Loading...

Privatlån - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker.

Lånebeløb 125.000 kr.

10.000 kr. 350.000 kr.

Løbetid 8 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.567 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på Privatlån, og vælge det bedste tilbud.

 • Privatlån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Privatlån modtag flere lån Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det privatlån der passer dig bedst.

 • Privatlån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om privatlån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

4.796 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • Privatlån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Privatlån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Privatlån altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om privatlån & Letfinans

Læs mere om privatlån her

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er en aftale mellem en långiver/kreditor og en låntager/debitor, hvor långiver stiller et beløb til rådighed for låntager, som låntager skal tilbagebetale efter nærmere aftale. Låntager skal tilbagebetale det lånte beløb samt rente og gebyrer til långiver inden for en nærmere aftalt periode. Dette kendes som terminer, som består af afdrag på lånebeløbet samt renter og gebyrer. Lånetypen er efter annuitets-princippet og dermed også et annuitetslån.

Det er et lån du optager som privatperson og er at sidestille med et banklån eller forbrugslån. Lånet er karakteriseret ved at ydes uden du nødvendigvis skal stille sikkerhed. Der bliver foretaget en kreditvurdering af dig som låntager, for at kunne give dig et lånetilbud med en korrekt rente og passende lånebeløb, som din økonomi kan bære. Dette kan være ved indsendelse af lønsedler og årsopgørelse, kreditalgoritmer eller ved at give midlertidig adgang til e-skat gennem www.skat.dk. Dette er en hurtigere og mere sikker måde, at foretage kreditvurderingen på og det giver øget tryghed for dig der ønsker lånet.

Lån formidlet gennem Letfinans har typisk en løbetid på 12 – 144 måneder (1 – 12 år).

Du kan låne til en lang række formål hos Letfinans. Bl.a.:

 ● Billån
 ● Boliglån
 ● Boligforbedring
 ● Forbrugslån
 ● Privatlån
 ● Rejselån
 ● Samlelån

Hvad er rente?

Renten er en omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten er en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet.
Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. risikoen for långiver på lånet ej bliver tilbagebetalt, långivers interne omkostninger mv. Gennem en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser.

Gennem Letfinans kan du få en rente ned til 4,49%, hvilket kan være billigere sammenlignet med andre låneudbydere på markedet f.eks. indenfor kviklån eller SMS-lån. Ligeledes er ÅOP-delen også lavere sammenlignet med førnævnte lånetyper. Du laver hos os kun en gratis ansøgning, hvor vi indhenter flere tilbud til dig, og du kan ansøge om lån på op til 350.000 kr. Her

Hvad er afdrag?

Når man indgår en låneaftale, skal det lånte beløb betales tilbage igen. Dette sker i forskellige rater, og disse rater kaldes typisk for afdrag. Sammen med betaling af renter og gebyrer udgør dette en termin. Antallet af rater, og dermed terminer, afhænger af løbetiden. Denne kan være 1-12 år. Oftest vil man i forbindelse med oprettelsen af selve lånet, have indgået en aftale om hvor ofte og med hvor store beløb, man betaler sin gæld tilbage. Et afdrag er en delvis betaling af en større gæld. Man betaler som regel afdragene på sin gæld hver d. 1. i måneden.

De typiske afdrag bliver lavet i afdragsordninger, hvor du laver en delvis betaling på din gæld hver måned. Andre typer af afdragsordninger kan eksempelvis aftales med kvartalsvis eller årlig tilbagebetaling.

Uanset, hvor stort eller lille et lån du optager, vil en del af aftalen således indeholde en afdragsordning. Afdragene fastsættes oftest ud fra, hvor meget du og långiver vurderer, du kan betale tilbage ad gangen. Hvis du har en lav indkomst, kan afdragsordningerne aftales til at løbe over længere tid – det vil sige, at dit låns løbetid kan forlænges. Har du en højere indkomst, er det mest fordelagtigt for dig at vælge så kort en løbetid som muligt, da du på denne måde betaler færrest mulige renter og gebyrer hvilket gør det samlede tilbagebetalingsbeløb lavere og dermed lånet billigere.

Hvad er løbetid?

Løbetid på et lån er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Det er den periode hvor du har dine penge til rådighed. Det er også samtidig et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene. Det kan være fra 12 til 144 måneder dvs. 1-12 år.

Går man efter et privatlån med en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode og det gør de månedlige ydelser eller terminer mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld.

Selvom det kan være fristende at vælge lån med en lang løbetid, skal man være opmærksom på, at omkostningerne bliver væsentlig større ved sådanne lån. Du betaler rente af det beløb du har lånt. Jo længere tid du har lånet, jo mere bliver der tilskrevet i renter. Man skal derfor prøve at finde den gyldne mellemvej.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet.

ÅOP skal give dig et bedre overblik over de samlede omkostninger der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given udbyder. Men selvom ÅOP kan hjælpe til at give et bedre overblik er det dog også vigtigt at kigge på de lånesituationer hvor ÅOP giver god mening at sammenligne på, og hvor det ikke gør. Hvis man som låntager f.eks. blot ønsker et kviklån, som man har tænkt sig at tilbagebetale efter 30 dage, vil en høj ÅOP ikke nødvendigvis være afgørende, men her kan andre faktorer som f.eks. tilgængelighed og bekvemmelighed være vigtigere.

Du kan få oplyst ÅOP før Skat og ÅOP efter Skat. Forskellen består i om beregningen tager højde for det fradrag du har for renteudgifter på dit lån, hvor udgifterne bliver modregnet din skattepligtige indkomst. I forbindelse med årsopgørelsen fra Skat vil du derfor have mulighed for at indtaste de omkostninger du har haft til renter på dine lån. Banker og finansieringsselskaber indberetter dog dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne dermed automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst.

Man bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP.

Du kan hos Letfinans få en ÅOP helt ned til 5,01% om året.

Hvad er annuitetslån?

Et annuitetslån, er som regel et fastforrentet lån hvor rentedelen af den samlede ydelse, falder over lånets løbetid. Renteandelen falder, da der over løbetiden afdrages løbende, og der betales således renter af et stadig mindre beløb. Ydelsen er fast over hele lånets løbetid, men skifter fra at rentedelen er høj i starten af lånets løbetid til, at afdragene er høje i slutningen af lånets løbetid.

Et annuitetslån kan også være variabelt forrentet. Det har den indvirkning på ydelsen, at forholdet mellem rente- og afdragsdelen kan svinge, alt efter hvorledes den variable rente bevæger sig.

Med lån efter annuitetsprincippet og fast ydelse formidlet af Letfinans, får du et lån, som giver dig tryghed i din økonomi, og hvor du kender dine månedlige betalinger.

Er et privatlån gennem Letfinans billigt?

Ja, det kan det være. Hos os laver du nemt og gratis kun en ansøgning, og herefter indhenter vi personlige lånetilbud til dig fra flere banker. Dermed kan du sammenligne bankernes tilbud på en overskuelig måde og udvælge det billigste lån, der passer netop dig. Bankerne og finansieringsselskaberne som samarbejder med Letfinans ved at de er i konkurrence om dig som kunde, hvilket kan være med til at sikre dig så lave omkostninger som muligt. Konkurrence – og Forbrugerstyrelsen anbefaler netop, at du indhenter flere tilbud på dine lån hos enten bankerne selv eller ved at benytte prisportaler på nettet.

Hvor billigt dit lån bliver, afhænger af en konkret kreditvurdering. Som tommelfingerregel vil du blive godkendt til et billigt lån med lav rente, hvis du har en sund økonomi. Hvis du samtidig ansøger sammen med en medansøger/meddebitor, vil dette øge din chance for godkendelse til et billigt lån.

Før du låner

Letfinans og vore bankpartnere anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme).
Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter, som forhøjet varme eller el-regning.

Ved at lægge et budget kan du samtidig se hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Et holdbart budget som skitseret ovenfor sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre, hvor udgifterne løber løbsk.

Ligeledes vil de forskellige låneudbydere har forskellige krav til dig der ønsker at låne penge. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal hos Letfinans opfylde følgende minimumskrav:

 ● Minimum 18 år
 ● Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
 ● Ingen registrering som dårlig betaler, herunder hos RKI/Experian og Debitorregistret
Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Du kan tjekke, om du skulle være registreret som dårlig betaler hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Din foretrukne lånemægler

Letfinans vil være danskernes og din foretrukne lånemægler. Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste lånetilbud – Let, trygt og sikkert.

Ansøg her