Loading...

Forbrugslån - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker.

Lånebeløb 125.000 kr.

10.000 kr. 350.000 kr.

Løbetid 8 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.546 kr.

Priseksempel: Ved samlet kreditbeløb på 125.000 kr. over 10 år, tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.282 – 2.394 kr. Variabel Debitorrente: 3,55 - 19,95 %. ÅOP: 4,36 – 21,62 %. Saml. kreditomk.: 28.821 – 162.268 kr. Saml. tilbagebet.: 153.821 - 287.268 kr. Stiftelsesomk.: 1.250 – 4.500 kr. Mdl. gebyr: 33-34 kr. Fortrydelsesret: 14 dage. Løbetid 12-144 mdr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på Forbrugslån, og vælge det bedste tilbud.

 • forbrugslån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • forbrugslån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det forbrugslån der passer dig bedst.

 • forbrugslån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om forbrugslån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

3.663 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • forbrugslån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • forbrugslån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • forbrugslån altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om forbrugslån & Letfinans

Læs mere om forbrugslån her

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er en aftale mellem en långiver (kreditor) og en låntager (debitor), hvor långiver stiller et beløb til rådighed for låntager, som låntager skal tilbagebetale. Lånetypen kendes også som privatlån og banklån, men kan også dække over f.eks. billån og rejselån. Låntager skal tilbagebetale lånebeløbet samt rente og gebyrer til långiver inden for en nærmere aftalt periode. Dette kendes som terminer, som består af afdrag på lånebeløbet samt renter og gebyrer. Lånet kendes også som et annuitetslån.

Lånet er karakteriseret ved at ydes uden du nødvendigvis skal stille sikkerhed. Der bliver foretaget en kreditvurdering af dig som låntager, for at kunne give dig et lånetilbud med en korrekt rente og passende lånebeløb, som din økonomi kan bære. Dette kan være ved indsendelse af lønsedler og årsopgørelse, kreditalgoritmer eller ved at give midlertidig adgang til e-skat gennem www.skat.dk. Dette er en hurtigere og mere sikker måde, at foretage kreditvurderingen på og det giver øget tryghed for dig der ønsker lånet.

Lån formidlet gennem Letfinans har typisk en løbetid på 12 – 144 måneder (1 – 12 år).

Du kan få lån til en lang række formål hos Letfinans. Bl.a.:

 ● Andelsboliglån
 ● Billån
 ● Boliglån
 ● Boligforbedring
 ● Forbrugslån
 ● Privatlån
 ● Rejselån
 ● Samlelån

Hvad er rente?

Renten er en omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten udgør en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. 
Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. risikoen for långiver på lånet ej bliver tilbagebetalt, långivers interne omkostninger mv. Gennem en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser.

En medansøger eller meddebitor indestår for, at låntagers forpligtelse overfor långiver opfyldes, således at hvis låntager ikke selv betaler långiver, så gør meddebitoren. Dette øger sikkerheden for långiver, hvilket som oftest giver udslag i en bedre kreditvurdering af dig som låntager.

Du får som låntager fradrag for dine renteudgifter i forbindelse med forbrugslån. Det betyder, at omkostningerne til renter kan du trække fra i din skattepligtige indkomst. I forbindelse med årsopgørelsen fra Skat vil du derfor have mulighed for at indtaste de omkostninger du har haft til renter på dine lån. De fleste banker og finansieringsselskaber indberetter dog dine udgifter automatisk til Skat, og du behøver derfor ikke foretage dig yderligere, da omkostningerne automatisk bliver modregnet din skattepligtige indkomst.

Gennem Letfinans kan du få en rente ned til 4,49%, hvilket kan være billigere sammenlignet med andre låneudbydere på markedet.
Du laver hos os kun en gratis ansøgning, hvor vi indhenter flere tilbud til dig, og du kan ansøge om lån på op til 350.000 kr. Her

Hvad er afdrag?

Når man indgår en låneaftale, skal det lånte beløb betales tilbage igen. Dette sker i forskellige rater også kaldet afdrag. Sammen med betaling af renter og gebyrer udgør dette en termin. Antallet af rater, og dermed terminer, afhænger af løbetiden. F.eks. 12-144 måneder. Oftest vil man i forbindelse med oprettelsen af selve lånet, have indgået en aftale om, hvor ofte og med hvor store beløb man betaler sin gæld tilbage. Et afdrag er en delvis betaling af en større gæld. Man betaler som regel afdragene på sin gæld hver d. 1. i måneden. 

Uanset, hvor stort eller lille et lån du optager, vil en del af aftalen således indeholde en afdragsordning. Afdragene fastsættes oftest ud fra, hvor meget du og långiver vurderer, du kan betale tilbage ad gangen. Hvis du har en lav indkomst, kan afdragsordningerne aftales til at løbe over længere tid – det vil sige, at dit låns løbetid kan forlænges. Har du en højere indkomst, er det mest fordelagtigt for dig at vælge så kort en løbetid som muligt, da du på denne måde betaler færrest mulige renter og gebyrer hvilket gør det samlede tilbagebetalingsbeløb lavere og dermed lånet billigere.

Hvad er løbetid?

Løbetid på et lån er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Det er den periode hvor du har dine penge til rådighed. Det er også samtidig et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene. Det kan være fra 12 til 144 måneder dvs. 1-12 år.

Går man efter et forbrugslån med en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode og det gør de månedlige ydelser eller terminer mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld.

Det kan være fristende at vælge lån med en lang løbetid, men man skal være opmærksom på, at omkostningerne bliver væsentlig større ved sådanne lån. Du betaler rente af det beløb du har lånt. Jo længere tid du har lånet, jo mere bliver der tilskrevet i renter.

Derfor handler det om at finde den gyldne mellemvej.

Hvad er annuitetslån?

Et annuitetslån, er som regel et fastforrentet lån hvor rentedelen af den samlede ydelse, falder over lånets løbetid. Renteandelen falder, da der over løbetiden afdrages løbende, og der betales således renter af et stadig mindre beløb. Ydelsen er fast over hele lånets løbetid, men skifter fra at rentedelen er høj i starten af lånets løbetid til, at afdragene er høje i slutningen af lånets løbetid.

Et annuitetslån kan også være variabelt forrentet. Det har den indvirkning på ydelsen, at forholdet mellem rente- og afdragsdelen kan svinge, alt efter hvorledes den variable rente bevæger sig.

Med lån efter annuitetsprincippet og fast ydelse formidlet af Letfinans, får du et lån, som giver dig tryghed i din økonomi, og hvor du kender dine månedlige betalinger.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet.

ÅOP giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given udbyder. Men selvom ÅOP kan hjælpe til at give et bedre overblik, er det dog også vigtigt at kigge på de lånesituationer hvor ÅOP giver god mening at sammenligne på, og hvor det ikke gør. Hvis man som låntager f.eks. blot ønsker et kviklån, som man har tænkt sig at tilbagebetale efter 30 dage, vil en høj ÅOP ikke nødvendigvis være afgørende, men her kan f.eks. tilgængelighed og bekvemmelighed være vigtigere.

Man bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP. Vær opmærksom på, at ÅOP ikke er en procentvis omkostning du skal betale på lånet årligt, men blot er et regnestykke der skal gøre nemmere at se det samlede billede af omkostningerne på lånet.

Du kan hos Letfinans få en ÅOP helt ned til 5,01% om året.

Er et forbrugslån gennem Letfinans billigt?

Det kan det være. Hos os laver du nemt og gratis kun en ansøgning, og herefter indhenter vi personlige lånetilbud til dig fra flere banker. Dermed kan du sammenligne bankernes tilbud på en overskuelig måde og udvælge det billigste lån, der passer netop dig.

Bankerne ved de er i konkurrence om dig som kunde, og dette sikrer dig lavere omkostninger.
Konkurrence – og Forbrugerstyrelsen anbefaler netop danskerne at afsøge markedet, når de ønsker at låne.

Hvor billigt dit lån bliver afhænger af en konkret kreditvurdering. Hovedsageligt vil du blive godkendt til et billigt lån med lav rente, hvis du har en sund økonomi, og f.eks. har aktiver i form af f.eks. ejerbolig. Hvis du samtidig ansøger sammen med en medansøger/meddebitor, vil dette øge din chance for godkendelse til et billigt lån.

Før du låner

Letfinans og vore bankpartnere anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme).
Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter, som forhøjet varme eller el-regning.

Ved at lægge et budget kan du samtidig se hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og om der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Et holdbart budget som skitseret ovenfor sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre.

Vær desuden opmærksom på, at der kan være visse krav til dig som låntager. De forskellige låneudbydere har forskellige krav til dig der ønsker at optage lån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Hos Letfinans skal du opfylde disse minimumskrav:

 ● Minimum 18 år
 ● Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
 ● Ingen registrering som dårlig betaler, herunder hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Tjek om du er registreret som dårlig betaler hos Debitorregistret her, og hos RKI/Experian her.

Din foretrukne lånemægler

Letfinans vil være danskernes og din foretrukne lånemægler. Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste lånetilbud – Let, trygt og sikkert.

Ansøg her