Loading...

Rejselån - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. på dit rejselån


Kendt fra TV

 • Rejselån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Rejselån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det rejselån der passer dig bedst.

 • Rejselån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om rejselån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • Rejselån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Rejselån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Rejselån altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om rejselån & Letfinans

Læs mere om rejselån herSidst opdateret: 19/08-2023 | Læsetid: 6 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Lån penge til din rejse

Har du kig på en rejse som du ikke selv umiddelbart kan finansiere, har du mulighed for at ansøge om et rejselån gennem Letfinans. Et rejselån er det samme som et forbrugslån eller privatlån, hvor du får stillet et pengebeløb til rådighed af en långiver, som derefter betales tilbage med renter og afdrag over en bestemt løbetid. Hos Letfinans laver du blot én ansøgning, og herefter modtager du flere personlige tilbud fra bankerne, hvor du vælger det bedste og billigste lån.


rejselån - Lån penge til din rejse

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Løbetid, ÅOP og Rente

Løbetid på et lån er den periode, som lånet skal betales tilbage over. Ønsker du at låne penge til din rejse skal du derfor være opmærksom på følgende:.
Går man efter et lån med en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Her spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode, og det gør de månedlige ydelser mindre. Ønsker man derimod at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du oftest også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Ved f.eks. at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne lån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

Renten er den omkostning du betaler långiver for at låne penge til din rejse. Renten udgør en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet.
Renten er baseret på flere faktorer, som f.eks. långivers interne omkostninger mv. Gennem en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt lavere rentesatser.


rejselån - Løbetid, ÅOP og Rente

Hvilke banker er bedst til rejselån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste rejselån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Sammenlign dine lånetilbud

Hvis du overvejer at optage et rejselån, bør du ligeledes altid indhente flere tilbud på lånet og gerne sammenligne dem med hjælp fra en låneberegner. Hos Letfinans laver du kun én ansøgning og får flere personlige tilbud fra bankerne, som du let kan sammenligne, bl.a. med hjælp fra vores låneberegner. Ved sammenligning, skal du være opmærksom på, om vilkårene for lånene er de samme, ikke mindst om lånebeløbet, løbetiden og rente-typen er den samme (fast eller variabel).
Når du ansøger hos Letfinans, vil du få tilsendt dine personlige lånetilbud til en rejse fra bankerne således du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og andre relevante informationer.


rejselån - Sammenlign dine lånetilbud

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Danskerne rejser mere

I takt med priserne på flybilletter er faldet på langt de fleste destinationer over de seneste 10 år, er danskernes rejselyst også vokset. Mulighederne for ferier og rejser er også blevet flere, hvor pakkerejser, charterrejser, storbyferier, all-inclusive hoteller m.m. er blevet mere og mere udbredt. Der er kort sagt et kæmpe udvalg af måder at rejse på og destinationer at rejse til.

Ligeledes er det også blevet mere udbredt at optage lån i forbindelse med sin ferie. Der er en stigende tendens til at danskerne ønsker ferier og rejser til gerne mere eksotiske steder og steder med særlige oplevelser. Tendensen er ligeledes her, at danskerne i højere grad selv sammensætter deres rejser og ferier med booking af hotel, fly og oplevelser. Dette tilskrives i høj grad den øgede digitalisering der er sket på om rådet med f.eks. bookingportaler og AirBnB.

Kilde: Letfinans.dk


Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her