Loading...

Banklån - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker.

Start ansøgning  Letfinans ansøgning

Lånebeløb 125.000 kr.

10.000 kr. 350.000 kr.

Løbetid 8 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.567 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på Banklån, og vælge det bedste tilbud.

 • BankLån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • BankLån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det banklån der passer dig bedst.

 • BankLån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om banklån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

9.929 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • BankLån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • BankLån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • BankLån altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om banklån & Letfinans

Læs mere om banklån her

Banklån hos Letfinans

Hos Letfinans får du flere personlige tilbud på banklån, når du ansøger. Du laver blot én ansøgning, hvor Letfinans herefter indhenter personlige tilbud på lån fra flere banker. Bankerne er nu i konkurrence om dig som kunde, hvilket kan betyde lavere omkostninger for dig.

Bankerne foretager en kreditvurdering af dig som låntager på baggrund af din ansøgning, for at kunne give dig et lånetilbud med en korrekt rente og passende lånebeløb, som din økonomi kan bære. Som oftest vil du blot skulle give adgang til e-skat gennem www.skat.dk, som er en hurtigere og mere sikker måde, at foretage kreditvurderingen på.

Du kan låne hos Letfinans til bl.a.:

- Andelsboliglån
- Billån
- Boliglån
- Boligforbedring
- Forbrugslån
- Privatlån
- Samlelån

Når man optager et lån, indgår man en aftale med en långiver/kreditor og én selv som låntager/debitor. Du skal tilbagebetale det lånte beløb samt rente og gebyrer til kreditor inden for en nærmere aftalt periode, som kendes som terminer, der består af afdrag på lånebeløbet samt renter og gebyrer.

Hvad er rente?

Renten er en omkostning du betaler for at låne penge, og beregnes som en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Den baseres på flere faktorer, som f.eks. långivers interne omkostninger, risikoen for lånet ej bliver tilbagebetalt mv. På baggrund af en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser hos bankerne.

En medansøger eller meddebitor indestår for, at låntagers forpligtelse overfor långiver opfyldes, således hvis låntager ikke selv betaler banken, så gør meddebitoren. Dette øger sikkerheden for långiver, hvilket som oftest udmønter sig en bedre kreditvurdering af dig som låntager. Når du ansøger hos Letfinans kan det derfor være en god idé at tilføje en medansøger på din låneansøgning.

Gennem Letfinans kan du få en rente ned til 4,49%, Du laver hos os kun en gratis ansøgning, hvor vi indhenter flere personlige tilbud til dig, og du kan ansøge om lån på op til 350.000 kr.

Hvad er afdrag?

Når du indgår en låneaftale med en bank eller finansieringsselskab, skal det lånte beløb betales tilbage igen. Dette sker i flere rater, kaldet for afdrag. Sammen med betaling af renter og gebyrer udgør dette en termin. Antallet af rater afhænger af løbetiden. Denne kan være 1-12 år. Ved de fleste afdragsordninger laver du en delvis betaling på din gæld hver måned. Andre typer af afdragsordninger kan eksempelvis aftales med kvartalsvis eller årlig tilbagebetaling.

Uanset hvor mange penge du låner, vil aftalen indeholde en afdragsordning. Afdragene fastsættes oftest ud fra, hvor meget du og banken vurderer, du kan betale tilbage ad gangen. Letfinans anbefaler at du laver et budget for din økonomi inden du ansøger, så du har et bedre overblik over dine månedlige indtægter og udgifter. Dermed ved du også hvilken månedlig ydelse du kan sidde for, når du ansøger om banklån.

Har du en lav indkomst, kan afdragsordningerne aftales til at løbe over længere tid – dvs. løbetiden på dit lån forlænges. Har du en højere indkomst, er det mest fordelagtigt for dig at vælge så kort en løbetid som muligt, så du betaler færrest mulige renter og gebyrer hvilket gør det samlede tilbagebetalingsbeløb lavere og lånet billigere.

Hvad betyder åop?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet.

ÅOP kan give dig et bedre overblik over de samlede omkostninger der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given bank. Man bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Du kan hos Letfinans få en ÅOP helt ned til 5,01% om året.

Er det billigt at låne gennem letfinans?

Ja, det kan det være. Hos os laver du nemt og gratis kun en ansøgning, og herefter indhenter vi personlige lånetilbud til dig fra flere banker. Dermed kan du sammenligne bankernes tilbud på en overskuelig måde og udvælge det billigste lån, der passer netop dig.

En artikel fra Konkurrence og Forbrugerstyrelsen opfordrer netop danskerne til at undersøge, om der kan indhentes billigere tilbud på f.eks. banklån, da markedet for dette ellers vil forblive mindre konkurrencepræget, hvilket ikke er til gavn for dig som kunde.

Hos Letfinans er bankerne netop i konkurrence om dig som kunde, hvilket sikrer dig lavere omkostninger på dit lån. Det er ikke ualmindeligt, at du kan spare adskillige tusinde kroner på dit lån.

Hvor billigt du kan låne afhænger af en kreditvurdering. Som tommelfingerregel vil du blive godkendt til et billigt lån med lav rente, hvis du har en sund økonomi. Hvis du samtidig ansøger sammen med en medansøger/meddebitor, vil dette øge din chance for godkendelse til et billigt lån.

Lav et budget før du låner

Vore bankpartnere og Letfinans anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Du laver dit budget ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme)

Når du lægger et budget, kan du samtidig se hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Et holdbart budget sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre, hvor udgifterne løber løbsk.

Du skal inden du låner ligeledes være opmærksom på, om der stilles krav til dig som låntager. De forskellige banker har forskellige krav til dig der ønsker at låne penge. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal hos Letfinans opfylde følgende minimumskrav:

- Minimum 18 år
- Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
- Ingen registrering som dårlig betaler, herunder hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du kan tjekke om du er registreret som dårlig betaler hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her

Din foretrukne lånemægler

Letfinans vil være danskernes og din foretrukne lånemægler. Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste lånetilbud – Let, trygt og sikkert.

Ansøg her