Lån nemt - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker.

Lånebeløb 125.000 kr.

10.000 kr. 350.000 kr.

Løbetid 8 år

1 år 12 år

Variabel debitorrente fra kun 4,95%
Laveste månedlig ydelse: 1.691 kr.

Priseksempel: Ved samlet kreditbeløb på 125.000 kr. over 10 år, tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.415 – 2.415 kr. Variabel Debitorrente: 4,95 - 19,99 %. ÅOP: 6,62 – 21,93 %. Saml. kreditomk.: 44.793 – 164.803 kr. Saml. tilbagebet.: 169.793 - 289.803 kr. Stiftelsesomk.: 1.250 - 6.250 kr. Mdl. gebyr: 33-34 kr. Fortrydelsesret: 14 dage. Løbetid 12-144 mdr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Letfinans sender automatisk din låneansøgning til vores bankpartnere – Du modtager flere personlige lånetilbud og vælger selv det bedste tilbud.

 • Letfinans ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Letfinans modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det lån der passer dig bedst.

 • Letfinans vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om lån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

 
 
 
 
 
5/5
God behandling

Fik god behandling og flere tilbud jeg kunne vælge imellem.

Anna
 
 
 
 
 
4/5
Rigtig fint koncept

Rigtig fint koncept hvor bankerne endelig kommer til at konkurrere om kunderne! Synes Letfinans var hjælpsomme hele vejen igennem forløbet.

Michael Henrik
 
 
 
 
 
5/5
Kan helt sikkert anbefale letfinans

Kan helt sikkert anbefale letfinans.

Kim
 
 
 
 
 
5/5
Hurtigt og nemt!

Hurtigt og nemt!

Pernille

Udsnit af anmeldelser fra Trustpilot, Google og Facebook

1.875 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vi kan også hjælpe dig og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • Letfinans let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Letfinans altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Letfinans altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån & Letfinans

Læs mere om Letfinans her

Hvordan fungerer Letfinans?

Lån penge let og enkelt hos Letfinans – du laver kun èn låneansøgning og lader herefter Letfinans gøre arbejdet for dig med at indhente flere lånetilbud fra flere adu laver kun èn låneansøgningf landets førende banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank og Express Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Når du ansøger hos Letfinans vil du få tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne således du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og andre relevante informationer.

Ansøg nu

Løbetid, rente og ÅOP

Løbetid er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over, og dermed et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene.

Går man efter en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode, og det gør de månedlige ydelser mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigere ude af sin gæld.

Renten er en omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten udgør en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet.
Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. risiko for misligholdelse af lån, långivers interne omkostninger mv. Gennem en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale på dit lån. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser. Letfinans anbefaler derfor, at du ansøger sammen med en medansøger.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Ved f.eks. at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne lån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

ÅOP er derfor blot et regnestykke, som udtrykker de samlede omkostninger forbundet med lånet, og er derfor ikke en årlig omkostning du har på lånet.

Hvad kan jeg låne penge til?

Du kan låne penge nu til en lang række formål hos Letfinans. Bl.a.:

 ● Andelsboliglån
 ● Billån
 ● Boliglån
 ● Boligforbedring
 ● Forbrugslån
 ● Privatlån
 ● Rejselån
 ● Samlelån

Hvad er løbetid?

Løbetid på et lån er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Det er den periode hvor du har dine penge til rådighed. Det er også samtidig et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene. Det kan være fra 12 til 120 måneder dvs. 1-10 år.

Går man efter et privatlån med en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode og det gør de månedlige ydelser eller terminer mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld.

 Selvom det kan være fristende at vælge lån med en lang løbetid, skal man være opmærksom på, at omkostningerne bliver væsentlig større ved sådanne lån. Du betaler rente af det beløb du har lånt. Jo længere tid du har lånet, jo mere bliver der tilskrevet i renter. Man skal derfor prøve at finde den gyldne mellemvej.

Er et privatlån gennem Letfinans billigt?

Ja, det kan det være. Hos os laver du nemt og gratis kun en ansøgning, og herefter indhenter vi personlige lånetilbud til dig fra flere banker. Dermed kan du sammenligne bankernes tilbud på en overskuelig måde og udvælge det billigste lån, der passer netop dig.
Hvor billigt dit lån bliver afhænger af en konkret kreditvurdering. Som tommelfingerregel vil du blive godkendt til et billigt lån med lav rente, hvis du har en sund økonomi. Hvis du samtidig ansøger sammen med en medansøger/meddebitor, vil dette øge din chance for godkendelse til et billigt lån.

Før du låner

Letfinans og vore bankpartnere anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme).
Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter, som forhøjet varme eller el-regning.

Ved at lægge et budget kan du samtidig se hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Et holdbart budget som skitseret ovenfor sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre, hvor udgifterne løber løbsk.

Ligeledes vil de forskellige låneudbydere har forskellige krav til dig der ønsker at optage et privatlån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal hos Letfinans opfylde følgende minimumskrav:

 ● Minimum 18 år
 ● Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
 ● Ingen registrering som dårlig betaler, herunder hos RKI/Experian og Debitorregistret
Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Tjek om du er registreret som dårlig betaler hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Din foretrukne lånetjeneste

Letfinans vil være danskernes og din foretrukne lånetjeneste. Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste lånetilbud – Let, trygt og sikkert.

Ansøg her