Loading...

Boliglån - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. på dit boliglån


Kendt fra TV

 • boliglån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • boliglån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det boliglån der passer dig bedst.

 • boliglån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om boliglån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • boliglån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • boliglån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • boliglån altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om boliglån & Letfinans

Læs mere om boliglån herSidst opdateret: 10/08-2023 | Læsetid: 13 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Mere om boliglån

Langt de fleste ejerboliger i Danmark bliver købt med finansiering. Helt overordnet findes der 3 typer boliglån til finansiering af egen bolig: Realkreditlån, banklån og andelsboliglån.

Ved køb af hus eller ejerlejlighed kan man finansiere op til 80% af boligkøbet med realkreditlån gennem et realkreditinstitut, 15% med et banklån og de resterende 5% skal egenfinansieres. Tidligere var det muligt at låne til hele købsprisen.

Det skyldes et nyt direktiv, som trådte i kraft d. 1. November 2015, og som betyder, at boligkøbere selv skal stille med 5% af købesummen i form af opsparing eller andre aktiver. Beløbet må ikke fremskaffes ved f.eks. blot at hæve kassekreditten i banken, men skal som udgangspunkt være fremskaffet via opsparing. Uvildige.dk har en artikel om emnet.


boliglån - Mere om boliglån

Hvilke banker er bedst til boliglån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste boliglån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.Realkreditlån

Ligesom på et almindeligt banklån kan et realkreditlån overordnet opdeles i to kategorier: Lån med fast rente eller variabel rente. Med fast rente, er renten fast i hele lånets løbetid. Det giver dig dermed en sikkerhed mod eventuelle rentestigninger i fremtiden, og du ved derfor nøjagtigt hvordan din økonomi omkring realkreditlånet ser ud også flere år ud i tiden.

Ved variabel rente fastsættes renten i en periode ad gangen. Herefter skal du have refinansieret dit lån, hvilket kan betyde, at renten kan være steget som gør dine omkostninger dyrere på lånet. Renten er derfor som regel lavere end på et fastforrentet lån, men usikkerheden er ligeledes større. Ligeledes vil denne type realkreditlån også indeholder højere omkostninger i form af højere bidragssatser. De mest kendte af disse realkreditlån er F1, der skal refinansieres hvert år, eller F5 der skal refinansieres hvert 5. år.


boliglån - Realkreditlån

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.Afdragsfrihed

Ved finansiering af boligkøb er det muligt at opnå afdragsfrihed. Som regel vil du maksimalt kunne opnå 10 års afdragsfrihed. Det betyder, at du i den afdragsfri periode kun betaler rente og bidrag på det lånte beløb, hvilket giver dig en langt billigere månedlig ydelse i perioden.

Når afdragsfriheden er slut, skal du til at afdrage på gælden og samtidig betale renter og bidrag.


boliglån - Afdragsfrihed

Banklån

De sidste 15% af finansiering til boligkøb kommer fra banklån (De resterende 5% skal du selv stille med i egenfinansiering). Banklånet er med variabel rente og dyrere end realkreditlånet, da banken tinglyser 2. prioritetspant i boligen, og dermed står efter realkreditinstituttet i køen til at få penge retur, skulle boligen komme på tvangsauktion. Det er derfor den større usikkerhed for banken, der afspejler sig i den højere rente.


boliglån - Banklån

Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.Inden du låner

Du bør altid afsøge markedet for at finde det billigste lån til boligfinansiering, da der kan være mange penge at spare. Ligeledes anbefaler Letfinans og vore bankpartnere, at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme)

Ved at lægge et budget kan du samtidig se hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og om der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Et holdbart budget som skitseret ovenfor sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre, hvor udgifterne løber løbsk. Er du ikke i stand til at betale dine terminer på dine boliglån, risikerer du at din bolig bliver solgt på tvangsauktion.


boliglån - Inden du låner

Hvad med lejebolig?

I Danmark er det også almindeligt at leje sin bolig. Leje af bolig giver især mening hvis din økonomi ikke er til at købe egen bolig. Dette kan f.eks. gøre sig gældende i de større byer, hvor priserne på ejerboliger de seneste år er steget meget. Lejepriserne her kan også her være steget, men ofte er lejeboliger prisreguleret, så de som oftest er billigere end køb af boligen - dog med undtagelse af nybyggeri, hvor der er fri markedsleje.

Når du lejer din bolig skal du lave en udbetaling som består af depositum på mellem 2-4 måneders husleje, og samtidig betale 1 måneds leje forud. Dvs. du inden indflytning skal indbetale mellem 3-5 måneders husleje til udlejer. Depositum vil dog være noget du får retur når du fraflytter dog fratrukket evt. istandsættelse.

I de større byer som København og Århus ser man ofte husleje for en almindelig 3-værelses i nybyggeri på mellem 10 – 17.000 Kr. Dermed kan du komme ud for at skulle stille med op til 85.000 Kr. inden indflytning.

Letfinans kan hjælpe dig med udbetaling til lejebolig. Du ansøger nemt og gratis kun ét sted, og vi sørger for at du får flere personlige tilbud fra bankerne, så du undgår at betale for meget for dit boliglån. Du ansøger her.

Kilde: Letfinans.dk


Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her