Billig lån Loading...

Billig lån - Få bedste tilbud fra flere banker med én ansøgning

Vi er en af Danmarks største låneformidlere - lån trygt til dine drømme her

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Start ansøgning  privatlån ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

15.000 kr.    400.000 kr.

Løbetid 12 år

1 år 15 år

Forventet månedlig ydelse* 1.557 kr.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Bankpartnere

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Gør som over 100.000 danskere - Spar 11.723,- kr. årligt i gns. med et billig lån


Kendt fra TV

 • Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det billigste lån der passer dig bedst.

 • Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om billig lån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

100.000 danskere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste tilbud på Privatlån, Boliglån, Forsikring & Erhvervslån - Det er altid gratis og uforpligtende, og du sparer både tid og penge.

Ansøg her
 • Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Vi er en e-mærket dansk tjeneste, og dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billig lån & Letfinans

Læs mere om billig lån her



Sidst opdateret: 11/08-2023 | Læsetid: 35 minutter

Skrevet af: Medstifter, Peter Rossing


Find et billigt lån med Letfinans

Hos Letfinans kan du hurtigt og nemt finde et billigt lån – du laver kun èn låneansøgning og lader herefter Letfinans gøre arbejdet for dig med at indhente flere lånetilbud fra flere forskellige banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste og billigste lånetilbud i løbet af få minutter.

Bankerne i vores samarbejde ved, at de er i direkte konkurrence om dig som kunde, hvilket betyder, at bankerne vil forsøge at give dig så gode lånetilbud som muligt. Dette kan være med til at sikre, at du som kunde gennem Letfinans kan få billig lån

Når du ansøger hos Letfinans vil du få tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne, således at du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og andre relevante informationer. Ved hjælp af de informationer kan du hurtigt finde frem til det billigste lån. Vil du vide mere om billig lån? Så finder du en grundig gennemgang af de forskellige begreber nedenfor, ligesom du kan blive klogere på, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du ønsker at optage et billigt lån.

Ansøg nu


billig lån - Find et billigt lån med Letfinans

Hvordan får jeg et billigt lån?

Udover at Letfinans sætter din ansøgning i konkurrence blandt flere banker, er der en række andre faktorer der spiller ind på, hvor billigt et lån du kan få. Vær desuden opmærksom på, at du ikke vil kunne optage lån, hvis du er registreret som dårlig betaler i et skyldnerregister som RKI eller Debitorregistret. Nedenfor kan du se nogle af forudsætningerne for, at du kan optage et billigt lån.

 ● Det tæller især på plussiden, hvis du ansøger sammen med en medansøger, da banken dermed får større sikkerhed for det udstedte lån, og du kan få en lavere rente og dermed et billigere lån. Letfinans anbefaler derfor i videst mulige omfang at ansøge sammen med en medansøger.
 ● Du skal have fast arbejde igennem længere tid. Jo mere du tjener, desto større lån vil du kunne optage.
 ● I relation til dit arbejde er det også et plus, hvis du er tilmeldt en a-kasse. Det sikrer, at du kan få statslig støtte, hvis du skulle blive opsagt på dit job, og at du dermed stadig kan betale af på lånet, hvis du skulle blive arbejdsløs.
 ● Det er også et plus, hvis du er boligejer. Ejer du din bolig, ejer du et aktiv, som tæller positivt i bankernes vurdering af din ansøgning. At eje en bolig er dermed et godt skridt på vejen mod et billigt lån.
 ● Du skal have sund økonomi, hvor du har god balance mellem dine indtægter og udgifter. Derfor skal du have et fornuftigt rådighedsbeløb hver måned, og et rådighedsbeløb som kan bære, at du kan betale den månedlige ydelse på det lån, du er ved at optage.
 ● Du finder dit månedlige rådighedsbeløb ved at lægge et holdbart budget. Budgettet lægger du ved, at du trækker alle dine faste månedlige omkostninger fra dine månedlige indtægter. Faste omkostninger er bl.a. bolig (lejeudgift eller udgifter til bank og realkredit), forsikringer, el/vand/varme, månedlige ydelser på andre lån etc.
 ●  Alle ovenstående punkter, samt de andre påkrævede informationer i ansøgningsskemaet, skal du angive så præcist som muligt i din ansøgning hos os. Du skal være opmærksom på, at bankerne tjekker dine oplysninger for at se om de er korrekte, f.eks. igennem Skat, Kreditadvarselsregistre og Tinglysningen. Hvis der er uoverensstemmelse imellem de oplysninger du har oplyst i din ansøgning og de oplysninger bankerne får fra offentligheder myndigheder etc., kan du risikere, at din låneansøgning bliver afvist. Hvis du søger en uddybning på nogle af de ovenstående punkter, så kan du læse meget mere om forudsætningerne for at kunne optage et billigt lån i afsnittene nedenfor.

Ansøg nu


Billigt lån til bolig og boligforbedring

Står du over for at skulle købe ny bolig, så vil det med stor sandsynlighed være nødvendigt for dig at optage et lån for at kunne finansiere købet. Og her ønsker du selvfølgelig at finde et så billigt lån som muligt. Det er blevet lettere at låne penge, og der er derfor også mange, der vil tilbyde dig et billigt lån, og jagten på et billigt lån kan ende med at blive en uoverskuelig proces. Hos Letfinans kan vi hjælpe dig med at gennemskue markedet og finde frem til det billigste lån. Du skal kun bruge de to minutter, det tager at udfylde ansøgningen, og så indsamler vi en række lånetilbud fra forskellige banker, så du kan finde det billigste lån for dig. Ved at afsøge markedet har du mulighed for at optage et billigt lån, som kan spare dig for tusindvis af kroner på den lange bane sammenlignet med et langt dyrere lån.

Når du er på udkig efter et billigt lån til køb af ny bolig, så bør du vide, at du selv skal kunne lægge 5% af boligens pris. Din opsparing er derfor afgørende for, hvor mange penge du kan låne. Vil du optage et billigt lån til køb af ny bolig eller til forbedring af din nuværende, så bør du kigge på etableringsomkostningerne, rentesatsen, ÅOP og lånets løbetid. Disse faktorer er alle afgørende for, hvor billigt et lån du kan få. Har du brug for at låne penge til at optimere boligen med et nyt tag, en ny altan eller noget helt tredje? Så fungerer ansøgningsproceduren hos Letfinans på præcis samme måde. Du angiver blot, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor lang løbetiden på lånet skal være, og så kvitterer vi med en række forslag, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de forskellige låneudbydere og finde det billigste lån. Gennem Letfinans kan du låne fra 15.000 kroner og helt op til 400.000 kroner.


Billigt lån til forbrug

Et forbrugslån er, som navnet antyder, øremærket til forbrug af den ene eller anden slags. Denne type lån giver dig stor fleksibilitet, idet du selv bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Når du ansøger om et forbrugslån, så vil det som oftest ikke blive påkrævet af dig at angive, hvad pengene skal bruges til, og det står dig således frit for, om du ønsker at bruge de lånte penge til en ny bil, en opvaskemaskine eller måske en rejse til sydligere himmelstrøg. Da pengene ikke er øremærket noget specifikt, kan du også vælge at dele lånebeløbet op og lade det finansiere flere forskellige ting. Vælger du at ansøge om lån gennem Letfinans, så skal du heller ikke her ikke angive, hvad du planlægger at bruge de lånte penge til.

Der er gennem de senere år kommet flere låneudbydere på markedet, og det har skærpet konkurrencen på markedet. Så hvorfor ikke lade bankerne konkurrere om dig? Ved at udfylde en ansøgning her hos Letfinans kan du hurtigt og nemt få tilbud fra en række banker og finde frem til et billigt lån til dit forbrug. Det vil altid koste penge at låne penge, men hvorfor ikke vælge det billigste lån på markedet og dermed spare penge på renter og andre gebyrer forbundet med dit lån? Hos Letfinans vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde frem til det billigste lån og den bedste løsning for dig. Også hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen anbefaler de danskerne at afsøge markedet, inden de går ud og låner penge. Det kan du gøre på enkel vis ved at lade Letfinans indhente lånetilbud fra en række forskellige banker, så du let og hurtigt kan danne dig et overblik og finde et billigt lån, der passer dig. Det er helt gratis at ansøge om lån gennem Letfinans, og du slipper for besværet med at indhente tilbud fra flere forskellige låneudbydere. I stedet får du dem sendt direkte til din indbakke, hvor du i ro og mag kan sætte dem op imod hinanden og udvælge den bedste løsning for dig.


billig lån - Hvordan får jeg et billigt lån

Billig lån – Kviklån eller via banken?

Når du vil optage et billigt lån, så vil du blive stillet over for valget mellem at optage et kviklån, som optages online, og et lån via en bank. Et kviklån er den hurtige løsning på flere måder: Det er hurtigt at optage, idet ansøgningsprocessen er meget kort, og ofte vil pengene stå på kontoen inden for få dage. Løbetiden på denne type lån vil ofte være meget kort – typisk under tre måneder. Ofte er det finansieringsselskaber, der står for at låne penge ud gennem kviklån. Mange lader sig friste af et kviklån, da de tænker, at de her får et billigt lån, som de hurtigt er ude af igen. Men mange kviklån ser billigere ud, end det egentlig er. For eksempel kan et kviklån være omkostningsfrit i 30 dage, men bliver det ikke betalt til tiden, så kan der komme dyre gebyrer på det ellers billige lån. Netop fordi kviklån er så nemme at optage, så begynder mange at optage det ene lån efter det andet, men når det så ikke er muligt at betale de lånte penge til terminerne, så skal der optages nye lån for at finansiere de gamle – og det er en meget skidt spiral at komme ind i. På grund af den korte løbetid vil renten på kviklån ofte være meget høje, og på den måde kan det, der ved første øjekast virker som et billigt lån og en nem vej til hurtige penge, ende med at koste dig meget dyrt.

Hos Letfinans samarbejder vi med etablerede banker såsom Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, og vælger du at sammenligne lån hos os, så vil du udelukkende få tilbud fra banker med mindst mulig løbetid på et år. Det er med til at minimere risikoen for, at du ender med at optage et lån, som du i sidste ende ikke er i stand til at tilbagebetale. Samtidig vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig, hvilket også er din sikkerhed for, at der er et økonomisk godt grundlag for at optage et lån. Søger du et billigt lån, så vil vi hos Letfinans altid anbefale dig at låne gennem en bank, da du får fuld gennemsigtighed og en lavere rente, end finansieringsselskaberne, der står for kviklån, kan tilbyde.


Billig lån – lån med en medansøger

Hvis du ønsker at optage et så billigt lån som muligt, så kan et lån med en medansøger være vejen frem. Når du låner sammen med en anden, så er der god chance for, at långiveren vil kunne give en lavere rente, og dermed får du et billigere lån. Når du låner med en medansøger, så har du samtidig en ekstra sikkerhed og dermed bedre muligheder for at få betalt lånet tilbage, hvis du skulle ende i en dårlig økonomisk situation såsom en fyring eller en stor, uforudset regning. Din medansøger kan som udgangspunkt være hvem som helst, men da pengesager let kan skabe splid mellem mennesker, vil det klart være at foretrække at vælge en ven eller et familiemedlem, som du stoler på.

Når I er to om lånet, mindskes den risiko, som låneudbyderen løber ved at låne jer penge, og det vil, som sagt, ofte blive belønnet med en lavere rente. Hvis du ønsker et billigt lån, så kan du med fordel overveje et lån med en medansøger. Udfylder du en ansøgning her hos Letfinans, så er det let at inkludere en medansøger i denne og dermed forbedre muligheden for et billigt lån. En medansøger fungerer også som en sikkerhed for, at de lånte penge bliver tilbagebetalt. Skulle du pludselig blive opsagt fra arbejdet eller stå med en stor uventet regning, så kan din medansøger betale af på lånet, indtil du er på økonomisk fode igen. Den eneste ulempe ved at optage et billigt lån med en medansøger er, at denne løber en risiko. Netop derfor er det vigtigt at have en medansøger, som du stoler fuldt og fast på, og at denne tillid også er gengældt. Derfor er det også helt essentielt, at I har en helt klar aftale med hinanden, inden I underskriver låneaftalen. Er du og din medansøger helt enige omkring forholdende for lånet, så er et lån med en medansøger en effektiv vej mod et billigt lån.


billig lån - Billig lån – lån med en medansøger

Find nogle af de mest populære låneformål her

Samlelån

Her kan du samlelån flere lån til et enkelt samlelån eller refinansiere et enkelt lån til et billigere lån med lavere rente.

Ansøg gratis og uforpligtende om samlelån herunder og se hvad du kan spare i dag.

Lån Penge

Lån til bil, bolig, samlelån, ferie eller lige hvad du drømmer om. Vi sender din ansøgning ud til flere banker, så du kan se hvor der billigst for dig at låne penge.

Ansøg på 5 minutter herunder og se dine lånetilbud.

Billån

Lad os gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste billån. Lånet er uden sikkerhed, så du sparer tinglysnings omkostningerne og får pengene direkte på din Nemkonto.

Ansøg gratis i dag og gør drømmen om ny bil til virkelighed herunder.

Erhvervslån

Lån til vækst, drift, udstyr, lager, byggeprojekter eller lige hvad din virksomhed har brug for. Renten starter fra 4% og du kan låne helt op til 10 mio. kr.

Ansøg gratis og uforpligtende om erhvervslån herunder.



Hvad afgør, om jeg kan få et billigt lån?

Det er særligt din økonomi, der er afgørende for, hvor billigt et lån du kan få. Forud for at du kan optage et billigt lån, vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig. Kreditvurderingen beror på mange forskellige faktorer såsom din løn, dine faste udgifter og dit månedlige rådighedsbeløb. Derudover kan der også blive set på din alder og dit uddannelsesniveau ved en kreditvurdering. Med andre ord: Har du en gennemgående sund økonomi, så er der gode muligheder for at få et billigt lån, da långiveren i så fald vil være mere villig til at tilbyde dig en lav rente og dermed et billigere lån.

Når du søger et billigt lån, så er det også værd at sætte sig grundigt ind i de to typer af lån: det sikrede lån og det usikrede lån. Ved et sikret lån bliver der stillet en sikkerhed i form af et aktiv. Dette aktiv kan for eksempel være en bolig eller en bil. Aktivet fungerer som en sikkerhed for, at lånet bliver betalt tilbage. Skulle debitor ikke være i stand til at tilbagebetale de lånte penge, så kan kreditor kræve, at aktivet bliver solgt, så pengene fra dette salg kan bruges til at dække lånet delvist eller helt. Idet långiveren får stillet en sikkerhed for, at de lånte penge bliver betalt tilbage, så kan denne kvittere med en lavere rente og ÅOP – og altså dermed et billigere lån. Ønsker du at optage et billigt lån, er det derfor værd at kigge ind i, om det er muligt for dig at optage et sikret lån. Det er dog ikke alle, der er berettiget til et sikret lån. Denne lånetype kræver, at du har et aktiv, du kan stille som sikkerhed, og så skal du også have en sund økonomi for at blive godkendt til denne type lån. Har du ikke mulighed for at optage et sikret lån, så kan du vælge et usikret lån.

Usikrede lån kræver ikke, at der bliver stillet et aktiv som sikkerhed, og det gør også, at du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Et usikret lån vil ikke være et lige så billigt lån, som et sikret lån, men du har stadig rig mulighed for at vælge mellem flere forskellige udbydere af usikrede lån og dermed sikre dig det billigste lån af denne type. Har du brug for hjælp til at finde et billigt lån, hvor du ikke skal stille et aktiv som sikkerhed, så kan vi hos Letfinans hjælpe dig med at indhente tilbud fra en række banker. På den måde kan du lade bankerne konkurrere om dig og selv finde frem til et billigt lån, du ønsker at optage. Det er helt gratis at benytte vores tjeneste, og det står dig frit for om du vil benytte dig af lånetilbuddene eller ej.


Billig lån – find det med tre enkle trin

Har du først besluttet dig for at låne penge, så vil du med garanti gerne finde et så billigt lån som muligt. Det kan være svært at danne sig et overblik i det store antal af kreditorer og de mange muligheder, der i dag findes for at optage lån både hos bankerne og over nettet. Her får du tre enkle trin, der kan gøre det nemmere at skabe sig et overblik i junglen af långivere, og som kan være med til at sikre dig et billigt lån.

1. Først og fremmest bør du sætte lidt tid af til at fastlægge og afgrænse dine lånebehov. Her kan du gøre dig nogle tanker om, hvad pengene skal bruges til, og hvor mange penge der skal bruges til at finansiere dette. I denne første fase bør du også skabe dig et overblik over din økonomi, hvor du kan regne lidt på, hvor mange penge du har mulighed for at tilbagebetale pr. måned og dermed hvor lang en løbetid, du ønsker at dit lån skal have. Her kan du med fordel finde frem til dit rådighedsbeløb, som du finder ved at trække dine faste udgifter fra dine indtægter. Vi anbefaler at du benytter vores gratis låneberegner og gratis budgetskema til dette. Selvom du har fundet et billigt lån, som kan finansiere det, du går og drømmer om, så skal du stadig kunne finde penge til at afdrage på det billige lån hver eneste måned. Ellers kan det billige lån ende med at koste dig dyrt i form af de rykkergebyrer og gældsrenter, som kan blive lagt oven i lånet, hvis du ikke er i stand til at betale af på det.

2. Når du har dannet dig et overblik over din økonomi og fastsat lånebeløb og løbetid på dit ønskede lån, så er andet skridt på vejen mod et billigt lån at afsøge markedet grundigt. Det kan du få hjælp til her hos Letfinans. Du skal blot bruge få minutter på at udfylde en ansøgning og sende den til os, og så sender vi dig en række tilbud fra nogle af landets førende banker. Herefter kan du læne dig tilbage og i ro og mag og finde frem til et billigt lån, som passer dig og dine økonomiske forhold bedst.

3. Sidste skridt på vejen mod at optage et billigt lån er at vælge den bedste løsning for dig. Ansøger du gennem os, så giver vi dig udelukkende tilbud på lån med dit ønskede beløb og løbetid. Du skal især have øje for ÅOP, når du skal finde det billigste lån blandt de forskellige tilbud. Det kan du læse mere om i vores forklaring af de forskellige begreber nedenfor.


billig lån - Billig lån – find det med tre enkle trin

Billig lån ved hjælp af samlelån

Har du allerede optaget flere lån, så kan du få et billigere lån ved at samle dem alle i et såkaldt samlelån. Ved at lave et samlelån samler du flere lån til et enkelt lån hos en enkelt långiver. På den måde har du kun en restgæld at tilbage af på. Det gør afbetalingen på dine lån mere overskuelig, og så kan det være med til at give dig et billigere lån samlet set. Lader du Letfinans være din lånemægler, så kan vi hjælpe dig med at få billigt lån ved hjælp af samlelån. Ved at omlægge og samle dine dyre lån og kreditter til et billigere lån kan der være mange penge at spare. Det maksimale beløb, du kan samle dine lån for, er 400.000 kr. Har du optaget mange mindre forbrugslån, så vil de ofte have en høj rente og en høj ÅOP. Flere lån betyder samtidig, at du betaler flere løbende gebyrer, og det kan du forhindre ved at samle dine små lån til et stort og billigere lån. Så længe dine lån er usikrede, kan du som udgangspunkt samle alle dine lån i et. Ved at gøre dette får du et billigt lån med en lavere månedlig ydelse, som vil kunne give dig mere luft i økonomien og ikke mindst spare dig for mange penge.

Vil du høre mere om samlelån? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.


billig lån - Hvad kan jeg låne penge til

Løbetid, rente og ÅOP

Løbetid, rente og ÅOP er tre vigtige begreber at have styr på, når du søger et billigt lån. Løbetid er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over, og dermed et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene.

Går man efter en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode, og det gør de månedlige ydelser mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigere ude af sin gæld. Når du vil optage et billigt lån, så handler det om at finde en balance, så løbetiden hverken bliver for lang eller for kort. Med en for kort løbetid kan du risikere, at du ikke er i stand til at finde pengene til at betale af på lånet, og en for lang løbetid vil gøre, at du kommer til at betale unødigt mange penge i renter, og at det dermed ikke er et særligt billigt lån, du har optaget.

Renten er en omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten udgør en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet. Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. risiko for misligholdelse af lån, långivers interne omkostninger mv. Gennem en kreditvurdering af dig som kunde udregner långiver den rentesats, du skal betale på dit lån. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser. Letfinans anbefaler derfor, at du ansøger sammen med en medansøger, hvis du ønsker et så billigt lån som muligt.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Ved f.eks. at sammenligne ÅOP på forskellige lån er det muligt at sammenligne lån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

ÅOP er derfor blot et regnestykke, som udtrykker de samlede omkostninger forbundet med lånet, og er derfor ikke en årlig omkostning, du har på lånet. Går du efter at finde et billigt lån, så er det ÅOP, der er afgørende. Skulle du finde to lån med samme ÅOP, så er det ÅOP’en med den laveste rente, der på langt sigt vil sikre, at du får et billigt lån. Renteudgifter er afdragsberettigede, og de kan derfor trækkes fra i skat. En ÅOP, der består af mest rente vil derfor være lavere efter skat end en identisk ÅOP, som har flere gebyrer. Det er derfor værd at holde skarpt øje med især renten på lånets ÅOP, når du er på udkig efter et billigt lån.


Hvad kan jeg låne penge til?

Du kan låne penge nu til en lang række formål hos Letfinans. Bl.a.:

 ● Andelsboliglån
 ● Billån
 ● Boliglån
 ● Boligforbedring
 ● Forbrugslån
 ● Privatlån
 ● Rejselån
 ● Samlelån

Uanset hvad du skal bruge penge til, så er tiden brugt på research givet godt ud. Sætter du dig godt og grundigt ind i tingene, så vil du også kunne få et godt og billigt lån, og med et billigt lån har du mulighed for at spare mange penge i det lange løb.


billig lån - Hvad kan jeg låne penge til

Hvilke banker er bedst til billige lån?

Letfinans samarbejder med mere end 16 af de bedste banker i Danmark for at tilbyde det bedste billige lån.

Herunder finder du et udsnit af de bedste banker:

Express Bank

Express Bank ejes af verdens 4. største bank BNP Paribas, og har været på det danske marked siden 1987. Bankens hovedkontor ligger i Taastrup og specialiserer sig i lån og kreditter til privatkunder.

Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 og er i dag repræsenteret i hele norden. Banken hjælper dagligt 5,7 mio. kunder med privatlån, kreditkort og forsikringer.

Kompas Bank

Kompasbank er Danmarks nye erhvervsbank, og tilbyder små og mellemstore virksomheder konkurrencedygtig finansiering.

Remember

Entercard Danmark som står bag forbrugslån og kreditkort virksomheden Re:member i Danmark. Entercard Danmark er en del af Entercard International, som opererer i hele Norden.

Ferratum

Ferratum Bank er en del af den europæiske koncern, Multitude - som med mere end 700 ansatte leverer finansielle produkter til hele Europa.

Resurs Billån

Resurs Billån giver dig et lånebevis du kan indløse i alle landets bilforhandlere - uden undtagelse.

Bank Norwegian

Bank Norwegian blev etableret i Norge i 2007, og har i dag mere end 1.5 mio. kunder. Banken er en del af NOBA Bank Group og tilbyder kreditkort, opsparingskonto og lån uden sikkerhed.

KreditNu

KreditNu tilbyder privatkunder lån op til 25.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse. KreditNu foretager altid en grundig kreditværdighedsvurdering og udbetaler lån ved straksoverførsel i hele åbningstiden.



Hvad er løbetid?

Løbetid på et lån er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Det er den periode, hvor du har dine penge til rådighed. Det er også samtidig et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene. Det kan være fra 12 til 120 måneder, det vil sige 1-10 år. Går man efter et billigt lån med en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode og det gør de månedlige ydelser eller terminer mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld. Selvom det kan være fristende at vælge lån med en lang løbetid, skal man være opmærksom på, at omkostningerne bliver væsentlig større ved sådanne lån. Du betaler rente af det beløb, du har lånt. Jo længere tid du har lånet, jo mere bliver der tilskrevet i renter. Letfinans anbefaler derfor, at du prøver at finde den gyldne mellemvej, som også passer til din økonomi, når det kommer til lånets løbetid.


Har du besøgt vores kundecenter?

Kundecenter

Vi hjælper dig hele vejen til det bedste lån. Du finder vores kundecenter herunder.

Spørgsmål & Svar

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om lån og låneansøgning gennem os herunder.

Om os

Læs mere om os og hvad der driver os til at skabe den bedste lånetjeneste til dig her.

Kontakt os

Vi står altid til din rådighed og du kan kontakte os på både e-mail, chat og telefon i vores fulde åbningstid.

Gå til vores kontaktside herunder.



Kan jeg få billig lån gennem Letfinans?

Ja, det er muligt. Hos Letfinans laver du nemt og gratis en ansøgning, og herefter indhenter vi personlige lånetilbud til dig fra flere banker. Dermed kan du sammenligne bankernes tilbud på en overskuelig måde og udvælge det billigste lån, der passer netop dig. Hvor billigt dit lån bliver, afhænger af den konkrete kreditvurdering, de respektive banker foretager. Som udgangspunkt vil du blive godkendt til et billigt lån med lav rente, hvis du har en god økonomi, er boligejer og har lav gæld til andre lånetyper end din bolig. Hvis du samtidig ansøger sammen med en medansøger/meddebitor, vil dette øge din chance for godkendelse til et billigt lån.

Husk altid, at det er helt essentielt, at du er i stand til at betale lånet tilbage. Er du ikke det, så er selv det billigste lån ikke længere et billigt lån, når der bliver lagt rykkergebyrer og gældsrenter oveni. Er du ikke i stand til at betale dit lån tilbage, så kan det i sidste ende resultere i en tur i fogedretten eller en registrering i RKI, som gør det tæt på umuligt for dig at låne penge fremover.


billig lån - Kan jeg få billig lån gennem Letfinans

Hvad er stiftelsesgebyr på lån?

I jagten på et billigt lån vil du med stor sandsynlighed støde på ordet stiftelsesgebyr. Et stiftelsesgebyr eller oprettelsesgebyr, som det også kaldes, er et gebyr, som nogle långivere vil have i betaling for, at du opretter dit lån hos dem. Stiftelsesgebyret er et fast beløb, som ikke afhænger af beløbets størrelse. Stiftelsesgebyret vil altså være det samme ved den enkelte låneudbyder, uanset om du vælger at låne 5000 eller 35.000 hos dem. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det billigste lån ikke nødvendigvis er lånet med det laveste stiftelsesgebyr. Der kan være andre lånevilkår forbundet med lånet, som gør det til et billigere lån sammenlignet med andre. Du bør altid sammenligne lånenes ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), når du vil finde det billigste lån. Her er der taget højde for diverse omkostninger i forbindelse med oprettelse, renter og andre løbende omkostninger.

Hvis dit lån har en løbetid på mindre end to år, har du mulighed for at få fradrag i forbindelse med stiftelsesomkostninger. Du skal selv angive det i din forskudsopgørelse til SKAT for at få dette fradrag. Fradraget er bestemt ud fra oprettelsesgebyret i forhold til lånebeløbet. Hvis stiftelsesomkostningerne udgør 2,5% eller mindre af lånebeløbet, vil det være muligt for dig at få fradrag for hele gebyret i det år, som du har tegnet lånet. Hvis stiftelsesomkostningerne udgør mere end 2,5%, kan du få fradrag for de første 2,5%, og derefter kan du trække resten fra fordelt over restløbetiden på 15 måneder. Søger du et billigt lån, er det værd at være opmærksom på denne mulighed for fradrag på stiftelsesomkostninger. Det kan du læse meget mere om på SKATS hjemmeside.


Før du låner

Letfinans og vore bankpartnere anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi, før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen, det vil sige din lønindkomst, statslig støtte, børnepenge og feriepenge. Herefter kan du trække dine faste månedlige udgifter fra. Dine faste månedlige udgifter vil typisk være husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme. Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter, som forhøjet varme eller el-regning. På den måde har du en buffer, som du kan betale regningen med frem for at skulle optage et eller flere dyre kviklån for at få økonomien til at hænge sammen.
Ved at lægge et budget kan du samtidig se, hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved har du et bedre grundlag for at beslutte, hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i, om budgettet holder, og om der er overensstemmelse mellem indtægter og udgifter. Et holdbart budget som skitseret ovenfor sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre, hvor udgifterne løber løbsk.

Ligeledes vil de forskellige låneudbydere have forskellige krav til dig, der ønsker at optage et privatlån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI-registrering.

Du skal hos Letfinans opfylde følgende minimumskrav:

 ● Minimum 21 år
 ● Fast indkomst på minimum 180.000 Kr. om året
 ● Ingen registrering hos RKI/Experian og Debitorregistret

Når du ansøger om at optage et billigt lån, så vil du som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række forskellige faktorer indgår. I denne vurdering indgår din gældsfaktor, som er din gæld i forhold til din indkomst, ejerforhold som kan være hus, lejlighed, bil og så videre. Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån, og at du dermed får et lån, der er så billigt som muligt med din privatøkonomi taget i betragtning.
Tjek om du er registreret hos Debitorregistret og hos RKI/Experian


billig lån - Kan jeg få billig lån gennem Letfinans

Sådan undgår du en registrering i RKI

Den helt simple måde at undgå en registrering i RKI på er ved at betale det, du skylder. Mange vælger at låne penge for at få råd til at købe noget, og det er der også god mening i, så længe du er i stand til at betale løbet tilbage. Det kan blive svært, hvis lånet pludselig koster mere, end du først havde regnet med. Det, der ved første øjekast kan ligne et billigt lån, kan ende med at koste dig dyrt. Det er derfor vigtigt at sætte dig grundigt ind i det billige lån, du er ved at optage. Det gør du ved også at læse alt det med småt og desuden se på ting som lånets løbetid og ÅOP. Skulle du ende med at optage et lån, som du alligevel ikke er i stand til at betale, så kan det ende med en registrering i RKI, som gør, at du vil få meget svært ved at låne penge i fremtiden. Tænk dig derfor grundigt om, inden du optager det, der umiddelbart ligner et billigt lån. Er du ikke i stand til at betale af på dit lån lige nu, så tag gerne kontakt til din kreditor. Ofte er det muligt at lave en aftale med dem, da de hellere vil have deres penge over et længere stykke tid end først aftalt end slet ikke at modtage dem.


FAQ

Hvor er det billigst at låne penge?
Det afhænger af mange forskellige faktorer hvor der er billigst at låne penge. Bankerne har forskellige priser på forskellige lånetyper og lånestørrelser- og bankerne vil kreditvurdere dig forskelligt, og derved tilbyde dig forskellige priser på lån. Det er derfor altid bedst at indhente lånetilbud fra flere banker, så du kan se hvor du får det billigste lån.

Hvis man kigger på bankernes prislister er Express Bank netop nu billigst på forbrugslån med en rente der starter på 4,49%. Det er dog ikke sikkert at banken ender med at tilbyde dette, og derfor kan en anden bank sagtens være der hvor det er billigst for dig at låne penge.
Hvad er den billigste bank?
Ser man på de officielle prislister er Express Bank netop nu billigst med en rente der starter på 4,49%. Det er dog ikke sikkert, at banken tilbyder dig dette efter kreditvurderingen og det kan derfor sagtens være en anden bank der er den billigste bank for dig. Ansøger du gennem os vil du få tilbud fra flere banker, og du kan derved se hvilken bank der er den billigste bank.
Hvad er renten på i dag?
Renten er i dag billigst iht. prislisterne os Express Bank med en start rente på 4,49%. Dette er for et forbrugslån op til 500.000,- kr. uden sikkerhedsstillelse.
Hvor kan jeg låne 40000 kr?
Du kan hurtigt se hvor du kan låne 40000 kr. ved at lave en gratis og uforpligtende låneansøgning via vores tjeneste. Herefter sender vi den ud til flere banker, og vender tilbage med tilbud til dig hurtigst muligt.


Billigt lån med tryghed og sikkerhed

Hos Letfinans samler vi udelukkende tilbud fra seriøse banker, som er underlagt tilsyn af Finanstilsynet. Optager du et billigt lån hos de banker, som tilbydes gennem Letfinans, så kan du være sikker på, at de er reguleret af Kreditaftaleloven. Det er med til at sikre dig en række rettigheder, heriblandt muligheden for at fortryde dit lån. Har du optaget et billigt lån, som du fortryder, så er du sikret 14 dages fortrydelsesret. Hvis du har fortrudt et lån, så skal du meddele det skriftligt til den långivende bank, og du vil herefter blive påkrævet at tilbagebetale de lånte penge inklusive renter inden for 30 dage. Du vil opleve samme tryghed og sikkerhed, når du optager et billigt lån hos Letfinans, som hvis du låner penge fra din egen bank. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om billig lån hos Letfinans.


billig lån - Billigt lån med tryghed og sikkerhed

Billigt lån med fair vilkår

I december 2019 fastsatte den danske regering en række nye regler for kvik- og forbrugslån. Disse typer lån kan let snyde forbrugeren, idet de ligner billige lån, men høje renter og gebyrer og en høj tilbagebetalingsprocent gør dem til det stik modsatte. De nye regler har til formål at begrænse, hvem der må låne penge ud, og under hvilke vilkår pengene må lånes ud på. På den måde mindskes antallet af personer, der kommer til at optage et for dyrt lån, som de ikke er i stand til at betale tilbage, og som dermed bringer dem i en uoverskuelig økonomisk situation. Reglerne omhandler blandt andet følgende:

 ● ÅOP-loft
 ● Omkostningsloft
 ● Regulering af långivning mellem personer

I de nye regler, der gælder fra d. 19. december 2019, er det blevet vedtaget, at alle forbrugslån med en ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) på over 35% ikke længere er tilladt. Den nye regel vedrørende omkostningsloft betyder, at låntageren maksimalt må ende med at betale det dobbelte tilbage i renter og gebyrer og afdrag til långiveren. Hvis du ønsker at låne penge af en privatperson, så er det vigtigt at være opmærksom på, at de samme regler vedrørende ÅOP-løft og omkostningsloft også gælder for denne type lån.

Denne nye lovgivning er med til at mindske risikoen for, at forbrugere bliver forblændet af det, der umiddelbart ligner et billigt lån, men som ender med at sætte dem i uoverskuelig gæld.

Vælger du at ansøge om lån gennem Letfinans, foretager vi en grundig kreditvurdering, inden vi godkender din ansøgning. Det er med til at sikre, at du ikke optager et lån, som ender med at stige dig over hovedet, ligesom den hjælper med at sikre, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån. Skulle din låneansøgning blive afvist, så kan du se det som en venlig opfordring til at give din økonomi et lille eftertjek. Du kan også vælge at ansøge om et mindre beløb næste gang, hvilket vil forbedre dine muligheder for at blive godkendt.


Billig lån med Letfinans

Hos Letfinans står vi klar til at hjælpe dig med at finde det billigste lån for dig. Bruger du blot to minutter på at udfylde en låneansøgning, så vil du inden for kort tid modtage lånetilbud fra en række store banker i Danmark. Herefter er det blot op til dig at finde det billigste lån. Hos os er du som kunde i fokus, og vi besvarer hellere end gerne alle spørgsmål, du måtte have i jagten på et billigt lån. Du er velkommen til at kontakte vores kundecenter, hvor du kan finde mere information, der kan hjælpe dig til at finde det billigste lån for dig.


Billige lån med lav rente

Ønsker du billige lån med lav rente er det altid en god idé, at indhente lånetilbud fra flere banker.

Renten kan variere meget fra bank til bank, og det er altid individuelt hvad du kan opnå som ansøger hos de forskellige banker.

Blandt de bedste banker der tilbyder billige lån med lav rente finder du:

Express Bank - Rente fra 4,49%
Resurs Bank - Rente fra 6,99%
Remember - Rente fra 7,18%
Bank Norwegian - Rente fra 8,83%

Du kan ansøge om billigste lån med lav rente ved at benytte Letfinans, og få tilbud fra flere banker - gratis og uforpligtende.

Kilde: Letfinans.dk

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her