Blog

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Få lavere rente med en medansøger

Vidste du at sandsynligheden for at blive godkendt til et lån med lavere rente stiger hvis du inkluderer en medansøger på din låneansøgning?

Bankerne laver en individuel kreditvurdering af din låneansøgning og kigger blandt andet på hvor længe du har været i dit nuværende job, hvor mange år du har været i din nuværende bank, og om I er to som underskriver på låneaftalen. Dette for at danne sig et overblik over den sikkerhed de har for at lånet bliver betalt tilbage til tiden og terminsbetalingerne overholdt. Hvis banken vurderer at disse væsentlige faktorer peger i retning af, at sandsynligheden for tilbagebetaling er stor, vil banken også tilbyde en lavere rente og derved et billigere lån.

Man kan groft sagt sige, at risikoen afspejler renten og derved også prisen på lånet.

Du kan derfor oftest få et billigere lånetilbud ved at inkludere en medansøger på din låneansøgning, samt blive godkendt til lånetilbud af flere banker.

Hos Letfinans er det nemt at inkludere en medansøger og det tager blot et par minutter ved ansøgning.

Du kan ansøge om lån til alt fra Bil, Bolig, Forbrug, Ferie, Samlelån eller lige hvad du drømmer om her.

Har du spørgsmål til din låneansøgning eller ønsker du mere information om at inkludere en medansøger kan du benytte vores Kundecenter her.

Din foretrukne lånemægler

Letfinans vil være danskernes og din foretrukne lånemægler. Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste lånetilbud – Let, trygt og sikkert.

Ansøg her