Banklån Loading...

Banklån - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. på dit banklån


Kendt fra TV

 • BankLån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • BankLån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det banklån der passer dig bedst.

 • BankLån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om banklån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • BankLån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • BankLån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • BankLån altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om banklån & Letfinans

Læs mere om banklån herSidst opdateret: 14/08-2023 | Læsetid: 16 minutter

Skrevet af: Medstifter, Marc Rossing


Banklån hos Letfinans

Hos Letfinans får du flere personlige tilbud på banklån, når du ansøger. Du laver blot én ansøgning, hvor Letfinans herefter indhenter personlige tilbud på lån fra flere banker. Bankerne er nu i konkurrence om dig som kunde, hvilket kan betyde lavere omkostninger for dig.

Bankerne foretager en kreditvurdering af dig som låntager på baggrund af din ansøgning, for at kunne give dig et lånetilbud med en korrekt rente og passende lånebeløb, som din økonomi kan bære. Som oftest vil du blot skulle give adgang til e-skat gennem www.skat.dk, som er en hurtigere og mere sikker måde, at foretage kreditvurderingen på.

Du kan låne hos Letfinans til bl.a.:

- Andelsboliglån
- Billån
- Boliglån
- Boligforbedring
- Forbrugslån
- Privatlån
- Samlelån

Når man optager et lån, indgår man en aftale med en långiver/kreditor og én selv som låntager/debitor. Du skal tilbagebetale det lånte beløb samt rente og gebyrer til kreditor inden for en nærmere aftalt periode, som kendes som terminer, der består af afdrag på lånebeløbet samt renter og gebyrer.

Et banklån igennem Letfinans og de banker vi samarbejder med er at sidestille med et lån du optager i din egen bank. Bankerne i vores samarbejde udbyder kun lån som er reguleret af Kreditaftaleloven, som sikrer dig som forbruger. Loven sikrer dig bl.a. gennemsigtighed på dit lån, så du kan træffe den bedste beslutning, fortrydelsesret på dit lån, samt mulighed for at indfri lånet før tid.

Du skal derfor hovedsageligt blot kigge på omkostningerne på dit lån, og vælge det billigste, eller det lån, som passer dig bedst.


banklån - Banklån hos Letfinans

Hvad er rente?

Renten er en omkostning du betaler for at låne penge, og beregnes som en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Den baseres på flere faktorer, som f.eks. långivers interne omkostninger, risikoen for lånet ej bliver tilbagebetalt mv. På baggrund af en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser hos bankerne.

En medansøger eller meddebitor indestår for, at låntagers forpligtelse overfor långiver opfyldes, således hvis låntager ikke selv betaler banken, så gør meddebitoren. Dette øger sikkerheden for långiver, hvilket som oftest udmønter sig en bedre kreditvurdering af dig som låntager. Når du ansøger hos Letfinans kan det derfor være en god idé at tilføje en medansøger på din låneansøgning.

Gennem Letfinans kan du få en rente ned til 3,49%, Du laver hos os kun en gratis ansøgning, hvor vi indhenter flere personlige tilbud til dig, og du kan ansøge om lån på op til 400.000 kr. Ønsker du at samle flere af dine lån til ét billigere lån, kan du ansøge om samlelån hos Letfinans for op til 400.000 kr.


banklån - Hvad er rente

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Hvad er afdrag?

Når du indgår en låneaftale med en bank eller finansieringsselskab, skal det lånte beløb betales tilbage igen. Dette sker i flere rater, kaldet for afdrag. Sammen med betaling af renter og gebyrer udgør dette en termin. Antallet af rater afhænger af løbetiden. Denne kan være 1-12 år. Ved de fleste afdragsordninger laver du en delvis betaling på din gæld hver måned. Andre typer af afdragsordninger kan eksempelvis aftales med kvartalsvis eller årlig tilbagebetaling.

Uanset hvor mange penge du låner, vil aftalen indeholde en afdragsordning. Afdragene fastsættes oftest ud fra, hvor meget du og banken vurderer, du kan betale tilbage ad gangen. Letfinans anbefaler at du laver et budget for din økonomi inden du ansøger, så du har et bedre overblik over dine månedlige indtægter og udgifter. Dermed ved du også hvilken månedlig ydelse du kan sidde for, når du ansøger om banklån.

Har du en lav indkomst, kan afdragsordningerne aftales til at løbe over længere tid – dvs. løbetiden på dit lån forlænges. Har du en højere indkomst, er det mest fordelagtigt for dig at vælge så kort en løbetid som muligt, så du betaler færrest mulige renter og gebyrer hvilket gør det samlede tilbagebetalingsbeløb lavere og lånet billigere.


banklån - Hvad er afdrag

Hvad betyder ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet.

ÅOP kan give dig et bedre overblik over de samlede omkostninger der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given bank. Man bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Du kan hos Letfinans få en ÅOP helt ned til 4,68% om året.

Der har været megen debat om ÅOP i Danmark gennem de seneste år, hvor bl.a. de såkaldte kviklån har været udskældte, da de har haft meget høj ÅOP. Det er dog vigtigt at holde sig for øje, at ÅOP kun giver mening at benytte på lånetyper, som f.eks. almindelige banklån, hvor løbetiden er minimum 1 år. Her kan man bruge ÅOP til at sammenligne to lån, som har samme lånebeløb og løbetid.


banklån - Hvad betyder ÅOP

Hvilke banker er bedst til banklån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste banklån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Er det billigt at låne gennem Letfinans?

Ja, det kan det være. Hos os laver du nemt og gratis kun en ansøgning, og herefter indhenter vi personlige lånetilbud til dig fra flere banker. Dermed kan du sammenligne bankernes tilbud på en overskuelig måde og udvælge det billigste lån, der passer netop dig.

En artikel fra Konkurrence og Forbrugerstyrelsen opfordrer netop danskerne til at undersøge, om der kan indhentes billigere tilbud på f.eks. banklån, da markedet for dette ellers vil forblive mindre konkurrencepræget, hvilket ikke er til gavn for dig som kunde.

Hos Letfinans er bankerne netop i konkurrence om dig som kunde, hvilket sikrer dig lavere omkostninger på dit lån. Det er ikke ualmindeligt, at du kan spare adskillige tusinde kroner på dit lån.

Hvor billigt du kan låne afhænger af en kreditvurdering. Som tommelfingerregel vil du blive godkendt til et billigt lån med lav rente, hvis du har en sund økonomi. Hvis du samtidig ansøger sammen med en medansøger/meddebitor, vil dette øge din chance for godkendelse til et billigt lån.


banklån - Er det billigt at låne gennem Letfinans

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Hvordan får jeg et billigt banklån?

Letfinans sætter din ansøgning i konkurrence blandt flere banker, hvilket kan betyde lavere omkostninger for dig. Herudover er der en række andre faktorer der bevirker hvor billigt et banklån du kan få.

 ● Det tæller især som plus, hvis du ansøger sammen med en medansøger, da banken dermed får større sikkerhed for lånet. Derfor anbefaler vi i videst mulige omfang at ansøge sammen med en medansøger.
 ● Du skal have fast arbejde igennem en længere periode. Desuden vil du kunne optage større lån jo mere du tjener.
 ● Det er også et plus, hvis du er tilmeldt en a-kasse.
 ● Det er også et plus, hvis du er boligejer. Din ejerbolig anses for at være et aktiv i bankernes kreditvurdering.
 ● Du skal have god økonomi, hvor der er god balance mellem dine indtægter og udgifter. Derfor skal du have et fornuftigt rådighedsbeløb hver måned, og et rådighedsbeløb som kan bære den månedlige ydelse på det lån du er ved at optage.
 ● Dit månedlige rådighedsbeløb findes ved at lægge et holdbart budget. Budgettet lægges ved at du trækker alle faste månedlige omkostninger fra månedlige indtægter. Faste omkostninger er bl.a. bolig (lejeudgift eller udgifter til bank og realkredit), forsikringer, el/vand/varme, månedlige ydelser på andre lån etc.
 ● Alle ovenstående punkter, samt de andre påkrævede informationer i ansøgningsskemaet, skal du angive så præcist som muligt i din ansøgning hos os. Du skal være opmærksom på, at bankerne tjekker dine oplysninger for at se om de er korrekte, f.eks. igennem Skat, Kreditadvarselsregistre og Tinglysningen.


banklån - Hvordan får jeg et billigt banklån

Lav et budget før du låner

Vore bankpartnere og Letfinans anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Du laver dit budget ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme)

Når du lægger et budget, kan du samtidig se hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Et holdbart budget sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre, hvor udgifterne løber løbsk.

Du skal inden du låner ligeledes være opmærksom på, om der stilles krav til dig som låntager. De forskellige banker har forskellige krav til dig der ønsker at låne penge. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal hos Letfinans opfylde følgende minimumskrav:

- Minimum 21 år
- Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
- Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Tjek om du er registreret hos Debitorregistret og hos RKI/Experian


banklån - Lav et budget før du låner

FAQ

Hvad er renten på et Banklån?
Renten på et banklån kan variere fra bank til bank, og være afhængigt af bankernes endelige kreditvurdering. Typisk ligger et lån i banken uden sikkerhedsstillelse på 4,49% - 25% og det er derfor altid en god ide, at indhente lånetilbud fra flere banker.
Hvad er et Banklån?
Et banklån er et lån du optager i banken - hvad end det gælder fysiske banker eller digitale banker.
Hvordan får man et Banklån?
Du får nemmest et banklån ved at lave en låneansøgning enten direkte i din egen bank eller ved at afsøge markedet gennem en låne sammenligningstjeneste. Ved sidst nævnte får du tilbud fra flere banker og kan herefter selv vælge det billigste lånetilbud.
Kan man forhandle banklån?
Det kan være kompliceret at forhandle banklån, men bestemt ikke umuligt. Ofte har bankerne faste priser, som varierer alt efter kreditvurderingen - men hvis banken ser dig som en god kunde er de også villige til at give dig en god pris og forhandle om banklånet.


Find det bedste banklån med Letfinans

Hos Letfinans tilbyder vi at stå for arbejdet med at indsamle lånetilbud fra flere forskellige udbydere og sende dem direkte til dig, så du kan se dem igennem og udvælge det tilbud, der passer dig bedst. Vi samarbejder med blandt andet Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, og i fremtiden vil flere banker blive knyttet til tjenesten. Ved at samarbejde med nogle af landets bedste banker sikrer vi, at vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige pris på deres banklån. Det tager kun ganske få minutter at udfylde ansøgningen, og i modsætning til lån i din egen bank, så skal du hos os ikke gøre rede for, hvad du planlægger at bruge de lånte penge på. Det er en god idé at have dit NemID klar, når du ansøger, da du skal bruge det til sidst til at verificere, at det er dig, der har lavet låneansøgningen. Du har mulighed for at optage et banklån på mellem 15.000 og 400.000. Dog vil vi foretage en kreditvurdering af dig, og denne vil tage udgangspunkt i dine økonomiske forhold. Denne kreditvurdering vil derfor også være afgørende for, hvor meget du kan låne. Løbetiden står du selv for at fastsætte, så du får mulighed for at afdrage med det beløb, der passer til din økonomi. Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen, så er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi har hjulpet tusindvis af kunder med at finde frem til det bedste og billigste banklån for dem, og vi hjælper også gerne dig.


Banklån fast rente

Banklån fast rente og variabel rente afhænger af om du kan stille sikkerhed for lånet og om banklånet skal benyttes til bolig.

Typisk består et boligkøb af et realkreditlån, og et banklån samt en udbetaling fra køber. Det er muligt at forhandle sig frem til en fast rente, men banken vil typisk tilbyde banklån uden fast rente.

Det er kun banker der er en del af kreditforeninger, som kan tilbyde realkreditlån og de fleste banker der kan tilbyde banklån. Det er derfor altid en god idé at ansøge om lån hos flere banker, når du ønsker banklån med fast rente.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her