Loading...

De bedste udbydere af mobilt bredbånd - samlet ét sted

Sammenlign priser og få lynhurtigt mobilt bredbånd i dag

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi

Find mobilt bredbånd til den bedste pris på vores samlede liste af udbydere.

 • mobilt-bredbaand ansøg gratis Sammenlign udbydere

  Benyt vores liste over bredbåndsudbydere og find det match der passer dig bedst.

 • mobilt-bredbaand modtag flere tilbud Vælg ønsket mobilt bredbånd

  Vælg din ønskede udbyder ved at klikke på den grønne Vælg knap.

 • mobilt-bredbaand vælg det bedste tilbud Spar tid & penge

  Vi har samlet de bedste udbydere ét sted – så du kan spare tid & penge.

Det siger Letfinans brugere

Prøv vores gratis ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare mange penge i din privatøkonomi – Gratis og uforpligtende.

Opret her

Læs mere om mobilt bredbånd herSidst opdateret: 16/08-2023 | Læsetid: 25 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Mobilt bredbånd

Kan du godt lide at have internet, uanset hvor du befinder dig, så er mobilt bredbånd et godt valg for dig. Det kan ses som en modsætning til fastnet, hvor du skal være i nærheden af stikket for at få forbindelse til internettet. Mobilt bredbånd er, som navnet antyder, mobilt. Du er online over det mobile netværk, og har derfor mulighed for at tage dit mobile bredbånd med dig på farten. Mobilt bredbånd fungerer lidt på samme måde som det 4G-internet, du kender for din smartphone, men med mobilt bredbånd har du mulighed for at tilgå internettet fra flere forskellige enheder. Med mobilt internet kan du således både blive underholdt og arbejde, når du befinder dig væk fra dit hjem. Hvis du vil blive klogere på mobilt bredbånd, så kan vi anbefale dig at læse de nedenstående afsnit, hvor vi har udarbejdet en lille guide om emnet. Her kan du også læse mere om, hvordan vi hos Letfinans kan hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning, når det kommer til mobilt bredbånd.


Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er internet, som du kan have med på farten, og som du kan bruge på diverse elektroniske enheder såsom din computer, tablet og smartphone. Du kan bruge mobilt bredbånd med flere forskellige enheder. En af dem er en router, som er en lille boks, der fanger det trådløse signal og gør det tilgængeligt for andre enheder med Wi-Fi. Denne router fås i flere forskellige størrelser, og skal ofte have den med rundt, så kan det give god mening at vælge en lille og praktisk en af slagsen. Du kan også bruge mobilt bredbånd ved hjælp af et SIM-kort, som du sætter i din elektroniske enhed, og herefter kan du tilgå det mobile netværk. En tredje løsning er et USB-stick, som sættes i computeren eller fjernsynet, så det er muligt for enheden at få direkte adgang til det trådløse netværk. På samme måde som med et almindeligt mobilabonnement, er det dig, der bestemmer, hvor meget data du vil have i dit abonnement på mobilt bredbånd. Hvor meget data du bør vælge, kan du blive klogere på i et af afsnittene længere nede på siden.


Mobilt Bredbånd - Hvad er mobilt bredbånd?

Hvorfor vælge mobilt bredbånd?

Som med andre typer bredbånd er der både fordele og ulemper forbundet med at vælge mobilt bredbånd. Med mobilt bredbånd får du trådløst internet fra et mobilt netværk via simkort, router eller USB-stick. En klar fordel ved mobilt bredbånd er, at det er en fleksibel løsning, der gør det nemt at få adgang til internettet, uanset hvor du befinder dig. Med mobilt bredbånd er du ikke afhængig af en tilkobling i hjemmet, og det er derfor muligt at blive koblet på internettet både indendørs og udendørs, uanset hvor du befinder dig. Vælger du i stedet en almindelig bredbåndsforbindelse, så fungerer den kun på en enkelt adresse, og det er således ikke muligt for dig at komme på nettet via denne forbindelse, når du er på farten. Du kan få adgang til mobilt bredbånd gennem et usb-stik, som du sætter i computeren, og du kan også få adgang til internettet ved hjælp af mobilt bredbånd gennem et sim-kort, på samme måde som når du bruger din mobiltelefon til at komme på nettet med. Flere og flere menneskesker tilgår nettet via deres mobiltelefon, og derfor vil de fleste mobilabonnementer komme med en vis mængde data. Mobilt bredbånd fungerer stort set på samme måde som den data, du får gennem dit mobilabonnement, bortset fra at du ikke kan ringe op og sende sms’er via dit mobile bredbånd. Hvis du holder af friheden ved at kunne komme på nettet, når du ikke befinder dig på din bopæl, så er det værd at overveje et abonnement på mobilt bredbånd.
Hvis der bor flere personer i din husstand, så kan du overveje at vælge mobilt bredbånd via router. Den gør det nemlig muligt at opnå trådløs forbindelse til internettet fra flere enheder på én gang.


Kan mobilt bredbånd betale sig?

Hvis du sætter pris på friheden i at kunne få adgang til internettet, når du er på farten, så kan det godt give mening at overveje at gøre brug af mobilt bredbånd.
Er I derimod flere, der ønsker at gøre brug af internettet samtidig, så er mobilt bredbånd ikke den mest optimale løsning. Derudover skal du være klar over, at du er begrænset af en vis mængde data. Når mængden af data er opbrugt, så vil din internetforbindelse enten blive lukket helt eller blive langsom. Sætter du pris på ubegrænset internet, så er mobilt bredbånd ikke en god løsning. Stabilitet er en anden faktor, der er afgørende for mange, og her er almindeligt bredbånd mere stabilt end mobilt bredbånd, da dækningen kan skifte en hel del, når du bevæger dig rundt og vil bruge internettet gennem dit mobile bredbånd. Kort sagt kan man sige, at almindeligt bredbånd er bedst at bruge som hjemmenetværk, mens du med mobilt bredbånd er sikret opkobling til internettet, når du er væk fra hjemmet.


Mobilt Bredbånd - Kan mobilt bredbånd betale sig?

Hvad har indflydelse på prisen på mobilt bredbånd?

Der er flere faktorer, der spiller ind, når det kommer til prisen på mobilt bredbånd. Går du efter den billigste løsning, så er det altså de nedenstående elementer, du bør have øje for, inden du vælger, hvilket abonnement du vil gøre brug af.

Når du køber mobilt bredbånd gennem en udbyder, så skal du beslutte, om du kun vil have et SIM-kort, eller om du ønsker at have en router. Routeren vil du nogle steder kunne låne gratis, og andre steder kommer den med en merpris, og den kan derfor være med til at få prisen på dit mobile bredbånd til at stige. De fleste udbydere vil også have en oprettelsespris på deres mobile bredbånd, og denne pris vil derfor også være med til at påvirke den pris, du vil blive tilbudt. Derudover vil mængden af data være afgørende for, hvilken pris du kommer til at betale. Jo mere data, jo dyrere bliver dit abonnement. Ønsker du en ekstra hurtig forbindelse i form af mobilt bredbånd med 5G, så vil det også komme til at koste dig mere. Det kan du læse mere om nedenfor.


Mobilt bredbånd med 5G

5G har fået sit navn, fordi der her er tale om den femte generation af det mobile netværk. 5G har så småt gjort sit indtog her i Danmark, og med mobilt bredbånd med 5G kan du nyde godt af lynhurtige hastigheder. Netop fordi 5G kan levere så hurtige hastigheder, udgør det en stor konkurrent til traditionelle bredbåndsforbindelser, og 5Gs hastigheder er noget, man ellers kun kender fra de allerhurtigste og bedste fiberforbindelser. Ud over at være hurtigt, så har 5G også en enorm kapacitet, som gør det muligt at have mange forskellige enheder i gang samtidig, uden at det påvirker hastigheden på hver enkelt enhed. Der kommer fortsat et stigende krav til lige præcis det, fordi mange hjem i dag har både tablets, mobiltelefoner, TV og en masse forskellige gadgets, der er forbundet til nettet, og derfor hersker der ikke nogen tvivl om, at 5G bliver et populært valg rundt om i mange danske hjem. Den hurtige hastighed, som 5G-netværket giver, vil betyde, at du kan downloade en film i HD-kvalitet eller en lang playliste på Spotify på ganske få sekunder. 5G-netværket giver ikke kun fornyede muligheder for privatpersoner, men i høj grad også for virksomheder og den offentlige sektor. Hvis du er villig til at betale lidt ekstra for dit mobile bredbånd, og hvis behovet reelt er der, så er der ingen tvivl om, at du kan drage stor nytte af mobilt bredbånd med 5G.


Mobilt Bredbånd - Mobilt bredbånd med 5G

Er mobilt bredbånd det rette valg for mig?

Mobilt bredbånd minder i høj grad om traditionelt bredbånd, idet det har til formål at skabe forbindelse til internettet. Dog adskiller mobilt bredbånd sig fra traditionelt bredbånd, idet du kan have det med dig alle de steder, hvor der er 4G-netværk. Med det mobile bredbånd gør du nemlig brug af 4G forbindelsen frem for kabler i jorden. Du får derfor en højere grad af bevægelsesfrihed med mobilt bredbånd, end det er tilfældet med andre bredbåndstyper.
Du kan derfor også gøre brug af det mobile bredbånd, når du befinder dig i haven eller på campingturen, for også her vil du have fuld dækning, hvis der ellers er 4G-master i nærheden. Er du ofte på farten, så kan du med mobilt bredbånd slå tiden i ihjel i tog og bus med at surfe på nettet, ligesom du har mulighed for at få arbejdet, mens du bliver transporteret fra A til B. Det mobile bredbånd giver dig også mulighed for at streame film og tv-serier i sommerhuset, og vil alt i alt give dig en højere grad af frihed, når det kommer til at kunne gå på nettet, når du er væk fra dit hjem.


Spar penge på A-kasse, Bredbånd, Mobilabonnement og Strøm her

A-kasse

Her finder du de bedste og billigste A-kasser - samlet ét sted.

Følg linket herunder og vælg din nye A-kasse i dag.

Bredbånd

Find billigt bredbånd med høj hastighed på vores liste over udbydere herunder.

Sammenlign og vælg din ønskede udbyder via linket her.

Mobilabonnement

Sammenlign markedets bedste udbydere af mobilabonnementer ét sted.

Vælg din udbyder herunder.

Strøm

Har du brug for billig grøn strøm?

Vi har fundet klimavenlige abonnementer på grøn strøm til dig herunder.Hvilke enheder kan jeg bruge mobilt bredbånd på?

Mobilt bredbånd kan bruges i mange forskellige mobile enheder såsom din smartphone, computer og tablet, og det kan være i form af et SIM-kort, et modem eller en router. Disse mobile enheder har en indbygget antenne, som modtager og sender pakker med digital information. Antennen på enheden kobler sig på en mobilmast i nærheden, som også kan modtage og sende disse datapakker. Tidligere var et USB- modem den mest benyttede løsning, når det kom til mobilt internet. Dette modem fungerer på den måde, at man indsætter det sim-kort, man modtager fra internetudbyderen, i sit USB-modem. Du kan også vælge at gøre brug af en router. Med den har du mulighed for at få mobilt bredbånd, som flere enheder kan tilsluttes. Du kan vælge mellem en router, der skal tilsluttes almindelig strøm, og en router, der kører på batteri.


Mobilt Bredbånd - Hvilke enheder kan jeg bruge mobilt bredbånd på?

Fem tips til bedst muligt signal på din router

Hvis du gør brug af en router til dit mobile bredbånd, så vil hastigheden i høj grad blive påvirket af, hvor du placerer den. Nedenfor får du fem enkle tips, som du med fordel kan følge for at få det bedst mulige signal.

 1. Signalet til routeren kommer udefra, og derfor giver det god mening at placere den ved et vindue.
 2. Sørg også gerne for at stille routeren et centralt sted i hjemmet, så du på den måde er sikker på, at den dækker hele hjemmet.
 3. For at få den bedst mulige rækkevidde er det vigtigt, at din router er placeret så højt som muligt.
 4. Du kan også med fordel sørge for, at routeren er placeret i så god afstand som muligt fra vægge, skabe og metalgenstande.
 5. Sidst, men ikke mindst, er det en god ide at holde routeren på afstand af andre typer af trådløst udstyr såsom mikrobølgeovne, babyalarmer og trådløse telefoner.

Hvilket abonnement skal jeg have?

Du har besluttet dig for, at mobilt bredbånd er den rette løsning for dig. Nu er det så tid til at finde det abonnement, der bedst matcher dine behov. Her handler det om at se på, hvor meget du ønsker at gøre brug af dit mobile bredbånd. Hvis du ofte streamer film og serier, så får du brug for et abonnement med en stor mængde data. Og ønsker du udelukkende at bruge din internetforbindelse til at tjekke mails, diverse nyhedssites og måske en gang imellem gå på de sociale medier, så vil du kunne nøjes med et abonnement med en mindre mængde data. Som tommelfingerregel bør du dog altid vælge et abonnement med lidt mere data, end hvad du gennemsnitligt har behov for. Så vil du nemlig være sikret, hvis du i perioder har brug for ekstra mængder data. Hos de fleste udbydere er det nemt at ændre i dit abonnement, hvis du skulle opdage, at dit nuværende abonnement ikke matcher dine behov. Her er det dog godt at være opmærksom på, om der er binding på dit nuværende abonnement, da det i så fald kan betyde, at du i en periode skal betale for to forskellige abonnementer, hvis du vælger at tilmelde dig et nyt. Når du har fundet det rette abonnement, så har du mulighed for at vælge, om du vil have en router med eller blot et SIM-kort. Hos nogle udbydere kan du få lov at låne routeren gratis, og hos andre skal du betale for den. Det er også værd at have for øje, når du ser på priserne på mobilt bredbånd. Det er også en god idé at se på oprettelsesprisen, som kan svinge en del fra udbyder til udbyder og hos mange endda er gratis.


Mobilt Bredbånd - Hvilket abonnement skal jeg have?

Mobilt bredbånd med ekstra fordele

Alle udbydere af mobilt bredbånd vil selvsagt gerne have, at du vælger at blive kunde hos lige præcis dem. Derfor lokker en del af dem med ekstra fordele såsom muligheden for at tilkøbe ekstra tjenester til særligt skarpe priser. Det kan for eksempel være streamingtjenester eller musiktjenester. Vælger du at købe mobilt bredbånd hos Telia, så har du mulighed for at få yderligere fordele i form af billetter til biografen til ekstra gode priser og adgang til forpremierer. Når du ser disse fordele, så husk at have øje for, at det pågældende abonnement på mobilt bredbånd reelt også matcher dine behov. Det kan nemlig være nemt at lade sig lokke af diverse fordele, men så ende med at betale en højere pris for et abonnement, som ikke dækker dine behov.


Mobilt bredbånd med eller uden fri data

Hvis du vil kunne gøre brug af nettet helt uden begrænsninger, når du er på farten, så kan du med fordel se dig om efter mobilt bredbånd med fri data. Så behøver du nemlig ikke at holde øje med, om du holder dig inden for forbrugsrammen, men kan i stedet surfe løs, som du lyster. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at mobilt bredbånd med fri data ofte koster mere, end mobilt bredbånd med et bestemt antal GB gør. Bruger du kun nettet sjældent, så kan du sagtens nøjes med mobilt internet med for eksempel 5 eller 10 GB og dermed få en lavere pris på dit abonnement. Når det kommer til mobilt bredbånd, så handler det om at finde en balance mellem, at du ikke betaler for meget for noget, du ikke bruger, og at du ikke har for lidt data med i dit abonnement. Særligt hvis du ønsker at streame film i HD kvalitet, vil du få brug for en stor mængde eller endda ubegrænset data. For eksempel vil du ved at se en video på en time i HD kvalitet bruge cirka 2,5 GB data. Har du et abonnement med 5 GB data, så vil de altså hurtigt være brugt op. Det er derfor vigtigt, at du tænker grundigt over dine behov og dit forventede forbrug, når du skal finde det rette abonnement på mobilt bredbånd.


Mobilt Bredbånd - Mobilt bredbånd med eller uden fri data

Få ekstra frihed med mobilt bredbånd

Et af de helt store kendetegn ved mobilt bredbånd er, at det giver dig en høj grad af frihed. Med mobilt bredbånd har du nemlig mulighed for at komme på nettet, uanset hvor du befinder dig. Du kan således holde dig opdateret på vennernes seneste bedrifter på sociale medier, når du er på stranden, ligesom du kan tjekke de dagens nyheder, når du sidder i bussen på vej til skole eller arbejde. Mobilt bredbånd er derfor et godt valg for dig, der vil være sikker på at have adgang til internettet, uanset hvor du befinder dig – Og det gælder både for din mobiltelefon, tablet og computer.

Mobilt bredbånd kommer i form af flere forskellige enheder, der gør det muligt for dig at tage internettet med dig på farten. Den helt klassiske løsning, når det kommer til mobilt bredbånd, er et SIM-kort, som kan sættes direkte i telefon eller tablet, og herefter er der forbindelse til internettet. Du kan også få mobilt bredbånd via en såkaldt doungle, som er en lille gadget på størrelse med en tommelfinger, som kan sættes i din computer og dermed skabe forbindelse til internettet. Du kan også få mobilt bredbånd på farten i form af et personligt Wi-Fi-apparat, som også går under navnet MI-FI router, og som udgør et transportabelt hotspot, som du kan have med på farten og takket være sin lille størrelse kan opbevares i din lomme. Den skal blot tændes og forbindes til netværksforbindelsen, og herefter vil det være muligt at forbinde computer, tablet eller telefon til den, uanset hvor du befinder dig. Vil du have Wi-Fi i bilen, så er der lavet et specielt Wi-Fi-apparat, som er designet til at sidde i bilen. Den er god at have på lange køreture, hvor du måske ønsker at lytte til musik eller podcast, eller hvor børnene skal underholdes med film på bagsædet.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til de bedste udbyder. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste tjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hold øje med dette, når du køber mobilt bredbånd

Dækning – Det allervigtigste at have øje for, når du skal vælge din udbyder af mobilt bredbånd, det er at tjekke op på, hvor god dennes dækning er i lige præcis det område, hvor du bor. Det kan du nemt gøre ved hjælp af de såkaldte dækningskort, som du finder på hver enkelt udbyders hjemmeside. Befinder du dig ofte andre steder, hvor du regner med at gøre brug af mobilt bredbånd, såsom dit sommerhus, så tjek også gerne op på, hvor god dækningen er her. Ved at tjekke op på dette på forhånd kan du være sikker på at kunne nyde godt af en god og stabil forbindelse, som giver dig ubesværet adgang til både hjemmesider, webshops og apps.

Bindingsperiode – Hos nogle udbydere vil du være bundet i en bestemt periode, for eksempel et halvt år, når du vælger et abonnement på mobilt bredbånd hos dem. Det betyder, at du skal betale til dette abonnement i hele bindingsperioden, også selv om du vælger at tilmelde dig et nyt i mellemtiden. Nogle steder kan du mod betaling af et gebyr få ophævet bindingsperioden. Hvis du er i tvivl om, om mobilt bredbånd er den rette løsning for dig, så vælg gerne et abonnement uden binding, så du nemt kan komme ud af abonnementet og vælge et andet alternativ.

Tilfredshedsgaranti – Nogle udbydere tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at du har mulighed for at få dine penge retur, hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med deres ydelse. Det kan være rart at have i baghovedet, når du tilmelder dig et nyt abonnement.

Kundeservice – Skulle der opstå problemer med dit mobile bredbånd, så er det godt at kunne komme i kontakt med din udbyders kundeservice. Og her er det godt at vide, om de også er tilgængelige efter klokken 16 og i weekenden. Vi vil derfor anbefale dig at tjekke op på åbningstiderne hos den enkelte udbyders kundeservice, så du ved, om du har mulighed for at få fat i dem, hvis du skulle få brug for hjælp. Åbningstiderne i kundeservice er ofte angivet på hver udbyders hjemmeside, og mange steder finder du dem endda på forsiden.

Fordele – Der er kamp om kunderne blandt udbyderne af mobilt bredbånd, og derfor vil flere af dem lokke med forskellige fordele, hvis du vælger lige præcis dem. Det kan for eksempel være rabat på biografbilletter, ligesom der kan være forskellige streamingtjenester inkluderet. Det er værd at have øje for disse fordele, som kan være med til at spare dig for en god mængde penge på den lange bane.


Mobilt Bredbånd - Hold øje med dette, når du køber mobilt bredbånd

Fordele ved mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd udgør et populært valg blandt danskerne, og flere og flere vælger at benytte sig af lige præcis denne type bredbånd. Mange sætter nemlig pris på den frihed, der er forbundet med at kunne komme på nettet, uanset hvor man befinder sig. Internettet tages nemlig i brug, både når vi skal arbejde, når vi skal se vennernes seneste bedrifter på de sociale medier, når vi skal opdateres på dagens nyheder, og når vi skal finde en god opskrift til aftensmaden. Med mobilt bredbånd er der mulighed for at gøre det, uanset hvor man befinder sig. Der er samtidig mulighed for at vælge mellem mange forskellige abonnementer og hastigheder, så du kan finde den løsning, der på bedste vis matcher dine behov. Ud over at kunne gøre brug af mobilt bredbånd uanset hvor du befinder dig, så kan du også gøre brug af det på både stationære og bærbare computere samt på tablets og smartphones.


Ulemper ved mobilt bredbånd

Som med alt andet er der både fordele og ulemper ved mobilt bredbånd. En af ulemperne ved mobilt bredbånd er, at du ikke kan være sikker på, at forbindelsen altid er optimal. Hvis du for eksempel befinder dig langt ude på landet mange kilometer fra den nærmeste storby, så vil forbindelsen ikke altid være helt stabil. En anden ulempe er, at mobilt bredbånd som udgangspunkt egner sig bedst til en enkelt person, da forbindelsen og hastigheden ikke egner sig til, at flere er på på samme tid. Dette kan dog løses med en router, som de fleste udbydere tilbyder enten som tilkøbsløsning, eller som du kan låne af dem gratis.


Mobilt Bredbånd - Ulemper ved mobilt bredbånd

Tjek hastigheden på dit mobile bredbånd

Hvis du allerede nu har mobilt bredbånd, så har du mulighed for at tjekke hastigheden på enten din computer, mobil eller tablet. Inden du tjekker hastigheden, kan du finde et dækningskort på din udbyders hjemmeside, hvor du kan blive klogere på, hvilke hastigheder du kan forvente der, hvor du bor. Når du tjekker hastigheden på dit mobile bredbånd på din mobiltelefon, så er det værd at huske på, at det ikke er alle mobiltelefoner, som har mulighed for at udnytte de forskellige teknologier, og derudover har de forskellige modeller forskellige evner til at opfange og udnytte signalet. Derfor vil din mobiltelefon også være en afgørende faktor i forhold til den hastighed, du oplever. Der er flere forskellige ting, der afgør, hvad hastigheden for mobilt bredbånd er netop nu. For mobilt bredbånd vil hastigheden blandt andet afhænge af, hvor mange brugere der er på nettet på samme tid, afstanden til den nærmeste mast, det terræn, der er mellem dig og masten. For eksempel kan træer have en negativ indvirkning på signalet og dermed hastigheden. Derudover kan det også være afgørende, om du befinder dig udenfor eller indenfor, og hvis sidstnævnte er tilfældet, hvor i bygningen du så befinder dig. Det er alt sammen værd at have øje for, når du tjekker hastigheden på dit mobile bredbånd. Og derfor anbefaler vi også, at du tester hastigheden fra flere forskellige steder i dit hjem og fra flere forskellige placeringer, ligesom det også giver god mening at foretage testen på forskellige tidspunkter af dagen.


Mobilt bredbånd til dit behov

Hos Letfinans har vi specialiseret os i at hjælpe danskerne med at spare penge i deres privatøkonomi, og vi gør det ganske gratis. Du har således mulighed for at sammenligne mobilt bredbånd fra en lang række forskellige udbydere, som alle er samlet på samme side, så du kan danne dig et overblik over både den månedlige og halvårlige pris på abonnementet samt oprettelsesprisen og hastigheden hos den enkelte udbyder. Herefter er det blot op til dig at beslutte, hvilken en af udbyderne du ønsker at benytte dig af. Vi har også gjort det nemt for dig at sortere i de forskellige udbydere efter hastighed og pris, så uanset hvad du vægter højest, når det kommer til valg af mobilt bredbånd, så kan du nemt finde frem til den bedste løsning for dig. Når du har valgt den udbyder, du ønsker at benytte dig af, så trykker du blot på den grønne knap, og så vil du blive ledt direkte til dennes hjemmeside. Det vil altså være hos udbyderen selv, at du tilmelder dig. Med vores ØkonomiTjek har du også mulighed for at sammenligne priser på A-kasser, el og telefonabonnementer. Der kan være mange penge at spare, hvis du tager dig tid til at afsøge markedet og tjekke op på, om der findes billigere løsninger for dig derude, og det er her, vi hos Letfinans kan hjælpe dig godt på vej. Det er ganske gratis og helt uforpligtende at gøre brug af vores tjeneste. Skulle du undervejs blive i tvivl om noget, så har vi dygtige folk siddende i vores kundeservice, som hellere end gerne hjælper dig. Du kan ringe til os på 31 31 90 00, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@letfinans.dk. Vi bestræber os på at besvare alle mails inden for 1-2 hverdage. Og ellers vil vi bare ønske dig held og lykke i jagten på det bedste og billigste mobile bredbånd!

Kilde: Letfinans.dk


De bedste udbydere samlet ét sted

Vi har samlet de bedste udbydere i markedet til dig ét sted – Sammenlign, Vælg og spar penge i dag.

Find udbyder