Billig lån Loading...

Billig lån - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker.

Start ansøgning  Letfinans ansøgning

Lånebeløb 125.000 kr.

10.000 kr.    350.000 kr.

Løbetid 8 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.567 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på lån, og vælge det bedste tilbud.


 • Billig lån ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Billig lån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv det billig lån der passer dig bedst.

 • Billig lån vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om billig lån gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

21.139 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • Billig lån let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Billig lån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Billig lån altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om billig lån & Letfinans

Læs mere om billig lån herHvordan fungerer Letfinans?

Lån penge let og enkelt hos Letfinans – du laver kun èn låneansøgning og lader herefter Letfinans gøre arbejdet for dig med at indhente flere lånetilbud fra flere banker. Vi samarbejder bl.a. med Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, så du får de bedste lånetilbud i løbet af få minutter.

Bankerne i vores samarbejde ved, at de er i direkte konkurrence om dig som kunde, hvilket betyder, at bankerne vil give dig så gode lånetilbud som muligt. Dette kan være med til at sikre, at du som kunde gennem Letfinans kan få billig lån.

Når du ansøger hos Letfinans vil du få tilsendt dine personlige lånetilbud fra bankerne således du nemt og overskueligt kan sammenligne lånebeløb, løbetid, rente, ÅOP og andre relevante informationer.

Ansøg nu


Hvordan får jeg et billigt lån?

Udover Letfinans sætter din ansøgning i konkurrence blandt flere banker, er der en række andre faktorer der spiller ind i hvor billigt et lån du kan få. Du vil ikke kunne optage lån, hvis du er registreret som dårlig betaler i et skyldnerregister.

 ● Det tæller især på plussiden, hvis du ansøger sammen med en medansøger, da banken dermed får større sikkerhed for det udstedte lån. Letfinans anbefaler derfor i videst mulige omfang at ansøge sammen med en medansøger.
 ● Du skal have fast arbejde igennem længere tid. Jo mere du tjener, desto større lån vil du kunne optage.
 ● I relation til dit arbejde er det også et plus, hvis du er tilmeldt en a-kasse.
 ● Det er også et plus, hvis du er boligejer. Ejer du din bolig, ejer du et aktiv, som tæller positivt i bankernes vurdering af din ansøgning.
 ● Du skal have sund økonomi, hvor du har god balance mellem dine indtægter og udgifter. Derfor skal du have et fornuftigt rådighedsbeløb hver måned, og et rådighedsbeløb som kan bære, at du kan betale den månedlige ydelse på det lån du er ved at optage.
 ● Du finder dit månedlige rådighedsbeløb ved at lægge et holdbart budget. Budgettet lægger du ved at du trækker alle dine faste månedlige omkostninger fra dine månedlige indtægter. Faste omkostninger er bl.a. bolig (lejeudgift eller udgifter til bank og realkredit), forsikringer, el/vand/varme, månedlige ydelser på andre lån etc.
 ● Alle ovenstående punkter, samt de andre påkrævede informationer i ansøgningsskemaet, skal du angive så præcist som muligt i din ansøgning hos os. Du skal være opmærksom på, at bankerne tjekker dine oplysninger for at se om de er korrekte, f.eks. igennem Skat, Kreditadvarselsregistre og Tinglysningen. Hvis der er uoverensstemmelse imellem de oplysninger du har oplyst i din ansøgning og de oplysninger bankerne får fra offentligheder myndigheder etc., kan du risikere din låneansøgning bliver afvist.

Ansøg nu

billig lån - Hvordan får jeg et billigt lån

Løbetid, rente og ÅOP

Løbetid er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over, og dermed et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene.

Går man efter en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode, og det gør de månedlige ydelser mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigere ude af sin gæld.

Renten er en omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten udgør en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet.
Renten baseres på flere faktorer, som f.eks. risiko for misligholdelse af lån, långivers interne omkostninger mv. Gennem en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale på dit lån. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser. Letfinans anbefaler derfor, at du ansøger sammen med en medansøger.

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. Ved f.eks. at sammenligne ÅOP på forskellige lån, er det muligt at sammenligne lån med ellers forskellige rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

ÅOP er derfor blot et regnestykke, som udtrykker de samlede omkostninger forbundet med lånet, og er derfor ikke en årlig omkostning du har på lånet.


Hvad kan jeg låne penge til?

Du kan låne penge nu til en lang række formål hos Letfinans. Bl.a.:

 ● Andelsboliglån
 ● Billån
 ● Boliglån
 ● Boligforbedring
 ● Forbrugslån
 ● Privatlån
 ● Rejselån
 ● Samlelån

billig lån - Hvad kan jeg låne penge til

Hvad er løbetid?

Løbetid på et lån er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over. Det er den periode hvor du har dine penge til rådighed. Det er også samtidig et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene. Det kan være fra 12 til 120 måneder dvs. 1-10 år.

Går man efter et billigt lån med en lav månedlig ydelse, skal man vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode og det gør de månedlige ydelser eller terminer mindre. Hvis man derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal man vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld.

Selvom det kan være fristende at vælge lån med en lang løbetid, skal man være opmærksom på, at omkostningerne bliver væsentlig større ved sådanne lån. Du betaler rente af det beløb du har lånt. Jo længere tid du har lånet, jo mere bliver der tilskrevet i renter. Letfinans anbefaler derfor, at du prøver at finde den gyldne mellemvej, som også passer til din økonomi.


Kan jeg få billig lån gennem Letfinans?

Ja, det er muligt. Hos Letfinans laver du nemt og gratis kun en ansøgning, og herefter indhenter vi personlige lånetilbud til dig fra flere banker. Dermed kan du sammenligne bankernes tilbud på en overskuelig måde og udvælge det billigste lån, der passer netop dig.

Hvor billigt dit lån bliver, afhænger af den konkrete kreditvurdering de respektive banker foretager. Som udgangspunkt vil du blive godkendt til et billigt lån med lav rente, hvis du har en god økonomi, er boligejer og har lav gæld til andre lånetyper end din bolig.

Hvis du samtidig ansøger sammen med en medansøger/meddebitor, vil dette øge din chance for godkendelse til et billigt lån.

billig lån - Kan jeg få billig lån gennem Letfinans

Før du låner

Letfinans og vore bankpartnere anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme).
Det er altid en god ide at lægge en ekstra udgift ind til uforudsete udgifter, som forhøjet varme eller el-regning.

Ved at lægge et budget kan du samtidig se hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Et holdbart budget som skitseret ovenfor sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre, hvor udgifterne løber løbsk.

Ligeledes vil de forskellige låneudbydere har forskellige krav til dig der ønsker at optage et privatlån. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal hos Letfinans opfylde følgende minimumskrav:

 ● Minimum 21 år
 ● Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
 ● Ingen registrering som dårlig betaler, herunder hos RKI/Experian og Debitorregistret
Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Tjek om du er registreret som dårlig betaler hos Debitorregistret Debitorregistret, og hos RKI/Experian.

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her