Loading...

Lån penge - Du laver kun én ansøgning og modtager tilbud fra flere banker.

Start ansøgning  Letfinans ansøgning

Lånebeløb 125.000 kr.

10.000 kr.    350.000 kr.

Løbetid 8 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.567 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Lad Letfinans gøre arbejdet og lad bankerne konkurrere om dig

Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt – Du kan også modtage flere personlige lånetilbud på lån, og vælge det bedste tilbud.


 • Lånpenge ansøg gratis Ansøg gratis på 2 minutter

  Lav kun èn ansøgning, så gør vi arbejdet for dig og sender den til bankerne. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

 • Lånpenge modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager automatisk flere lånetilbud, og vælger selv at låne penge hvor det passer dig bedst.

 • Lånpenge vælg det bedste tilbud Vælg det bedste lånetilbud

  Det er altid uforpligtende at ansøge om at låne penge gennem Letfinans. Du kan selv bestemme om lånetilbudene er noget for dig.

Det siger vores brugere

21.144 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste lånetilbud – Vores brugere sparer i gennemsnit 11.723,- kr. årligt og det tager kun 2 minutter.

Ansøg her
 • Lånpenge let og enkelt Let og enkelt

  Det er let og enkelt at modtage flere lånetilbud fra vores bankpartnere. Det tager kun 2 minutter at lave en låneansøgning og så klarer vi arbejdet.

 • Lånpenge altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at benytte Letfinans tjeneste og du er ikke forpligtet til at gøre brug af de lånetilbud du modtager.

 • Lånpenge altid sikkert Din sikkerhed

  Din datasikkerhed og fortrolighed er højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret. Gennem Letfinans er du altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om at låne penge & Letfinans

Læs mere om at låne penge herMere om lån af penge

Når man låner penge indgås en aftale mellem en långiver/kreditor og en låntager/debitor, hvor långiver stiller et beløb til rådighed for låntager, som låntager skal tilbagebetale efter nærmere aftale. Låntager skal tilbagebetale det lånte beløb samt rente og gebyrer til långiver inden for en nærmere aftalt periode. Dette kendes som terminer, som består af afdrag på lånebeløbet samt renter og gebyrer. De fleste lån til forbrugere er efter annuitets-princippet, og kaldes derfor også annuitetslån.

Lån af penge gennem Letfinans sker ved kun én ansøgning, hvor Letfinans herefter indhenter personlige tilbud på lån fra flere banker. Lånet er karakteriseret ved at ydes uden du nødvendigvis skal stille sikkerhed. Der bliver foretaget en kreditvurdering af dig som låntager, for at kunne give dig et lånetilbud med en korrekt rente og passende lånebeløb, som din økonomi kan bære. Det kan være ved indsendelse af lønsedler og årsopgørelse, kreditalgoritmer eller ved at give midlertidig adgang til e-skat gennem www.skat.dk. Dette er en hurtigere og mere sikker måde, at foretage kreditvurderingen på og det giver øget tryghed for dig der ønsker lånet.

Du kan låne penge nu til en lang række formål hos Letfinans. Bl.a.:

 ● Andelsboliglån
 ● Billån
 ● Boliglån
 ● Boligforbedring
 ● Forbrugslån
 ● Privatlån
 ● Rejselån
 ● Samlelån

lån penge - Mere om lån af penge

Hvad er rente?

Renten er en omkostning du betaler långiver for at låne penge. Renten regnes som en procentdel af lånebeløbet, som skal betales tilbage sammen med lånebeløbet, og baseres på flere faktorer, som f.eks. risikoen for långiver på lånet ej bliver tilbagebetalt, långivers interne omkostninger mv. På baggrund af en kreditvurdering af dig som kunde, udregner långiver den rentesats du skal betale. Hvis du har en god økonomi, f.eks. er boligejer og har en medansøger/meddebitor, vil du som oftest blive tilbudt de laveste rentesatser.
En medansøger eller meddebitor indestår for, at låntagers forpligtelse overfor långiver opfyldes, således at hvis låntager ikke selv betaler långiver, så gør meddebitoren. Dette øger sikkerheden for långiver, hvilket som oftest udmønter sig en bedre kreditvurdering af dig som låntager. Jo bedre kreditvurdering du får, jo lavere rente skal du betale og jo højere beløb vil du kunne låne. Når du ansøger om lån penge hos Letfinans kan det derfor være en god idé at tilføje en medansøger på din låneansøgning.

Hos Letfinans kan du få en rente ned til 4,49%, hvilket kan være billigere sammenlignet med andre låneudbydere på markedet f.eks. indenfor kviklån eller SMS-lån. Ligeledes er ÅOP-delen også lavere sammenlignet med førnævnte lånetyper. Du laver hos os kun en gratis ansøgning, hvor vi indhenter flere personlige tilbud til dig, og du kan ansøge om lån på op til 350.000 kr.


Hvad er afdrag?

Når man indgår en låneaftale, skal det lånte beløb betales tilbage igen. Dette sker i flere rater, typisk kaldet for afdrag. Sammen med betaling af renter og gebyrer udgør dette en termin. Antallet af rater, og dermed terminer, afhænger af løbetiden. Denne kan være 1-12 år. Oftest vil man i forbindelse med oprettelsen af selve lånet, have indgået en aftale om hvor ofte og med hvor store beløb, man betaler sin gæld tilbage. Et afdrag er en delvis betaling af en større gæld. Man betaler som regel afdragene på sin gæld hver d. 1. i måneden.

Ved de fleste afdragsordninger laver du en delvis betaling på din gæld hver måned. Andre typer af afdragsordninger kan eksempelvis aftales med kvartalsvis eller årlig tilbagebetaling.

Uanset hvor mange penge du låner, vil en del af aftalen således indeholde en afdragsordning. Afdragene fastsættes oftest ud fra, hvor meget du og långiver vurderer, du kan betale tilbage ad gangen. Hvis du har en lav indkomst, kan afdragsordningerne aftales til at løbe over længere tid – det vil sige, at dit låns løbetid kan forlænges. Har du en højere indkomst, er det mest fordelagtigt for dig at vælge så kort en løbetid som muligt, da du på denne måde betaler færrest mulige renter og gebyrer hvilket gør det samlede tilbagebetalingsbeløb lavere og dermed lånet billigere.


Hvad er løbetid?

Løbetid på et lån er den periode, som lånet bliver betalt tilbage over, når du har lånt penge. Det er den periode hvor du har dine penge til rådighed. Det er også samtidig et udtryk for, hvor længe du har til at tilbagebetale pengene. Det kan være fra 12 til 144 måneder.

Går du efter en lav månedlig ydelse, skal du vælge et lån med lang løbetid. Der spredes udgifterne på lånet nemlig over en længere periode og det gør de månedlige ydelser eller terminer mindre. Hvis du derimod ønsker at betale lånet ud så hurtigt som muligt, skal du vælge en kort løbetid. Det gør de månedlige ydelser højere, men man er tilsvarende hurtigt ude af sin gæld.

Det kan være fristende at vælge lån med en lang løbetid, men man skal være opmærksom på, at omkostningerne bliver væsentlig større ved sådanne lån. Du betaler rente af det beløb du har lånt. Jo længere tid du har lånet, jo mere bliver der tilskrevet i renter.

lån penge - Hvad er løbetid

Hvad er annuitetslån?

Et annuitetslån er som regel et fastforrentet lån hvor rentedelen af den samlede ydelse falder over lånets løbetid. Renteandelen falder, da der over løbetiden afdrages løbende, og der betales således renter af et stadig mindre beløb. Ydelsen er fast over hele lånets løbetid, men skifter fra at rentedelen er høj i starten af lånets løbetid til, at afdragene er høje i slutningen af lånets løbetid.

Et annuitetslån kan også være variabelt forrentet. Det har den indvirkning på ydelsen, at forholdet mellem rente- og afdragsdelen kan svinge, alt efter hvorledes den variable rente bevæger sig.

Når du låner penge efter annuitetsprincippet og fast ydelse formidlet af Letfinans, får du et lån, som giver dig tryghed i din økonomi, og hvor du kender dine månedlige betalinger.


Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Udover renteomkostninger betaler du som låntager ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet.

ÅOP giver dig et bedre overblik over de samlede omkostninger der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given udbyder. Men selvom ÅOP kan hjælpe til at give et bedre overblik er det dog også vigtigt at kigge på de lånesituationer hvor ÅOP giver god mening at sammenligne på, og hvor det ikke gør. Hvis man som låntager f.eks. blot ønsker et kviklån, som man har tænkt sig at tilbagebetale efter 30 dage, vil en høj ÅOP ikke nødvendigvis være afgørende, men her kan andre faktorer som f.eks. tilgængelighed og bekvemmelighed være vigtigere.

Man bør som udgangspunkt finde et lån med lav rente og lav ÅOP.

Du kan hos Letfinans få en ÅOP helt ned til 4,68% om året.


Er det billigt at låne penge gennem Letfinans?

Ja, det kan det være. Hos os laver du nemt og gratis kun en ansøgning, og herefter indhenter vi personlige lånetilbud til dig fra flere banker. Dermed kan du sammenligne bankernes tilbud på en overskuelig måde og udvælge det billigste lån, der passer netop dig.
Hvor billigt dit lån bliver afhænger af en konkret kreditvurdering. Som tommelfingerregel vil du blive godkendt til et billigt lån med lav rente, hvis du har en sund økonomi. Hvis du samtidig ansøger sammen med en medansøger/meddebitor, vil dette øge din chance for godkendelse til et billigt lån.

lån penge - Er det billigt at låne penge gennem Letfinans

Før du låner penge

Letfinans og vore bankpartnere anbefaler at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger om lån. Dit budget bliver fastlagt ved at lægge alle dine månedlige indtægter sammen (Lønindkomst osv.), og herefter trække dine faste månedlige udgifter fra (Husleje, abonnementer, transport, el, vand og varme).

Når du lægger et budget, kan du samtidig se hvor stort et månedligt rådighedsbeløb du har, og herved bedre beslutte hvor meget du ønsker at låne. Du kan samtidig løbende følge med i om budgettet holder, og der er overensstemmelse med indtægter og udgifter.

Et holdbart budget sikrer dig, at du ikke risikerer at komme i økonomisk uføre, hvor udgifterne løber løbsk.

Du skal inden du låner ligeledes være opmærksom på, om der stilles krav til dig som låntager. De forskellige låneudbydere har forskellige krav til dig der ønsker at låne penge. Dette kan være krav til indtægt, alder og RKI registrering.

Du skal hos Letfinans opfylde følgende minimumskrav:

 ● Minimum 21 år
 ● Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
 ● Ingen registrering som dårlig betaler, herunder hos RKI/Experian og Debitorregistret

Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.
Den grundige kreditvurdering sikrer samtidig, at du som låntager får den lavest mulige rente og omkostninger på dit lån.

Du kan tjekke om du er registreret som dårlig betaler hos Debitorregistret Debitorregistret, og hos RKI/Experian.

Prøv vores ØkonomiTjek

Letfinans ØkonomiTjek viser dig hvor du kan spare penge i din privatøkonomi - Let, enkelt og sikkert.

Opret her