Lån uden sikkerhed Loading...

Lån uden sikkerhed - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. på dit lån uden sikkerhed


Kendt fra TV

 • Lån uden sikkerhed ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den ud til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Lån uden sikkerhed modtag flere lån Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det lån uden sikkerhed der passer dig bedst.

 • Lån uden sikkerhed vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid gratis og uforpligtende og du vælger selv om tilbuddene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • Lån uden sikkerhed let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave ansøgningen og så klarer vi arbejdet.

 • Lån uden sikkerhed altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis og uforpligtende at benytte Letfinans tjeneste, og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de tilbud du modtager.

 • Lån uden sikkerhed altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om Lån uden sikkerhed & Letfinans

Læs mere om Lån uden sikkerhed herSidst opdateret: 01/08-2023 | Læsetid: 17 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Lån uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed er for dig, der ikke ønsker eller har mulighed for at stille en sikkerhed for de penge, du ønsker at låne. Der er derfor færre krav til dig som lånoptager med et lån uden sikkerhed. Ejer du en bil eller et hus, så behøver du ikke at stille det som sikkerhed, og ejer du ikke noget af værdi, så har du med et lån uden sikkerhed stadig mulighed for at låne penge til det, du lige står og mangler. Der findes et væld af forskellige udbydere af lån uden sikkerhed, så hvorfor ikke lade dem konkurrere om dig? Det har du mulighed for her hos Letfinans, hvor vi tilbyder at indsamle en række tilbud fra forskellige banker, som du herefter frit kan vælge mellem. Nedenfor sætter vi dig grundigt ind i de ting, du bør vide, før du optager et lån uden sikkerhed.


lån uden sikkerhed - Lån uden sikkerhed

Lån uden sikkerhed vs. lån med sikkerhed

Forskellen på et lån uden sikkerhed og et lån med sikkerhed er, om du lægger noget i pant som en sikkerhed til låneudbyderen for, at du er i stand til at tilbagebetale lånet. Et lån uden sikkerhed vil ofte være nemmere at optage, og det egner sig derfor særligt godt til dig, der har brug for at låne penge hurtigt, for eksempel til en uforudset udgift. Trænger vaskemaskinen akut til en udskiftning, eller har du netop fået en stor tandlægeregning, så kan et lån uden sikkerhed være en måde, hvorpå du kan få dækket udgiften nu og her. Optager du dit lån uden sikkerhed gennem Letfinans, så blander vi os ikke i, hvad du skal bruge de lånte penge til.

Da det er nemmere at optage et lån uden sikkerhed, løber låneudbyderen en større risiko ved at låne dig penge. Derfor er det beløb, du har mulighed for at låne ofte lidt lavere. Låner du penge gennem Letfinans, bliver der ikke stillet krav om sikkerhed for lånet, og du kan låne helt op til 400.000 kroner. Skal vi hjælpe dig med finde det bedste lån uden sikkerhed? Så ansøg allerede i dag.


lån uden sikkerhed - Lån uden sikkerhed vs. lån med sikkerhed

Hvorfor vælge et lån uden sikkerhed?

Med et lån uden sikkerhed slipper du for at stille for eksempel din bil, din båd eller dit hus som sikkerhed. Samtidig er et lån uden sikkerhed ofte lettere og hurtigere at optage end et lån med sikkerhed. Der findes mange forskellige udbydere af lån uden sikkerhed, ligesom du kan låne pengene gennem både din bank, online og via sms. Uanset hvordan du foretrækker at optage dit lån, så anbefaler vi her hos Letfinans, at du afsøger markedet grundigt, inden du optager dit lån uden udbetaling. Udgifterne kan variere meget fra udbyder til udbyder, og der kan derfor være mange penge at spare, hvis du sætter lidt ekstra tid af til at gennemgå de tilbud, der er tilgængelige for dig. Letfinans kan hjælpe dig med at skabe et overblik over de lån uden sikkerhed, som du har mulighed for at optage. Det tager kun ganske få minutter at udfylde vores ansøgning, hvorefter du vil få tilbudt tilbud på lån uden sikkerhed fra en række forskellige banker. Så er det bare op til dig at vælge det lån, der er bedst for dig.


lån uden sikkerhed - Hvorfor vælge et lån uden sikkerhed?

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Hvad kan et lån uden sikkerhed bruges til?

Et lån uden sikkerhed er det samme som et forbrugslån, og det kan, som navnet antyder, bruges til alle typer af forbrug. Når du optager et lån uden sikkerhed, vil du som oftest ikke skulle redegøre for, hvad pengene skal bruges til, og det står dig derfor frit for, om hele lånet skal bruges til at finansiere et nyt fjernsyn, en ny opvaskemaskine eller om du ønsker at dele pengene op og bruge dem på flere mindre poster. Et lån uden sikkerhed er nemt og hurtigt at optage, og det kan give et tiltrængt pusterum i økonomien, og du får maksimal frihed til at bruge pengene til lige præcis det, du ønsker.


lån uden sikkerhed - Hvad kan et lån uden sikkerhed bruges til

Hvilke krav er der for optagelse af lån uden sikkerhed

De krav, der er til dig som låntager, når du ønsker at optage et lån uden sikkerhed, vil variere. Ønsker du at optage et lån uden udbetaling gennem Letfinans, så har vi følgende krav:

 • Du skal som minimum være fyldt 21 år
 • Du skal have en indkomst på 180.000 kr. eller mere om året
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret

Når du ansøger om lån uden sikkerhed gennem os, så vil vi foretage en grundig kreditvurdering af dig. På den måde kan vi sikre dig den bedst mulige rente i forhold til din indkomst. Når vi har foretaget en kreditvurdering, og såfremt du overholder de ovenstående krav, så er du klar til at optage et lån uden sikkerhed gennem Letfinans. Hvordan det foregår, kan du læse mere om nedenfor.


lån uden sikkerhed - Hvilke krav er der for optagelse af lån uden sikkerhed

Hvilke banker er bedst til lån uden sikkerhed?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste lån uden sikkerhed.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Når du skal optage et lån uden sikkerhed

Planlægger du at optage et lån uden sikkerhed, så er der en række termer, som du bør kende til.

 • ÅOP – ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og det er den, du skal holde øje med, når du sammenligner lån uden udbetaling. ÅOP dækker over den samlede årlige udgift ved et lån og er opgjort som en procentdel af lånebeløbet. Her er renter, gebyrer og stiftelsesomkostninger medregnet, og det er med til at give dig gennemsigtighed i forhold til de udgifter, der er forbundet med det enkelte lån. Når du sammenligner ÅOP, så husk altid på, at lånebeløb og løbetid på lånet skal være den samme
 • Hovedstol – Hovedstolen er hele lånets beløb. Hovedstolen vil ikke ændre sig, når du afdrager på dit lån uden sikkerhed, da den viser, hvor meget din lån var på, den dag du optog det. Ved at sammenholde hovedstolen med det, du har afdraget på dit lån, kan du holde øje med, hvor meget du mangler at afbetale på lånet.
 • Rente – Renten er helt enkelt det, du betaler låneudbyderen for at låne penge hos dem. Renten på et lån beregnes ofte ud fra en procentsats af det beløb, du låner. Når du afdrager på dit lån, vil du med tiden betale et lavere beløb i renter, end du gjorde ved lånets optagelse. Når du optager et lån, så har du som oftest mulighed for at vælge mellem en fast eller en variabel rente. Med et fastforrentet lån kender du dine renteudgifter fra start til slut, mens de med en variabel rente kan variere. Du har også mulighed for at optage et lån med variabel rente og renteloft. Med denne type lån vil der være et loft over, hvor meget lånet kan stige i en given periode. Optager du et lån uden udbetaling gennem Letfinans, så vil det være med en variabel rente. Du kan læse mere om de forskellige typer af renter i afsnittet nedenfor
 • Løbetid – Løbetid er den tid, du har til at tilbagebetale dit lån. Låner du penge gennem de banker, vi hos Letfinans samarbejder med, så kan løbetiden spænde fra 12 måneder til 12 år.

lån uden sikkerhed - Når du skal optage et lån uden sikkerhed

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Værd at vide om renter

Ud over den variable og den faste rente, så findes der forskellige typer af renter, som det er godt at kende betydningen af, når du skal optage et lån uden sikkerhed. Du vil med stor sandsynlighed støde på den pålydende rente, for det er det beløb, du betaler for at have det lånte beløb til rådighed. Den pålydende rente vil typisk blive angivet i procent pr. år, men der kan også være angivet en hyppigere rentetilskrivning på dit lån uden sikkerhed, og den er værd at være opmærksom på. Du kan også støde på den nominelle rente, som ofte bruges som synonym for den pålydende rente på et lån uden sikkerhed, men den nominelle rente er mere retvisende, da den tager højde for renters rente på lånet. Renters rente er de omkostninger, du betaler af de renter, der løbende tillægges dit lån. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvor ofte der tilskrives renter på dit lån. Jo oftere der tilskrives renter, jo mere vil du skulle betale i renters rente på dit lån uden sikkerhed. Renters rente vil derfor være højere på lån med månedlig rentetilskrivning end med et lån med en årlig rentetilskrivning. Har du brug for hjælp til at gennemskue de forskellige typer renter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter. Vi sidder klar til at hjælpe dig.


lån uden sikkerhed - Værd at vide om renter

FAQ

Hvor er det nemmest at låne penge?
Der ligger ikke data på hvilken bank det er nemmest at låne penge hos, men generelt kan det spare dig tid og penge at benytte en lånetilbuds tjeneste som vores - hvor du kun behøver at lave en enkelt ansøgning og herefter modtager personlige tilbud fra flere banker.
Kan alle låne penge?
Det er bestemt ikke alle der kan låne penge og bankerne er underlagt nogle af Europas strengeste kreditvurderingskrav af Finanstilsynet. Det er derfor altid en god ide at ansøge hos flere banker or ikke kun at blive vurderet af en enkelt bank.
Kan banken se mine andre lån?
Bankerne benytter KreditStatus og Monthio til automatisk, at indhente data om din privatøkonomi. Her kan de også se dine andre lån og kreditter.
Kan man låne penge uden kreditvurdering?
Det er i Danmark ikke muligt at låne penge uden kreditvurdering, da alle banker og låneudbydere er underlagt samme lovgivning samt retningslinjer fra Finanstilsynet.


Find det bedste lån uden sikkerhed med Letfinans

Når du har besluttet dig for at optage et lån uden sikkerhed, så kan de tre nedenstående steps hjælpe dig godt på vej mod det bedste lån for dig.

 1. Når du skal optage et lån uden udbetaling, så kan du med fordel sætte lidt tid af til at tænke over dit lånebehov. Du har sikkert et mål med at låne pengene, og uanset om de skal gå til forbrug, køb af bil eller noget helt tredje, så kan du gøre dig nogle tanker om, hvor mange penge du skal bruge for at finansiere det. De lånte penge skal før eller siden betales tilbage, og oveni kommer renterne, og du bør derfor ikke låne flere penge, end du har brug for. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du med fordel danne dig et overblik over din økonomi ved at finde dit rådighedsbeløb. Det gør du ved at trække dine månedlige udgifter fra din månedlige indtægt. Dit rådighedsbeløb kan være en indikator for, hvor meget du har mulighed for at afdrage på dit lån om måneden og dermed også, hvad løbetiden på lånet skal være. Med et godt overblik over din økonomi kan du lettere finde en fornuftig balance mellem lånets beløb og løbetid, så du ikke ender i en situation, hvor du ikke kan afdrage på dit lån, som i værste fald kan føre til en registrering i RKI.
 2. Efter du har skabt dig et overblik over din økonomi og har besluttet dig for, hvilket beløb og løbetid der vil fungere for dig, kan du begynde at afsøge lånemarkedet grundigt. Vil du spare værdifuld tid på selv at kontakte forskellige låneudbydere, så hjælper vi hos Letfinans dig gerne med en samlet oversigt over en række forskellige lånetilbud. Benytter du dig af vores service, skal du kun bruge 2 minutter på at udfylde en ansøgning. Kort efter vil du modtage en række tilbud, som det står dig frit for, om du vil benytte dig af.
 3. Når du har indhentet tilbud fra forskellige låneudbydere, så er det sidste skridt på vejen mod et lån uden udbetaling at finde det bedste for dig. Ansøger du gennem Letfinans, så indhenter vi udelukkende tilbud med det beløb og den løbetid, du ønsker. Når du sammenligner de forskellige lån, så kan du bruge ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) til at gennemskue, hvilket lån der vil være den bedste løsning for dig. I ÅOP er samtlige gebyrer og renter medregnet. Står du med to lån med samme ÅOP, så er det det lån med den laveste rente, som vil give dig det billigste lån uden udbetaling. Renteudgifter er fradragsberettigede, hvilket giver dig mulighed for at trække dem fra i skat. En ÅOP, der består mest af rente vil derfor være lavere efter skat, sammenlignet med en identisk ÅOP med flere gebyrer.

Hos Letfinans samarbejder vi med nogle af Danmarks bedste banker, så du som kunde kan få tilbudt den bedste pris på dit lån. I øjeblikket samarbejder vi med Basis Bank, Express Bank og Resurs Bank, og fremover vil vi føje flere banker til vores tjeneste. Hos Letfinans er dine data i sikre hænder. Vi overholder den nyeste datalovgivning, og alle oplysninger bliver sendt og modtaget krypteret. Det er derfor helt sikkert at gøre brug af vores tjeneste til at finde et lån uden sikkerhed. Det er samtidig gratis og helt uforpligtende.

Skulle du have yderligere spørgsmål, så besvarer vi dem hellere end gerne. Du kan kontakte os via vores chatfunktion, som du finder nederst i højre hjørne, du kan ringe til os på 31 31 90 00 eller du kan sende os en mail på info@letfinans.dk.Lån uden sikkerhed og kreditvurdering

Lån uden sikkerhed og kreditvurdering eksisterer ikke i Danmark, da lovgivning om Kreditvurdering altid er gældende. Mange banker tilbyder lån uden sikkerhed, men bankerne skal altid foretage en kreditværdigheds vurdering, når de ønsker at udstede et lån uden sikkerhed.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her