Andelsboliglån - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker.

Lånebeløb 125.000 kr.

10.000 kr. 350.000 kr.

Løbetid 8 år

1 år 12 år

Variabel debitorrente fra kun 4,95%
Laveste månedlig ydelse: 1.691 kr.

Priseksempel: Ved samlet kreditbeløb på 125.000 kr. over 10 år, tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.415 – 2.415 kr. Variabel Debitorrente: 4,95 - 19,99 %. ÅOP: 6,62 – 21,93 %. Saml. kreditomk.: 44.793 – 164.803 kr. Saml. tilbagebet.: 169.793 - 289.803 kr. Stiftelsesomk.: 1.250 - 6.250 kr. Mdl. gebyr: 33-34 kr. Fortrydelsesret: 14 dage. Løbetid 12-144 mdr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Letfinans sender automatisk din låneansøgning til vores bankpartnere – Du modtager flere personlige lånetilbud om andelsboliglån og vælger selv det bedste tilbud.

 • AndelsBoliglån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • AndelsBoliglån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det andelsboliglån der passer dig bedst.

 • AndelsBoliglån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om andelsboliglån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

 
 
 
 
 
5/5
God behandling

Fik god behandling og flere tilbud jeg kunne vælge imellem.

Anna
 
 
 
 
 
4/5
Rigtig fint koncept

Rigtig fint koncept hvor bankerne endelig kommer til at konkurrere om kunderne! Synes Letfinans var hjælpsomme hele vejen igennem forløbet.

Michael Henrik
 
 
 
 
 
5/5
Kan helt sikkert anbefale letfinans

Kan helt sikkert anbefale letfinans.

Kim
 
 
 
 
 
5/5
Hurtigt og nemt!

Hurtigt og nemt!

Pernille

Udsnit af anmeldelser fra Trustpilot, Google og Facebook

1.875 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vi kan også hjælpe dig og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • AndelsBoliglån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • AndelsBoliglån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • AndelsBoliglån altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om andelsboliglån & Letfinans

Læs mere om andelsboliglån her

Mere om andelsboliglån og andelslejlighed

En andelslejlighed eller andelsbolig er en bolig, som er en del af en andelsforening. Når du køber en andelsbolig, betyder det derfor, at du køber dig ind i en andel af foreningen, hvor du har ret til den andelsbolig du har købt, men hvor foreningen formelt set ejer din bolig. Desuden har du andel i foreningens økonomi, f.eks. hvis foreningen optager lån. Dermed forholder det sig anderledes i forhold til en ejerlejlighed, hvor du ejer lejligheden og står på skødet som ejer af lejligheden.

Prisen på andelsboligen fastsættes delvist i andelsforeningen og efter bestemte metoder, hvor værdien af hele foreningen og dermed de enkelte andele i foreningen værdiansættes. Dette adskiller sig igen fra f.eks. ejerlejligheder, som handles efter princippet om udbud og efterspørgsel.

Boligafgift til andelsforeningen

Ved køb af andelslejlighed eller andelsbolig, skal du betale et månedligt beløb til andelsforeningen, som oftest kaldet boligafgift. Boligafgiften går til administration, afdrag på andelsforeningens lån, renovering og vedligehold af fællesarealer. Boligafgiften kan sammenlignes med den husleje du betaler i en lejebolig, men går her til andelsforeningen i stedet for en udlejer.

Kig på andelsforeningen inden du køber

Som i andre foreninger, er der også i en andelsforening en bestyrelse som repræsenterer andelshaverne. Denne bestyrelse varetager foreningens økonomi og drift. Det er derfor vigtigt, at du kigger på foreningens økonomi og drift inden du køber. Hvis foreningen ikke har styr på økonomien og optager ufinansierede eller risikable lån, kan det få stor betydning for din boligydelse, og du kan i værste fald komme til at skulle betale for nogle dyre lån, som du ikke kan komme ud af. Bolius har her en artikel, som beskriver hvordan du kan komme til at hæfte for andelsboligforeningens gæld.

Hvordan låner jeg til en andelslejlighed?

Til forskel fra køb af ejerlejlighed, kan du ikke optage et realkreditlån til køb af din andelslejlighed eller andelsbolig. Dette er fordi andelsboligforeningen ejer boligen, og du kun har brugsret til den.

Det betyder, at du i stedet skal optage et banklån til køb af din andelslejlighed, såfremt du ikke kan købe boligen kontant. Som oftest vil dette lån blive givet på baggrund af pant, som tinglyses i andelsboligen.

Det er en fordel for dig, hvis du afsøger hele markedet for finansiering af andelsboligkøb, da bankerne ofte tilbyder vidt forskellige renter, omkostninger og betingelser. Ligeledes kan der være forskel på om den enkelte bank ønsker at låne dig 95% af købssummen, 80% af købssummen eller f.eks. en blanding hvor 80% af købssummen er til en bestemt rentesats, mens de resterende 20% måske er til en højere rentesats.

Derfor er det vigtigt, at du kigger på renten, rentetypen (variabel eller fast) og ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent).

Letfinans og vores bankpartnere kan hjælpe med f.eks. udbetaling på lån til bolig. Du laver blot én ansøgning, og modtager herefter flere tilbud hvor du vælger det bedste, som passer dig.

Du skal desuden være opmærksom på, om andelsforeningen har krav i deres vedtægter om hvor meget du må belåne din andelsbolig. Inden du optager banklån til finansiering, skal du også have udstedt en erklæring om adkomst fra andelsboligforeningens bestyrelse, der fungerer som et bevis for, at det er dig, som har brugsretten over andelsboligen.

Din foretrukne lånetjeneste

Letfinans vil være danskernes og din foretrukne lånetjeneste. Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste lånetilbud – Let, trygt og sikkert.

Ansøg her