikke lade dem konkurrere om dig som kunde? Du kan vælge selv at stå for at indhente lånetilbud, eller du kan lade os hos Letfinans gøre arbejdet. Når du sidder med de forskellige lånetilbud, kan det være svært at overskue, hvad de samlet set vil komme til at koste. Og her kan låneberegneren hjælpe dig med at skabe dette overblik. En låneberegner kan hjælpe dig med at beregne de samlede omkostninger i forbindelse med lånet, så både stiftelsesomkostninger og de samlede renter gennem lånets løbetid er medregnet.

Ved hjælp af Letfinans’ låneberegner har du også mulighed for at skabe mere gennemsigtighed i lånemarkedet. Ved at indtaste lånebeløb, lånetype og rente kan du få et godt sammenligningsgrundlag i form af de lånevilkår, der er forbundet med lånet. Når du sammenligner lån via en låneberegner, så er det vigtigt, at lånebeløbet og løbetiden er den samme, ligesom alle lånene skal være med enten fast eller variabel rente. Vælger du at indhente lånetilbud fra Letfinans, så angiver du den ønskede løbetid samt lånebeløb i ansøgningen, og renten på disse lån vil altid være variabel. På den måde har du et godt grundlag for at sætte de forskellige lån op mod hinanden og udvælge den helt rette løsning for dig.Lån gennem Letfinans

Kravene fra den enkelte låneudbyder kan variere meget. Ønsker du at optage et lån gennem Letfinans, så har vi følgende krav til dig:

 • Du skal være fyldt 21 år.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
 • Du skal have et CPR-nummer

Når du ansøger om lån gennem Letfinans, så vil vi desuden foretage en kreditvurdering af dig, hvor en række faktorer såsom indkomst, udgifter og ejerforhold indgår. Denne kreditvurdering sikrer, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Hos Letfinans ønsker vi at gøre det let og enkelt for dig at finde det bedste lån for dig, og derfor har vi skabt vores låneberegner, som du kan benytte dig af helt gratis. Har du spørgsmål til vores låneberegner, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan skrive dit spørgsmål til os via chatten, eller du kan ringe til os på 31 31 90 00. Du kan også finde svar på mange hyppigt stillede spørgsmål under vores Spørgsmål og Svar.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her