Privatlån Loading...

Privatlån - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. på dit privatlån


Kendt fra TV

 • Privatlån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Privatlån modtag flere lån Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det privatlån der passer dig bedst.

 • Privatlån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om privatlån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • Privatlån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Privatlån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Privatlån altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om privatlån & Letfinans

Læs mere om privatlån herSidst opdateret: 18/08-2023 | Læsetid: 26 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Hvad er et privatlån?

Et privatlån er en aftale mellem en långiver/kreditor og en låntager/debitor, hvor långiver stiller et beløb til rådighed for låntager, som låntager skal tilbagebetale efter nærmere aftale. Låntager skal tilbagebetale det lånte beløb samt rente og gebyrer til långiver inden for en nærmere aftalt periode. Dette kendes som terminer, som består af afdrag på lånebeløbet samt renter og gebyrer. Lånetypen er efter annuitets-princippet og dermed også et annuitetslån.

Det er et lån du optager som privatperson og er at sidestille med et banklån eller forbrugslån. Lånet er karakteriseret ved at ydes uden du nødvendigvis skal stille sikkerhed. Der bliver foretaget en kreditvurdering af dig som låntager, for at kunne give dig et lånetilbud med en korrekt rente og passende lånebeløb, som din økonomi kan bære. Dette kan være ved indsendelse af lønsedler og årsopgørelse, kreditalgoritmer eller ved at give midlertidig adgang til e-skat gennem www.skat.dk. Dette er en hurtigere og mere sikker måde, at foretage kreditvurderingen på og det giver øget tryghed for dig der ønsker lånet.

Lån formidlet gennem Letfinans har typisk en løbetid på 12 – 144 måneder (1 – 12 år).

Du kan låne til en lang række formål hos Letfinans. Bl.a.:

 ● Billån
 ● Boliglån
 ● Boligforbedring
 ● Forbrugslån
 ● Privatlån
 ● Rejselån
 ● Samlelån


privatlån - Hvad er et privatlån

Hvad er rente?

Renten er en omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet.
Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. risikoen for långiver på lånet ej bliver tilbagebetalt, långivers interne omkostninger mv. Gennem en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser.

Gennem Letfinans kan du få en rente ned til 3,49%, hvilket kan være billigere sammenlignet med andre låneudbydere på markedet f.eks. indenfor kviklån eller SMS-lån. Ligeledes er ÅOP-delen også lavere sammenlignet med førnævnte lånetyper. Du laver hos os kun en gratis ansøgning, hvor vi indhenter flere tilbud til dig, og du kan ansøge om lån på op til 400.000 kr. Her


Hvad er afdrag?

Når man indgår en låneaftale, skal det lånte beløb betales tilbage igen. Dette sker i forskellige rater, og disse rater kaldes typisk for afdrag. Sammen med betaling af renter og gebyrer udgør dette en termin. Antallet af rater, og dermed terminer, afhænger af løbetiden. Denne kan være 1-12 år. Oftest vil man i forbindelse med oprettelsen af selve lånet, have indgået en aftale om hvor ofte og med hvor store beløb, man betaler sin gæld tilbage. Et afdrag er en delvis betaling af en større gæld. Man betaler som regel afdragene på sin gæld hver d. 1. i måneden.

De typiske afdrag bliver lavet i afdragsordninger, hvor du laver en delvis betaling på din gæld hver måned. Andre typer af afdragsordninger kan eksempelvis aftales med kvartalsvis eller årlig tilbagebetaling.

Uanset, hvor stort eller lille et lån du optager, vil en del af aftalen således indeholde en afdragsordning. Afdragene fastsættes oftest ud fra, hvor meget du og långiver vurderer, du kan betale tilbage ad gangen. Hvis du har en lav indkomst, kan afdragsordningerne aftales til at løbe over længere tid – det vil sige, at dit låns løbetid kan forlænges. Har du en højere indkomst, er det mest fordelagtigt for dig at vælge så kort en løbetid som muligt, da du på denne måde betaler færrest mulige renter og gebyrer hvilket gør det samlede tilbagebetalingsbeløb lavere og dermed lånet billigere.


privatlån - Hvad er afdrag

Hvad er løbetid?

Løbetid på et lån er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Det er den periode hvor du har dine penge til rådighed. Det er også samtidig et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene. Det kan være fra 12 til 144 måneder dvs. 1-12 år.

Går man efter et privatlån med en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode og det gør de månedlige ydelser eller terminer mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld.

Selvom det kan være fristende at vælge lån med en lang løbetid, skal man være opmærksom på, at omkostningerne bliver væsentlig større ved sådanne lån. Du betaler rente af det beløb du har lånt. Jo længere tid du har lånet, jo mere bliver der tilskrevet i renter. Man skal derfor prøve at finde den gyldne mellemvej.


Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet.

ÅOP skal give dig et bedre overblik over de samlede omkostninger der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given udbyder. Men selvom ÅOP kan hjælpe til at give et bedre overblik er det dog også vigtigt at kigge på de lånesituationer hvor ÅOP giver god mening at sammenligne på, og hvor det ikke gør. Hvis man som låntager f.eks. blot ønsker et kviklån, som man har tænkt sig at tilbagebetale efter 30 dage, vil en høj ÅOP ikke nødvendigvis være afgørende, men her kan andre faktorer som f.eks. tilgængelighed og bekvemmelighed være vigtigere. ÅOP er derfor bedst til at sammenligne to lån, hvor løbetiden på lånene er ens og minimum 1 år, og hvor lånebeløbet er det samme.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på dit lån, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. I forbindelse med årsopgørelsen fra Skat vil du derfor have mulighed for at indtaste de omkostninger du har haft til renter på dine lån. Banker og finansieringsselskaber indberetter dog dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst.

Man bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP.

Du kan hos Letfinans få en ÅOP helt ned til 4,68% om året.


privatlån - Hvad er ÅOP

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Hvad er annuitetslån?

Et annuitetslån, er som regel et fastforrentet lån hvor rentedelen af den samlede ydelse, falder over lånets løbetid. Renteandelen falder, da der over løbetiden afdrages løbende, og der betales således renter af et stadig mindre beløb. Ydelsen er fast over hele lånets løbetid, men skifter fra at rentedelen er høj i starten af lånets løbetid til, at afdragene er høje i slutningen af lånets løbetid.

Et annuitetslån kan også være variabelt forrentet. Det har den indvirkning på ydelsen, at forholdet mellem rente- og afdragsdelen kan svinge, alt efter hvorledes den variable rente bevæger sig.

Med lån efter annuitetsprincippet og fast ydelse formidlet af Letfinans, får du et lån, som giver dig tryghed i din økonomi, og hvor du kender dine månedlige betalinger.


Kan jeg fortryde?

I henhold til Kreditaftaleloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret på dit lån. De 14 dage regnes fra den dag låneaftalen trådte i kraft. Ved fortrydelse skal du meddele den långivende bank din fortrydelse skriftligt og tilbagebetale det fulde lånebeløb plus renter inden 30 dage. Banken kan oplyse dig, hvor du retter din skriftlige henvendelse til.

Du kan desuden til enhver tid indfri dit lån helt eller delvist. Dette kan f.eks. være tilfældet med samlelån, hvor du samler alle dine lån uden sikkerhed til et enkelt og billigere lån. Flere og flere danskere benytter sig af samlelån til at indfri mange af deres privatlån, da der kan være besparelser at hente, ligesom ens økonomi bliver mere overskuelig ved kun at skulle betale på et lån.


privatlån - Kan jeg fortryde

Hvilke banker er bedst til privatlån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste privatlån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Indfri dit lån hvis du ønsker

Den type lån som Letfinans formidler, gør det muligt for dig at indfri dit lån enten helt eller delvist. Hvis du føler du har luft i økonomien, kan du altså udbetale hele din tilbageværende restgæld plus påløbne renter. Du skal blot forinden informere den bank eller långiver som du har lånet hos, så du også samtidig kan forhøre dig om den aktuelle restgæld.

De fleste vælger dog at foretage en delvis indfrielse på deres lån også kendt som ekstraordinært afdrag. Det kan være svært at indfri et lån med en restgæld på f.eks. 75.000 kr., men det er måske muligt at foretage et ekstraordinært afdrag udover den månedlige ydelse på f.eks. 15.000 kr.

Det betyder, at restgælden nu er reduceret til 65.000 kr. Fordelen er, at du nu kun betaler renter på 65.000 kr. frem for 75.000 kr., hvilket gør lånet billigere for dig i sidste ende så du på den lange bane sparer penge.

Tag kontakt til din bank eller långiver hvis du ønsker at foretage ekstraordinært afdrag, så du samtidig sikrer dig, at du får en opdateret amortiseringsplan (betalingsplan), hvor der beregnes renter af den lavere restgæld.


Kom af med din dyre gæld

Når du ansøger om privatlån gennem Letfinans, har du mulighed for samtidig at indfri noget af din anden gæld, som måske er dyr for dig. Det gør du gennem et samlelån, som betyder, at du samler dine andre gældsposter i et samlet lån gennem en af de banker, som vi hos Letfinans samarbejder med.

Hvis et samlelån er den rette løsning for dig, så skal du blot oplyse dit formål som samlelån samt angive, hvilke lån du ønsker indfriet eller hvilke, der blot skal indgå i kreditvurderingen. Det er en god idé at samle dyre lån og kreditter som f.eks. dyre forbrugslån, kviklån og dyr kreditkortgæld. Du kan låne op til 400.000 kr. samlet, hvor de 300.000 kr. kan lånes til privat brug, hvad enten det er bolig, bil, forbrug eller noget helt andet. Et samlelån kan være en effektiv vej til at bedre overblik, da du herved kun skal fokusere på en enkelt kreditor. Et samlelån kan spare dig for de gebyrer, du ellers betaler til flere forskellige udbydere, ligesom der er mulighed for at få en mere favorabel rente på dit nye lån. Et samlelån kan derfor være en vej til at øge dit rådighedsbeløb. Vælger du at samle dine privatlån gennem et samlelån hos Letfinans, så vælger du selv, hvor mange og hvilke lån du ønsker at samle, ligesom det også er helt op til dig at vælge, hvor lang en løbetid lånet skal have.

Du skal dog være opmærksom på, at din økonomi skal kunne bære den ekstra omkostning der er forbundet med at optage yderligere gæld.


privatlån - Kom af med din dyre gæld

Letfinans sørger for din tryghed og sikkerhed

Hos Letfinans får du kun personlige lånetilbud fra seriøse banker. Bankerne er kendetegnet ved at være underlagt tilsyn af Finanstilsynet, ligesom Forbrugerombudsmanden også har tilsyn.

De lån, som bankerne tilbyder igennem Letfinans, er alle reguleret af Kreditaftaleloven. Dette sikrer dig som forbruger, da ethvert lån er standardiseret således, at den eneste forskel imellem lånene kan blive omkostningerne. De samlede omkostninger aflæses ud af ÅOP, hvorfor ÅOP er en vigtig målestok for dig som forbruger, når du skal afgøre hvilket lån, du ønsker at optage.

Kreditaftaleloven sikrer dig som forbruger en række standardiserede rettigheder som f.eks. fortrydelsesret.

Dermed er din tryghed og sikkerhed for hvad selve lånet angår den samme ved at vælge lån igennem Letfinans, og fra de banker som vi indhenter tilbud fra, som din tryghed og sikkerhed ved at vælge lån fra din egen bank.

Du ansøger desuden gratis og uforpligtende hos Letfinans.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Er et privatlån gennem Letfinans billigt?

Ja, det kan det være. Hos os laver du nemt og gratis kun en ansøgning, og herefter indhenter vi personlige lånetilbud til dig fra flere banker. Dermed kan du sammenligne bankernes tilbud på en overskuelig måde og udvælge det billigste lån, der passer netop dig. Bankerne og finansieringsselskaberne som samarbejder med Letfinans ved at de er i konkurrence om dig som kunde, hvilket kan være med til at sikre dig så lave omkostninger som muligt. Konkurrence – og Forbrugerstyrelsen anbefaler netop, at du indhenter flere tilbud på dine lån hos enten bankerne selv eller ved at benytte prisportaler på nettet.

Hvor billigt dit lån bliver, afhænger af en konkret kreditvurdering. Som tommelfingerregel vil du blive godkendt til et billigt lån med lav rente, hvis du har en sund økonomi. Hvis du samtidig ansøger sammen med en medansøger/meddebitor, vil dette øge din chance for godkendelse til et billigt lån.


privatlån - Er et privatlån gennem Letfinans billigt

Hvordan får jeg et billigt privatlån?

Udover din ansøgning som Letfinans sætter i konkurrence blandt flere banker, er der en række andre faktorer der spiller ind i hvor billigt dit lån kan blive. Helt overordnet vil du ikke kunne få lån, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitorregistret.

 ● Det tæller især på plussiden hvis du ansøger sammen med en medansøger, da banken dermed får større sikkerhed for det udstedte lån.

 ● Dernæst skal du have fast arbejde, og have haft det igennem længere tid. Jo flere penge du tjener, betyder som regel også, at du kan låne større beløb.

 ● I relation til dit arbejde vil det også være et plus, hvis du er tilmeldt en a-kasse.

 ● Din økonomi skal være sund, forstået således at der er fornuftig balance mellem dine indtægter og udgifter. Det nytter ikke noget, hvis du bruger alle de penge du tjener eller måske mere til. Derfor skal du have et fornuftigt rådighedsbeløb hver måned, og et rådighedsbeløb som kan bære, at du kan betale den månedlige ydelse på det lån du er ved at optage.

 ● Find dit månedlige rådighedsbeløb ved at lægge et holdbart budget, hvor du trækker alle dine faste månedlige omkostninger fra dine månedlige indtægter. Faste omkostninger er bolig (lejeudgift eller udgifter til bank og realkredit), forsikringer, el/vand/varme, månedlige ydelser på andre lån etc.

 ● Det vil også være et plus, hvis du er boligejer. Dermed kan bankerne se, at du ejer et aktiv, der tæller positivt i kreditvurderingen af dig.

 ● Alle ovenstående punkter skal du angive så præcist som muligt i din ansøgning hos os. Vær opmærksom på, at bankerne tjekker dine oplysninger for at se om de er korrekte, f.eks. igennem Skat, Kreditadvarselsregistre og Tinglysningen. Er der uoverensstemmelse imellem de oplysninger du har oplyst i din ansøgning og de oplysninger bankerne får fra offentligheder myndigheder etc., kan din ansøgning om lån blive afvist.


FAQ

Hvad er et privat lån?
Et Privatlån er typisk et lån til dig som privat person, og et lån som du skal underskrive personligt og hæfte personligt for. I modsætning til privatlånet har et lån til en virksomhed typisk nogle andre regler og vilkår, og her vil det i visse tilfælde være virksomheden som hæfter for gælden.
Hvor kan man låne penge privat?
Du kan låne penge som privat person hos mange forskellige långivere og banker - både hos de fysiske banker samt hos de digitale banker.

Du kan også benytte en sammenligningstjeneste som vores, når du ønsker at låne privat og derved få det billigste privatlån.


Beregn dit lån

Når du overvejer at låne penge, skal du forinden se på dit månedlige rådighedsbeløb, ved at udarbejde et budget. Se mere under punktet ”Før du låner”. Har du udarbejdet et retvisende budget, kan du se dit månedlige rådighedsbeløb, som er medbestemmende for, hvor meget du kan låne.

Herefter benytter du blot vores låneberegner, hvor du stiller på lånebeløb og løbetid, for her at kunne se, hvor meget du kan låne. Du kan evt. også benytte vores låneberegner her.

Med låneberegneren har du også mulighed for at sammenligne flere forskellige lånetilbud ved at indtaste oplysninger som lånetype, lånebeløb og rente. På den måde får du et godt sammenligningsgrundlag i form af et overblik over lånevilkårene for de forskellige lån. Når du sammenligner de forskellige lån, så er det ÅOP, du skal have øje for. ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent, og her medregnes både de engangsomkostninger, der er forbundet med stiftelsen af lånet, og det samme er de løbende omkostninger, som hovedsageligt består af renter. ÅOP kan altså være en hjælp til at sætte flere forskellige lån op mod hinanden, selvom deres stiftelsesomkostninger og renter er vidt forskellige. Husk, at når du sammenligner lån, så skal der være tale om lån med samme lånebeløb og løbetid, ligesom samtlige lån skal være med enten fast eller variabel rente. Ved at gøre brug af en låneberegner har du taget et vigtigt skridt på vejen mod at finde det lån, der er billigst for dig at optage.


privatlån - Beregn dit lån

Før du låner

Letfinans og vore bankpartnere anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme).
Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter, som forhøjet varme eller el-regning.

Ved at lægge et budget kan du samtidig se hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Et holdbart budget som skitseret ovenfor sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre, hvor udgifterne løber løbsk.

Ligeledes vil de forskellige låneudbydere har forskellige krav til dig der ønsker at låne penge. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal hos Letfinans opfylde følgende minimumskrav:

 ● Minimum 21 år
 ● Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 ● Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Tjek om du er registreret hos Debitorregistret og hos RKI/Experian


Privatlån til udbetaling af hus

Privatlån til udbetaling af hus kan være en fordel i de tilfælde hvor du ikke har tilstrækkelig opsparing, og derved ønsker at finansiere din udbetaling.

Ved køb af bolig skal du stille med 5-10% af købesummen selv, og låne de resterende 95-90% i form af banklån og realkreditlån. Dette betyder at du på en bolig til 2.000.000,- kr. skal lægge minimum 100.000,- kr. i udbetaling.

En del af disse 100.000,- kr. vil du evt. kunne låne som privatlån og benytte til udbetaling af dit hus.

Det er altid en god idé at finde det billigste privatlån til udbetaling af hus, og vi anbefaler derfor altid at indhente lånetilbud fra flere banker.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her