Loading...

De bedste udbydere af billig bredbånd - samlet ét sted

Sammenlign priser og få billig bredbånd i dag

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi

Find billig bredbånd til den bedste pris på vores samlede liste af udbydere.

 • billig-bredbaand ansøg gratis Sammenlign udbydere

  Benyt vores liste over bredbåndsudbydere og find det match der passer dig bedst.

 • billig-bredbaand modtag flere tilbud Vælg ønsket bredbånd

  Vælg din ønskede udbyder ved at klikke på den grønne Vælg knap.

 • billig-bredbaand vælg det bedste tilbud Spar tid & penge

  Vi har samlet de bedste udbydere ét sted – så du kan spare tid & penge.

Det siger Letfinans brugere

Prøv vores gratis ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi – Gratis og uforpligtende.

Opret her

Læs mere om billig bredbånd herSidst opdateret: 10/08-2023 | Læsetid: 20 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Billig bredbånd

De fleste af os bruger nettet på daglig basis, både i fritiden og på arbejdet, og det er derfor vigtigt at have en stabil bredbåndsforbindelse. Vil du samtidig også have billigt bredbånd, så er der en række ting, du kan gøre. Dem kan du læse mere om i afsnittene nedenfor, hvor du finder en lille guide, der gør det nemmere at finde vej gennem den jungle, som den efterhånden store mængde af bredbåndsudbydere kan være. Du kan også læse mere om, hvordan vi hos Letfinans kan hjælpe dig med at finde frem til det billigste og bedste bredbånd for dig, så du er sikker på ikke betale for meget for din bredbåndsløsning.


Billig bredbånd med DSL og COAX

Når du skal vælge bredbånd, så er det vigtigt at være opmærksom på, at der er flere forskellige typer af bredbånd at vælge mellem. De traditionelle typer af bredbånd kaldes DSL og COAX. DSL bredbånd er internet via telefonstikket, og internetforbindelsen bliver derfor leveret via de almindelige telefonnetkabler. Det er den mest udbredte løsning herhjemme, og alle har altså mulighed for at modtage DSL, hvis blot der er et telefonstik indlagt i huset. Derudover kræver det et DSL-modem, som du modtager fra din udbyder, når du tilmelder dig DSL bredbånd. Netop fordi det er den mest udbredte type af bredbånd i Danmark, så er der rig mulighed for at finde billig bredbånd af typen DSL, fordi der er mange forskellige udbydere at vælge mellem, som alle forsøger at tilbyde favorable priser, som kan lokke kunderne til.

Du har også mulighed for at vælge COAX bredbånd, som er bredbåndsforbindelse via kabeltv-stikket. Med COAX har du mulighed for at få hurtigere hastigheder, end du kan med DSL. COAX bredbånd fås i mange forskellige hastigheder, så du har muligheden for at finde bredbånd, der matcher dit behov. Foretrækker du COAX, så er der også her rig mulighed for at finde billig bredbånd blandt de mange forskellige udbydere af lige netop det. Vil du have ekstra hurtigt bredbånd, så kan du med fordel vælge fibernet, som netop er kendt og værdsat for lynhurtige hastigheder. Er du på udkig efter billig bredbånd via fibernet, så kan du blive klogere på lige præcis det i afsnittet nedenfor.


Billig bredbånd - Billig bredbånd med DSL og COAX

Billig bredbånd med fibernet

Som den nye spiller på markedet finder du fibernet. Med fibernet bliver data leveret gennem lyslederkabler. Fibernet er kendt for at være lynende hurtigt, og faktisk vil din data blive leveret 5000 gange hurtigere til din husstand end med traditionelle typer af bredbånd. En anden fordel ved lyslederkabler er, at de også er i stand til at transportere langt større mængder af data på en gang. Med fibernet er upload- og downloadhastigheden den samme. De mange fordele ved fiberbredbånd kommer også med en pris, for denne teknologi er dyrere end traditionelle bredbåndstyper som COAX og DSL. Men også her anbefaler vi dig at sammenligne de forskellige udbydere, så du kan finde den bedste og billigste løsning for dig.

Fibernet er dog stadig i gang med at blive rullet ud i Danmark, og det er derfor ikke alle husstande, der har mulighed for at blive tilkoblet det endnu. Du kan let tjekke, om du har mulighed for at få fibernet, hvor du bor, ved at tjekke de forskellige udbyderes dækningskort, som du finder på deres hjemmeside. Er det ikke en mulighed her og nu, så tjek gerne udbyderens dækningskort med jævne mellemrum. Der bliver nemlig hele tiden etableret fibernet nye steder, så måske der snart er mulighed for at gøre brug af fiberbredbånd i dit område?


Spar penge på A-kasse, Bredbånd, Mobilabonnement og Strøm her

A-kasse

Her finder du de bedste og billigste A-kasser - samlet ét sted.

Følg linket herunder og vælg din nye A-kasse i dag.

Bredbånd

Find billigt bredbånd med høj hastighed på vores liste over udbydere herunder.

Sammenlign og vælg din ønskede udbyder via linket her.

Mobilabonnement

Sammenlign markedets bedste udbydere af mobilabonnementer ét sted.

Vælg din udbyder herunder.

Strøm

Har du brug for billig grøn strøm?

Vi har fundet klimavenlige abonnementer på grøn strøm til dig herunder.Billig bredbånd med mobilt bredbånd

For at få adgang til internettet kan du også gøre brug af mobilt bredbånd. Med mobilt bredbånd får du en fleksibel løsning, hvor du kan få internetadgang, uanset hvor du befinder dig. Du kan få mobilt bredbånd på flere forskellige måder. Først og fremmest kan du vælge at få mobilt bredbånd via en stationær 4G router. Denne løsning er især et populært valg blandt dem, der bor et sted, hvor det er svært at finde en leverandør af fastbredbånd eller fiberbredbånd. Foretrækker du en mere mobil løsning, så kan du vælge et USB-stick eller et SIM-kort, som giver dig adgang til nettet, uanset hvor du befinder dig. Du kan derfor blive koblet på nettet i både sommerhuset og på cafeen, så du kan lade dig underholde eller arbejde, præcis når det passer dig. Særligt hvis du streamer meget eller er flittig bruger af dit mobile bredbånd, kan du overveje at købe mobilt internet med fri data. Så behøver du ikke at holde øje med dit månedlige forbrug, men kan i stedet bruge løs, som det passer dig. Vil du kun gøre brug af mobilt bredbånd i nødsituationer, så kan du i stedet nøjes med en af de helt små bredbåndspakker, og her vil der være rig mulighed for at få billig bredbånd.


Billig bredbånd – Hvad skal jeg holde øje med?

Ud over prisen er der en række andre ting, som du med fordel kan have øje for, når du er på udkig efter billig bredbånd. På den måde øger du dine chancer for at ende med et godt bredbåndsabonnement, som fungerer optimalt for dig, så det ikke kun er den lave pris på bredbåndet, du kan nyde godt af.

Dækning – Billigt bredbånd er ikke meget værd, hvis det ikke dækker der, hvor du bor. Derfor er det vigtigt, at du tjekker den pågældende udbyders dækningskort, inden du skifter til dem. På dækningskortet på udbyderens hjemmeside indtaster du blot din adresse, og herefter kan du se, hvordan de dækker på lige præcis din bopæl.

Andres erfaringer – Uanset om det handler om mobilabonnementer, restauranter eller bredbånd, så kan det være godt at høre om andres erfaringer. Derfor kan du med fordel spørge dig for i din omgangskreds og høre, om der er nogen, der har en udbyder af billig bredbånd, som de er særligt glad for. Her skal du huske ikke at lægge vægt på dækningen, da den vil variere fra bopæl til bopæl, men i stedet kan du spørge ind til deres serviceniveau, og om det for eksempel er muligt at låne en router hos dem, eller den skal lejes. Hvis du får anbefalet en god udbyder af venner eller familie, så kan du bagefter tjekke op på, om de dækker godt på din bopæl. Ud over at spørge din omgangskreds til råds, kan du også tjekke anmeldelser på for eksempel Trustpilot.

Kundeservice – Det er rart at kunne få hjælp, hvis der er behov for det, og det gælder også, hvis du skulle få problemer med dit billige bredbånd. Derfor er det vigtigt, at du går efter en udbyder af billig bredbånd, som er tilgængelig. Tjek derfor gerne åbningstiderne for den pågældende udbyder – Er der mulighed for at kontakte dem efter klokken 16 og i weekenden? Ellers kan du risikere at stå med internet, der ikke virker fredag eftermiddag og først kunne få hjælp mandag morgen.

Bindingsperiode – Hvis du vælger et abonnement med billigt bredbånd, som viser sig ikke at leve op til dine forventninger, så er det rart hurtigt at kunne skifte til en anden løsning. Og har du tilmeldt dig et abonnement med en bindingsperiode, så kan du altså risikere at skulle betale for to abonnementer, indtil perioden er udløbet. Hvis du ikke er sikker på, at det nye bredbåndsabonnement er noget for dig, så er det derfor en god ide at tjekke op på, om der er binding på abonnementet eller ej.


Billig bredbånd - Billig bredbånd – Hvad skal jeg holde øje med?

Sådan får du billigt bredbånd

Der er flere måder at få billigt bredbånd på og ved at følge nedenstående steps, er du godt på vej.

 1. Find den rette hastighed – Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke betaler for en hastighed, du ikke har brug for. Mange vælger at købe den dyreste bredbåndsløsning for at være sikker at være dækket godt ind, når det kommer til at have en hurtig og stabil internetforbindelse, men det er langt fra nødvendigt for de fleste. Derfor er første skridt på vejen mod billigt bredbånd, at du danner dig et godt overblik over, hvad dit og resten af husstandens behov er, når det kommer til bredbånd. Der findes et væld af forskellige tests på nettet, som kan hjælpe dig med at afdække dit og resten af familiens behov.
 2. Benyt dig af rabatkoder – Fra tid til anden er der mulighed for at finde rabatkoder hos de forskellige bredbåndsudbydere, som giver dig en gratis periode eller andre fordele, der gør dit bredbånd billigere. Prøv derfor gerne at tjekke, om de forskellige udbydere har rabatkoder, som du kan gøre brug af.
 3. Find de gode tilbud – De fleste går efter de gode tilbud, når de handler og hvorfor ikke gøre det samme, når det handler om bredbånd? Der er nemlig mange udbydere, der forsøger at lokke kunderne til med forskellige tilbud. Det kan for eksempel være gratis oprettelse eller en særligt lav pris de første tre måneder. Det kan også være, at du får en Chromecast med i købet, hvis du vælger at tegne dit bredbåndsabonnement hos den pågældende udbyder. Går du efter disse tilbud, så har du god mulighed for at få ekstra billigt internet eller en anden god fordel.
 4. Få samlerabat – Som beskrevet ovenfor, er der også penge at spare ved at benytte sig af flere forskellige løsninger hos den samme udbyder. Det er derfor en god idé at tjekke op på, om du har mulighed for at få telefoni eller TV hos din bredbåndsudbyder og dermed få ekstra billig bredbånd. Ved at samle flere løsninger hos samme udbyder vil du nemlig ofte blive belønnet med en særligt lav pris. Husk dog altid at regne på, om det kan betale sig at samle flere forskellige løsninger hos samme udbyder, eller om det giver bedre mening at blive hos din nuværende udbyder.

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til de bedste udbyder. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste tjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Det bør du være opmærksom på, når du skal finde billig bredbånd

Når du ser på de forskellige udbyderes bredbåndsløsninger, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der kan være stor forskel på den hastighed, du får leveret, og den hastighed udbyderne reklamerer med. Mange udbydere skriver nemlig ”op til” eller ”max”, og derfor kan den hastighed, du oplever, godt være noget lavere, end hvad udbyderne reklamerer med. Det er især bredbåndsløsninger med DSL, hvor du bør have øje for dette.

Derudover kan vi også anbefale dig at have for øje, hvad der er inkluderet i prisen, når du køber bredbånd. Det er muligt, at du selv skal betale for udstyr, levering og installering, og det kan også være inkluderet i dit køb. Det er afgørende for, om der er tale om billig bredbånd eller ej. Samtidig er det også en god idé at tjekke op på, om det er muligt at opgradere dit abonnement, hvis behovet skulle opstå. På den måde slipper du for at skulle skifte både udbyder og udstyr, hvis dit behov skulle ændre sig, og du får brug for en opgradering. Hør derfor gerne udbyderen ad, om det er muligt at opgradere dit abonnement. Med DSL får du typisk den højeste hastighed, men med fiberbredbånd og COAX giver det god mening at tjekke op på dine muligheder for at opgradere.

Har du fundet en udbyder med billig bredbånd, så kan du med fordel tjekke op på andres erfaringer med lige præcis denne udbyder. Hør dine venner og familievenner, om de kender noget til denne udbyder, og tjek også gerne deres Trustpilot. Her kan du læse om andres oplevelser med dem, og du kan se, om det giver mening at købe billig bredbånd gennem dem. Gennem Trustpilot kan du også blive klogere på, hvor god deres kundeservice er. Du vil med garanti sætte pris på at kunne få hjælp, hvis du pludselig står med internet, der ikke virker.

Når du skal finde billig bredbånd, så er det også en god idé at overveje, om du har valgt den rette teknologi, da dette også har en stor indvirkning på prisen. Din bredbåndsteknologi skal gerne passe til både din pengepung, dine behov og dit hjem. Hvis det er fibernet, du gerne vil gøre brug af, så er det vigtigt at være opmærksom på, at det endnu ikke dækker alle husstande, så valget kan måske allerede være taget for dig i forhold til dette. Det tjekker du nemt på udbyderne af fibernets hjemmesider, hvor du skal finde frem til deres dækningskort.


Billig bredbånd med TV-pakke

Vil du have ekstra billig bredbånd, så kan du overveje at kombinere dit bredbånd og din TV-pakke i en samlet løsning. Der findes nemlig mange udbydere af COAX bredbånd, som kan tilbyde dig ekstra lave priser, hvis du samtidig vælger et abonnement på en TV-pakke hos dem. Hvis du i forvejen har en TV-pakke, så kan du med fordel tjekke med udbyderen, om der er mulighed for at få billig bredbånd gennem dem også. Ud over prisen kan du også drage fordel af, at du kun skal betale dine regninger til en enkelt udbyder frem for to, hvilket kan være med til at give dig et bedre overblik. En ulempe ved at vælge billig bredbånd og TV-pakke i en og samme løsning er, at du ikke har mulighed at afmelde dit bredbånd og samtidig fortsætte med dit TV-abonnement. Derudover vil dit TV-signal være afhængig af din bredbåndsforbindelse. Det vil sige, at hvis der skulle opstå situationer, hvor teknologien ikke virker, så vil både dit TV-signal og din bredbåndsforbindelse blive påvirket af det. Hvis du ønsker at se TV, mens andre i huset bruger nettet til at streame film eller høre musik, så vil du få brug for en minimumshastighed på 20 mbit.


Billig bredbånd - Billig bredbånd med TV-pakke

Find de bedste udbydere af billig bredbånd hos Letfinans

Hvis du har læst de ovenstående afsnit, så har du nok også fået et godt indtryk af, at sammenligning af de forskellige udbydere er vejen frem, når du skal finde billig bredbånd. Og lige præcis det kan vi hjælpe dig med her hos Letfinans. Vi har nemlig skabt en sammenligningstjeneste, der gør det nemt at blive klogere på de forskellige bredbåndsudbyderes priser og hastigheder. Vi har samlet dem alle lige her på siden, så du nemt kan nemt kan udvælge den udbyder med den pris og hastighed, der passer dig bedst. Vi opdaterer siden med priser med jævne mellemrum, så der kan godt komme nye udbydere til fra dag til dag, ligesom at priserne også kan ændre sig. Derfor kan du med fordel besøge siden her med jævne mellemrum for at være sikker på, at du fortsat har det billigste og bedste bredbånd på markedet. Når du har fundet en udbyder med den rette pris og hastighed, så kan du nemt klikke dig videre til den pågældende udbyders hjemmeside og finde ud af, om der er god dækning der, hvor du bor, ligesom du også kan læse mere om vilkårene for abonnementet, såsom om der er en bindingsperiode forbundet med det. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde billig bredbånd, der matcher dine behov på bedste vis!

Kilde: Letfinans.dk


De bedste udbydere samlet ét sted

Vi har samlet de bedste udbydere i markedet til dig ét sted – Sammenlign, Vælg og spar penge i dag.

Find udbyder