Loading...

Find bedste A-kasse på vores liste over udbydere

Sammenlign priser og find din nye A-kasse i dag

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi

Find den bedste A-kasse til den bedste pris på vores samlede liste af udbydere.

 • bedste-a-kasse ansøg gratis Sammenlign A-kasse

  Benyt vores liste over udbydere og find det match der passer dig bedst.

 • bedste-a-kasse modtag flere tilbud Vælg ønsket A-kasse

  Vælg din ønskede A-kasse ved at klikke på den grønne Vælg knap.

 • bedste-a-kasse vælg det bedste tilbud Spar tid & penge

  Vi har samlet de bedste udbydere ét sted – så du kan spare tid & penge.

Det siger Letfinans brugere

Prøv vores gratis ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi – Gratis og uforpligtende.

Opret her

Læs mere om bedste A-kasse herSidst opdateret: 09/08-2023 | Læsetid: 12 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Find den bedste A-kasse med Letfinans

Der findes et væld af forskellige A-kasser, og det giver derfor god mening, at se hver enkelt af dem lidt ekstra efter i sømmene, når du skal vælge, hvilken en af dem du vil være medlem af. Der er forskellige faktorer, der kan være afgørende for, hvilken A-kasse der vil være den bedste A-kasse for dig, og dem kan du blive klogere på nedenfor.


Den bedste A-kasse for studerende

Er du studerende og synes, at pengene er små, så skal du ikke lade det stå i vejen for, at du melder dig ind i en A-kasse. A-kasser tilbyder nemlig gratis medlemskab, så længe du læser. Og melder du dig ind et år før, du dimitterer, så er du sikker på at kunne få udbetalt dagpenge fra din første ledighedsdag, når du afslutter din uddannelse. Det kan være svært at lande sit første job, når du står som nyuddannet, og derfor kan du med et medlemskab af en A-kasse være med til at sikre dig selv bedst muligt økonomisk.

Når du som studerende skal finde den bedste A-kasse, så kan du overveje, om det vil give mening at vælge en, der har ekspertise inden for lige præcis det felt, du planlægger at skulle arbejde indenfor, når du afslutter din uddannelse. Der er dog flere forskellige faktorer, der kan være med til at afgøre, hvilken A- kasse der er den bedste A-kasse for dig. Dem giver vi dig hjælp til at gennemskue i de nedenstående afsnit.


Spar penge på A-kasse, Bredbånd, Mobilabonnement og Strøm her

A-kasse

Her finder du de bedste og billigste A-kasser - samlet ét sted.

Følg linket herunder og vælg din nye A-kasse i dag.

Bredbånd

Find billigt bredbånd med høj hastighed på vores liste over udbydere herunder.

Sammenlign og vælg din ønskede udbyder via linket her.

Mobilabonnement

Sammenlign markedets bedste udbydere af mobilabonnementer ét sted.

Vælg din udbyder herunder.

Strøm

Har du brug for billig grøn strøm?

Vi har fundet klimavenlige abonnementer på grøn strøm til dig herunder.Er den bedste A-kasse også den billigste?

Det er meget forskelligt, hvad der bliver lagt vægt hos den enkelte, når de står over for at skulle vælge A- kasse. Den billigste A-kasse vil derfor heller ikke nødvendigvis være den bedste A-kasse for dig, hvis du går op i andre faktorer såsom grundig rådgivning om lige præcis din branche. Regner du med at gøre brug af din A-kasse til løbende rådgivning og sparring, så vil den billigste A-kasse ikke nødvendigvis være den bedste A-kasse dig. I så fald kan du med fordel læse op på, hvad den enkelte A-kasse kan tilbyde dig, hvilket de typisk redegør for på deres hjemmeside. Du kan også med fordel spørge dine kollegaer, om de har en A- kasse, som de har gode erfaringer med. Særligt kollegaerne er gode at modtage anbefalinger fra, da de jo befinder sig inden for samme felt som dig, hvilket måske ikke er tilfældet med din familie og venner. Ønsker du derimod blot at være medlem af en A-kasse for at kunne få udbetalt dagpenge i tilfælde af ledighed, så kan det godt give mening at gå på jagt efter en billig A-kasse, som du kan blive medlem af.


Bedste A-kasse - Er den bedste A-kasse også den billigste?

Det skal du være opmærksom på i jagten på den bedste A-kasse

Det vil være meget forskelligt fra person til person, hvilken A-kasse der er den bedste for lige præcis dem. Der er derfor en række ting, du med fordel kan gøre op med dig selv, inden du begynder at se nærmere på de forskellige A-kasser.

 • Pris – For nogen vil den bedste A-kasse også være den billigste. Det er i hvert fald værd af være opmærksom på, at du ikke får flere dagpenge af at være medlem af en dyrere A-kasse, dagpengesatsen ligger nemlig på præcis det samme, uanset hvilken A-kasse du er medlem af. Derimod kan medlemskontingentet godt variere fra A-kasse til A-kasse.
 • Personlige behov – Hvis du pludselig skulle blive ledig, så er det godt at have overvejet, hvor meget eller hvor lidt du planlægger at gøre brug af din A-kasse. Hvis du regner med hovedsaligt at klare dig selv, så vil en tværfaglig A-kasse være et godt valg, og ønsker du at sparre løbende med din A- kasse og modtage rådgivning fra dem, så vil du kunne drage nytte af at vælge en A-kasse med et indgående kendskab til lige præcis din branche.
 • Geografi – Hvis du har planer om at bruge din A-kasse ofte, så er det en god idé også at have øje geografien. Ved at vælge en A-kasse tæt på dit hjem kan du spare transporttid, når du skal deltage i workshops eller kurser. Derudover vil du skulle deltage i en rådighedssamtale med din A-kasse cirka hver 3. måned, og her vil du også kunne nyde godt af at vælge en, der ligger tæt på dit hjem. Står du og vakler mellem to A-kasser, så kan du lade geografien være tungen på vægtskålen.
 • Fagforening – Flere A-kasser samarbejder med en fagforening, så du på den måde kan samle dit abonnement. Ved også at være medlem af en fagforening kan du få varetaget juridiske problemstillinger i forhold til kontraktbrud, ligesom du kan blive klogere på dine overenskomstmæssige vilkår. Ved at være medlem af en fagforening kan du også få gennemgået din ansættelseskontrakt, og du kan få generel juridisk sparring. Når du skal finde den A-kasse, du ønsker at melde dig ind i, så kan det give god mening at være opmærksom på, om der er mulighed for at tilvælge fagforeninger til sin ledighedsforsikring.

Der er ikke noget endeligt facit for, hvilken A-kasse der er den bedste A-kasse, da dette vil være meget individuelt. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvad den enkelte A-kasse kan gøre for dig, og derudover kan du gøre op med dig selv, hvor meget du ønsker at betale for din A-kasse, og hvad du forventer at få til gengæld for din kontingentbetaling. På den måde har du mulighed for at finde den bedste A-kasse til dine konkrete behov.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til de bedste udbyder. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste tjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Den bedste A-kasse til din profession

Der findes både tværfaglige A-kasser og A-kasser med speciale i specifikke brancher. Ved at vælge en A- kasse med erfaring med din branche er du sikret en mere målrettet rådgivning, A-kasser er typisk opdelt i de nedenstående brancher, og under hver branche er der således flere forskellige fag, man kan arbejde indenfor.

 • Informationsteknologi
 • Ingeniør og teknik
 • Ledelse og personale
 • Handel og service
 • Industri og håndværk
 • Salg og kommunikation
 • Undervisning
 • Kontor og økonomi
 • Social og sundhed

Derudover findes der også A-kasser, der er lavet specifikt med selvstændige for øje.


Bedste A-kasse - Den bedste A-kasse til din profession

Find den bedste A-kasse for dig

Ved at have læst de ovenstående afsnit er du højst sandsynligt kommet frem til samme konklusion som oms: Den bedste A-kasse er den, der på bedste vis opfylder dine behov. Ud over at sikre dig en indkomst, hvis du skulle blive arbejdsløs, så kan en A-kasse også, i samarbejde med jobcenteret, hjælpe dig med at forbedre dine kompetencer og dit CV, så du dermed står stærkere i jagten på et nyt job. Hos Letfinans står vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste A-kasse for dig. Det gør vi gennem et Økonomitjek, hvor vi ser på din nuværende A-kasse og sammenligner med andre A-kasser. Forslag til andre A-kasser vil herefter blive sendt til dig, og du kan i ro og mag udvælge den bedste A-kasse for dig. Nemmere bliver det ganske enkelt ikke.

Kilde: Letfinans.dk


De bedste udbydere samlet ét sted

Vi har samlet de bedste udbydere i markedet til dig ét sted – Sammenlign, Vælg og spar penge i dag.

Find udbyder